Administrator AreK Opublikowano 28 Października 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Wrześniowe rabaty i chłopaki zakupili co nieco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawPi Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Też pomyślałem o rabatach - thx za odpowiedź Arekkaz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tilf Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Arekkaz byłeś szybszy o nano sekundę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maestro00 Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Pytanie mam coli 476 i jestem zadowolony, ale ostatnio kusi mnie wydać parę PLN-ów na zestaw Duragloss #601 + #111/#105. No i moje pytanie czy różnica będzie na tyle zadowalająca aby odstawić to co mam na rzecz tego czego jeszcze nie mam? Też mam ten dylemat. Przeczytałem od wczoraj setki postów na ten temat i mam odpowiedź - TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tilf Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 maestro00 no i mnie przekonałeś teraz tylko powiedz gdzie wszystko kupić w jednym miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spons Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 To normalne, że codziennie wącham swojego Shielda? Phi,jatam lubie sobie czasem niuchnac fk Biorac pod uwage ze SV pewnie ma jakies oleki zapachowe badz cospodobnego,tojestes najzwyczajniej w swiecie normaly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sinrock Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Panowie szukam czegoś do wnętrza Mondeo MKIII co mi da ładny, ciemny satynowy odcień na czarnych plastikach Może ktoś z was ma jakąś sprawdzoną pozycję? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neostar Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 tilf, http://www.waxparadaise.pl lub http://www.shinearama.co.uk/search.php?fmanu=DUR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 29 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Pytanie mam coli 476 i jestem zadowolony, ale ostatnio kusi mnie wydać parę PLN-ów na zestaw Duragloss #601 + #111/#105. No i moje pytanie czy różnica będzie na tyle zadowalająca aby odstawić to co mam na rzecz tego czego jeszcze nie mam? Też mam ten dylemat. Przeczytałem od wczoraj setki postów na ten temat i mam odpowiedź - TAK maestro00 aż tak kiepsko? u mnie było tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 29 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 tilf, http://www.waxparadaise.pl lub http://www.shinearama.co.uk/search.php?fmanu=DUR Wax nie ma większości na stanie chwilowo- bo sam się szykuje na małe zapasy:) Ale polishangel ma wszystko chyba;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 30 Października 2011 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Czym usunac wosk i jak miec pewnosc ze tego wosku juz nie ma na lakierze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekB Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 ja bym sprobował IPA 1:1 i zobaczył jak sie woda zachowuje np na masce albo dachu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 30 Października 2011 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 ja bym sprobował IPA 1:1 i zobaczył jak sie woda zachowuje np na masce albo dachu. moze to lamerskie pytanie, ale moja maska jest dosc "oplywowa" i woda bez/z woskiem predzej czy pozniej i tak splywa. Jak mam poznac po zachowaniu wody ze wosku juz "raczej" nie ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 u mnie jak glinkowałem samochód to po płukaniu tam gdzie było glinkowane była tafla wody a tam gdzie nie (około miesiąca leżał AF Tripple) to woda ładnie spływała. ipa 1:1 na moim starym lusterku (na którym testuje wszystkie produkty ) nie ruszyła AF tripple... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 30 Października 2011 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ultratouch Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Napotkał ktoś w zakątkach internetu jakiś temat z rozpiską kosmetyków pod względem tego czy są "body shop safe"? Widziałem taki wątek na MOL'u ale tylko o produktach meg'sa a szukam czegoś o reszcze popularnych producentów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bordowy Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Powiedzcie czy colli 476 nadaje się do czarnego lakieru? Poleciłem kumplowi kupił i mówi, że zostają "mazy" po tym wosku a jak wziął jakiś tani wosk z marketu wszystko wyglądało dużo lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekal17 Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 A czym polerował? Wystarczy, że lekko mikrofibra była wilgotna i nie dotrze wosku. Poza tym może nie wysechł do końca. Jak najbardziej się nadaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximo Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 każdy wosk nadaje się na każdy lakier czarny czy zielony lakier to i tak wosk kladziesz na bezbarwny (w 90%przypadków) A kolega pewnie za grubo nalozyl i zle dotarl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MM.MM Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 bordowy, Zapytaj go czy ścierał MF. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 31 Października 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 bordowy,zobacz moja micrę. Na ostatniej aktualizacji tematu masz ten wosk na czarnym lakierze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paull Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 na 100% za grubo nałożył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marasec Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 czy scratch megsa nadaje się do polerowania plastików zegarów tak samo jak plastx ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Simon Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Co nałożyć najpierw fk 1000 czy dodo ph pro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k24 Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Simon, najpierw FK, auto do garażu na ok 24h a potem DJ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi