dw4463757 Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Ręcznie UC za pomocą Tricolora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rubio Opublikowano 13 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Myślę że nie tylko nie zrobisz krzywdy, ale i nie wiele zdziałasz...chyba że masz dużo czasu i jesteś bardzo wytrwały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kupusso Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Uparliście się wszyscy na tego Tricolora, jest jeszcze np. Lake Country Light Cutting- twardsza gąbka więcej usunie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clhseba Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Może mi ktoś rozjaśnić umysł czy Nielsen Chemicals Liquid Gold to jest Sealant czy AIO ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Partner forum MrCleaner Opublikowano 14 Listopada 2011 Partner forum Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Bliżej mu do AIO niż do czystego Sealant'a, ponieważ jest on również lekko ścierny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quadrifoglio Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Uparliście się wszyscy na tego Tricolora, jest jeszcze np. Lake Country Light Cutting- twardsza gąbka więcej usunie. Ale to jest na maszynę chyba?? Czy jest i wersja ręczna tego pada?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jodan Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 quadrifoglio, są też wersje do ręcznego stosowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinner Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Wczoraj zrobiem maske i klape bagażnika oraz dach UC i musze powiedzieć że gąbka Tricolor jest w/g mnie wziąż za miękka do pracy ręcznej. W każdym razie płytkie ryski usunięte. Z kolei ja pytanie mam innej natury. Wiem że nie poleca się kładzenia nic pod wosk na zimę bo osłabi się jego trwałość, ale chciałbym zrobić tak że po całej korekcie i wyIPOwaniu samochodu, położyć AG UDS i potem colli 476. Pytanie czy te 2 preparatyu się nie wykluczają i drugie pytanie, czy mogę kłaść jedno po drugim czy musze odczekać jakiś czas pomiędzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saddam Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Wiem, że nie związane z kosmetyką (wybaczcie) ale czy wie ktoś gdzie można nabyć drogą kupna plastikowe dłutko/klin do podważania elementów plastikowych na zatrzaski? Wygląda to tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 na ebayu pełno tego, na allegro pewnie też, ale nie mam pojęcia jak to się nazywa in polish... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
celinskip Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 otwieracz, otiweracze np http://allegro.pl/otwieracze-otwieracz- ... 04050.html . warto tez sprobowac kostka do grania na gitarze . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saddam Opublikowano 14 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Dzięki chłopaki za pomoc Natchnęło mnie by wpisać "ściągacze do tapicerki" w allegro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro_77 Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Uparliście się wszyscy na tego Tricolora, jest jeszcze np. Lake Country Light Cutting- twardsza gąbka więcej usunie. Ale to jest na maszynę chyba?? Czy jest i wersja ręczna tego pada?? Wersje ręczne z mojej prywatnej kolekcji padów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cptolgierd Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Jaki wybrać, DJ Lime Prime Lite czy Lime Prime jako cleaner po ręcznej polerce tricolorem + UC + później DJ Purple Haze. LP posiada dodatkowo właściwości ścierne, natomiast Lite nie - który będzie lepszy dla nowicjusza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobas Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Obojętnie który wybierzesz będzie dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lakikwap Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 cptolgierd, bierz LP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J0NES Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 witam czy DURAGLOSS 111 i DURAGLOSS 601 starcza mi na 3 auta ? oba maja pojemność 236 ml Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saddam Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Bez problemu i jeszcze sporo zostanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vhs Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Jakiego pada używać do nakładania BH za pomocą polerki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobas Opublikowano 15 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 J0NES, zrobisz przynajmniej 10 samochodów. hsv, finish lub glaze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ENERGY_NET Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Jakiego pada używać do nakładania BH za pomocą polerki ? np: Lake Country CCS DA Black Finessing Pad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yetiqq Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Jak usunąć fabryczne zabezpieczenie lakieru przed nałożeniem Cquartza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uri90 Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 yetiqq, za pomocą cleanera, tylko po nim użyj IPA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawPi Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 VALETpro pH NEUTRAL SNOW FOAMm zmyje naturalny wosk? Wg opisu nie, a wg waszych doświadczeń? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k24 Opublikowano 16 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 DawPi, nie zmyje, nawet orange pre-wash nie bardzo rusza woski naturalne. Poza tym zima idzie, wal sealant Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi