Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 14 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Opublikowano

Myślę że nie tylko nie zrobisz krzywdy, ale i nie wiele zdziałasz...chyba że masz dużo czasu i jesteś bardzo wytrwały ;)

Opublikowano
Uparliście się wszyscy na tego Tricolora, jest jeszcze np. Lake Country Light Cutting- twardsza gąbka więcej usunie.

Ale to jest na maszynę chyba?? Czy jest i wersja ręczna tego pada??

Opublikowano

Wczoraj zrobiem maske i klape bagażnika oraz dach UC i musze powiedzieć że gąbka Tricolor jest w/g mnie wziąż za miękka do pracy ręcznej. W każdym razie płytkie ryski usunięte. Z kolei ja pytanie mam innej natury. Wiem że nie poleca się kładzenia nic pod wosk na zimę bo osłabi się jego trwałość, ale chciałbym zrobić tak że po całej korekcie i wyIPOwaniu samochodu, położyć AG UDS i potem colli 476. Pytanie czy te 2 preparatyu się nie wykluczają i drugie pytanie, czy mogę kłaść jedno po drugim czy musze odczekać jakiś czas pomiędzy.

Opublikowano

Wiem, że nie związane z kosmetyką (wybaczcie) ale czy wie ktoś gdzie można nabyć drogą kupna plastikowe dłutko/klin do podważania elementów plastikowych na zatrzaski? Wygląda to tak:

a46beb13.jpg

77e2dd06.jpg

Opublikowano
Uparliście się wszyscy na tego Tricolora, jest jeszcze np. Lake Country Light Cutting- twardsza gąbka więcej usunie.

Ale to jest na maszynę chyba?? Czy jest i wersja ręczna tego pada??

Wersje ręczne z mojej prywatnej kolekcji padów :P

dsc03683640x480i.th.jpg

Opublikowano

Jaki wybrać, DJ Lime Prime Lite czy Lime Prime jako cleaner po ręcznej polerce tricolorem + UC + później DJ Purple Haze. LP posiada dodatkowo właściwości ścierne, natomiast Lite nie - który będzie lepszy dla nowicjusza?

Opublikowano

DawPi, nie zmyje, nawet orange pre-wash nie bardzo rusza woski naturalne.

Poza tym zima idzie, wal sealant :good:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.