danielek. Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Panowie i panie miał ktoś styczność z glinką marki Valt Pro? Opłaca się ją kupować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k24 Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 danielek., nie nadaje się do zapuszczonego lakieru który nigdy nie widział glinki, ja jej używam regularnie co ok 2-3 miesiące i się sprawdza, a praca z nią to bajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielek. Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 k24, Poradzi sobie z nalotem na szybach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k24 Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 danielek., zalezy z jakim. Miałem na A6 takie naloty i waterspoty że tylko futro i FG500 sobie z nimi poradziło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 6 Listopada 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 danielek., Bardzo dobra, pełnowartościowa glinka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w0jta5 Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Gdzie można kupić sampler FK1000P ? Na showcarshine.pl niedostępne. Jeśli nie matego FK to jaki inny wosk/sealant w samplerze polecicie? I jeszcze jedno, szukam do tego jakiegoś cleanera - taniego i dobrego samplera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielek. Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Nie jestem pewny przyczyny tego nalotu,ale wydaje mi się że pochodzi z wody jest koloru lekko niebieskiego szczególnie widoczny na czarnych powierzchniach szyb. Czarny korek 3M daje sobie z tym radę.Przy ręcznym tarciu zabiera to trochę czasu żeby go usunąć ze wszystkich szyb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 6 Listopada 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Gdzie można kupić sampler FK1000P ? http://forum.kosmetykaaut.pl/viewforum.php?f=39 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voldi22 Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Czy mając na samochodzie dwa odcienie czarnego, a roznica jest widoczna tylko pod halogenem to po polerce będzie ona jeszcze bardziej widoczna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 6 Listopada 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Zależy jak mocno zniszczony jest lakier. Na pewno lepiej nie będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w0jta5 Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Arekkaz, gdzie by nie zajrzeć niedostępny... Jakieś inne propozycje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 6 Listopada 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Pozostaje polować w dziale "sprzedam". Ostatnio trochę się tam dzieje. Można kupić dużą puchę i mieć do końca życia. Inne propozycje? Zależy od kasy jaką chcesz przeznaczyć. Poszukaj ,jest sporo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielebny Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 w0jta5 Teraz już możesz mieć problem z próbkami bo sezon na woskowanie zimowe się rozpoczął .Ja ci proponuje abyś się dogadał np z 2 innymi kolegami i kupili 1 collinite 845 - butelka ma 475ml do tego u partnerów forum możesz kupić za grosze puste buteleczki 150 ml czy 100 ml i owy wosk zimowy /sealant przelać .Koszty wtedy wyjdą bardzo podobne jak do FK1000p a z efektu jaki daje ten produkt będziesz zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
balcerek Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Ponawiam pytanie. Zastanawiam się nad drugą warstwa Colli 476 z tym że pierwszą warstwę nakładałem dokładnie miesiąc temu. Są jakieś przeciwwskazania co do warstwowania po takim okresie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Witam Państwa. Czym zabezpieczyć tapicerkę foteli z alcanary?Chodzi mi zwłaszcza przed wodą. Dodatkowo czym zabezpieczyć deskę rozdzielczą od góry przed płowieniem itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yukon Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 balcerek, lepiej nie dokładać drugiej warstwy po tak długim czasie. marian, alcantare możesz zabezpieczyć impregnatem do tkanin. np. 4nano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielebny Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Ponawiam pytanie.Zastanawiam się nad drugą warstwa Colli 476 z tym że pierwszą warstwę nakładałem dokładnie miesiąc temu. Są jakieś przeciwwskazania co do warstwowania po takim okresie? Tak. Colli 476 jest lepki i łapie szybciej kurz i brud wiec po miesiącu nałożysz wosk na nieczystą powierzchnie. Najlepiej cały proces powtórzyć, może być bez glinki ale mycie IPA cleaner i po 24 h nałożyć kolejną warstwę. A o łapliwości kurzy przez #476 było już na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wesol Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Miał ktoś tego CS ? rzeczywiście on pachnie nową bryką czy śmierdzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snap Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 szalu nie robi a do zapachu nowego samochodu troche mu brakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pLaYmAn Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Tu masz kilka postów o tym zapachu http://forum.kosmetykaaut.pl/search.php?mode=results. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 6 Listopada 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Nie ma się co oszukiwać. Żeby mieć zapach nowego samochodu trzeba kupić nowy samochód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maya Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 czy do prespraya to prania tapicerki np tersus trzeba uzywać końcówki spieniającej ? czy nie ma to żadnego znaczenia, sugeruję się cytatem z sklepu SHOWCARSHINE "Znacząco zmniejsza nasycenie powierzchni szczególnie podczas prania tapicerki." http://showcarshine.pl/504-showcarshine ... ujacy.html czy piana nie powoduje problemów z ekstracją ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wesol Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Dzięki , zapach nowego auta to miałem 3 lata temu w Grande Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inarusbox Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 Obrazek Miał ktoś tego CS ? rzeczywiście on pachnie nową bryką czy śmierdzi ? Otworzyłem wczoraj - nie polecam i więcej nie kupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek8888 Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 witam. zaproponujcie mi jakis dresing do plastikow wewnetrznych ktory nada mokrego duzego polysku.. mam MEgsa Ultimate Protectant i w ogole nie dziala.. moje auto to vectra B i nie wiem czy to wina tych plastikwo oplowskich czy tego produktu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi