danielek. Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 Panowie i panie miał ktoś styczność z glinką marki Valt Pro? Opłaca się ją kupować?
k24 Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 danielek., nie nadaje się do zapuszczonego lakieru który nigdy nie widział glinki, ja jej używam regularnie co ok 2-3 miesiące i się sprawdza, a praca z nią to bajka
danielek. Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 k24, Poradzi sobie z nalotem na szybach?
k24 Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 danielek., zalezy z jakim. Miałem na A6 takie naloty i waterspoty że tylko futro i FG500 sobie z nimi poradziło.
Administrator AreK Opublikowano 6 Listopada 2011 Administrator Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 danielek., Bardzo dobra, pełnowartościowa glinka.
w0jta5 Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 Gdzie można kupić sampler FK1000P ? Na showcarshine.pl niedostępne. Jeśli nie matego FK to jaki inny wosk/sealant w samplerze polecicie? I jeszcze jedno, szukam do tego jakiegoś cleanera - taniego i dobrego samplera
danielek. Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 Nie jestem pewny przyczyny tego nalotu,ale wydaje mi się że pochodzi z wody jest koloru lekko niebieskiego szczególnie widoczny na czarnych powierzchniach szyb. Czarny korek 3M daje sobie z tym radę.Przy ręcznym tarciu zabiera to trochę czasu żeby go usunąć ze wszystkich szyb.
Administrator AreK Opublikowano 6 Listopada 2011 Administrator Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 Gdzie można kupić sampler FK1000P ? http://forum.kosmetykaaut.pl/viewforum.php?f=39
voldi22 Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 Czy mając na samochodzie dwa odcienie czarnego, a roznica jest widoczna tylko pod halogenem to po polerce będzie ona jeszcze bardziej widoczna?
Administrator AreK Opublikowano 6 Listopada 2011 Administrator Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 Zależy jak mocno zniszczony jest lakier. Na pewno lepiej nie będzie.
w0jta5 Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 Arekkaz, gdzie by nie zajrzeć niedostępny... Jakieś inne propozycje?
Administrator AreK Opublikowano 6 Listopada 2011 Administrator Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 Pozostaje polować w dziale "sprzedam". Ostatnio trochę się tam dzieje. Można kupić dużą puchę i mieć do końca życia. Inne propozycje? Zależy od kasy jaką chcesz przeznaczyć. Poszukaj ,jest sporo.
Wielebny Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 w0jta5 Teraz już możesz mieć problem z próbkami bo sezon na woskowanie zimowe się rozpoczął .Ja ci proponuje abyś się dogadał np z 2 innymi kolegami i kupili 1 collinite 845 - butelka ma 475ml do tego u partnerów forum możesz kupić za grosze puste buteleczki 150 ml czy 100 ml i owy wosk zimowy /sealant przelać .Koszty wtedy wyjdą bardzo podobne jak do FK1000p a z efektu jaki daje ten produkt będziesz zadowolony.
balcerek Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 Ponawiam pytanie. Zastanawiam się nad drugą warstwa Colli 476 z tym że pierwszą warstwę nakładałem dokładnie miesiąc temu. Są jakieś przeciwwskazania co do warstwowania po takim okresie?
marian Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 Witam Państwa. Czym zabezpieczyć tapicerkę foteli z alcanary?Chodzi mi zwłaszcza przed wodą. Dodatkowo czym zabezpieczyć deskę rozdzielczą od góry przed płowieniem itp.
yukon Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 balcerek, lepiej nie dokładać drugiej warstwy po tak długim czasie. marian, alcantare możesz zabezpieczyć impregnatem do tkanin. np. 4nano
Wielebny Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 Ponawiam pytanie.Zastanawiam się nad drugą warstwa Colli 476 z tym że pierwszą warstwę nakładałem dokładnie miesiąc temu. Są jakieś przeciwwskazania co do warstwowania po takim okresie? Tak. Colli 476 jest lepki i łapie szybciej kurz i brud wiec po miesiącu nałożysz wosk na nieczystą powierzchnie. Najlepiej cały proces powtórzyć, może być bez glinki ale mycie IPA cleaner i po 24 h nałożyć kolejną warstwę. A o łapliwości kurzy przez #476 było już na forum.
Wesol Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 Miał ktoś tego CS ? rzeczywiście on pachnie nową bryką czy śmierdzi ?
snap Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 szalu nie robi a do zapachu nowego samochodu troche mu brakuje
pLaYmAn Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 Tu masz kilka postów o tym zapachu http://forum.kosmetykaaut.pl/search.php?mode=results.
Administrator AreK Opublikowano 6 Listopada 2011 Administrator Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 Nie ma się co oszukiwać. Żeby mieć zapach nowego samochodu trzeba kupić nowy samochód.
maya Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 czy do prespraya to prania tapicerki np tersus trzeba uzywać końcówki spieniającej ? czy nie ma to żadnego znaczenia, sugeruję się cytatem z sklepu SHOWCARSHINE "Znacząco zmniejsza nasycenie powierzchni szczególnie podczas prania tapicerki." http://showcarshine.pl/504-showcarshine ... ujacy.html czy piana nie powoduje problemów z ekstracją ?
Wesol Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 Dzięki , zapach nowego auta to miałem 3 lata temu w Grande
inarusbox Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 Obrazek Miał ktoś tego CS ? rzeczywiście on pachnie nową bryką czy śmierdzi ? Otworzyłem wczoraj - nie polecam i więcej nie kupie
Maniek8888 Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2011 witam. zaproponujcie mi jakis dresing do plastikow wewnetrznych ktory nada mokrego duzego polysku.. mam MEgsa Ultimate Protectant i w ogole nie dziala.. moje auto to vectra B i nie wiem czy to wina tych plastikwo oplowskich czy tego produktu
Rekomendowane odpowiedzi