pLaYmAn Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Z Tempo bardzo dobrze współgra autopolitura PLastmalu Poswiec chociaz godzine na poczytanie forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joshua121 Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Mam zamiar "przeleciec" Hanke AF tripple następnie Track Claw. Będzie okey ? Jest sens przed Tripple uzyc IPA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ultratouch Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Jest sens przed Tripple uzyc IPA? Nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MM.MM Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Bilbery nie jest do czyszczenia kilkuletnich felg, do tego są inne środki takie jak np. Blue gel od VP czy inne wynalazki. Bilbery jest do częstego czyszczenia felg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 11 Października 2011 Partner forum Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Joshua121, Nie wiem czy Tripple nie osłabi trochę Track Claw ze względu na to że zawiera tylko carnaubę to tak jak kłaść sealant na carnaubę. Z drugiej strony tej carnauby pewnie nie za wiele więc jest szansa że będzie leżał dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio3 Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 co lepsze do polerowania resztek past cleanerów itp? http://www.mrcleaner.pl/monster-shine-big-blue-mikrofibra-trojpak-3pak-6040cm-p1119.html http://www.mrcleaner.pl/monster-shine-miss-pink-3-pak-4040cm-p1207.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Mam garaż nie ocieplony. W nim przechowuje kosmetyki. W zimie jest tam niestety czasami zimno nawet do -10 -15 stopni zależy od pogody. Czy kosmetyki typu PB NL, SSR itp oraz woski lepiej trzymać w domu na zimę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeper Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 piotro, zdecydowanie zabierz siuwaksy do domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 na niektórych jest nawet napisane wprost "do not allow to freeze" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tezapl Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Witam Czy taki zestaw byłby ok aby usunąć ryski i nawoskować biały samochód na zime? Meguiar's Ultimate Compound + INSTA FINISH BUTTER WET WAX 355ML czy może wystarczyłoby umyć szamponem i użyć Insta Finish Cherry Wet Wax 355ml? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubstone Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Ciągle zapominam zapytać- czy o futro należy jakoś dbać, poza normalnym umyciem po robocie, czy nie ma to większego znaczenia? Moje futerko trochę się posklejało, miejscami występują takie jakby grudki z włosia i nie wiem czy to ma wpływ na pracę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MM.MM Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Wrzuc je do pralki, bedzie jak nowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salwinek91 Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Czym nakladac Colli 476? Żółty aplikator meguiars moze byc? Czy lepiej czarna str tri-color? A moze cos innego? I to samo pytanie do cleanera R222?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 coli na żółtym megsowym a R222 na bawełnianym lub z MF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salwinek91 Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 Dzieki za odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio3 Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 co lepsze do polerowania resztek past cleanerów itp? http://www.mrcleaner.pl/m...40cm-p1119.html http://www.mrcleaner.pl/m...40cm-p1207.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximo Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 nie macałem ich, ale po zdjeciach to brałbym te niebieskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rise and Shine Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 antonio3, Zdecydowanie Big Blue! My używamy ich na co dzień w studio jako główne MF do ściągania resztek pasty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio3 Opublikowano 11 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2011 ok panowie dzieki za podpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
celinskip Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Koledzy taka http://www.leroymerlin.pl/produkty/rozp ... 82780.html nafta nada sie na usuwanie smoly i asfaltu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximo Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 tak nadaje sie, niestety kleju po odważnikach nie ruszy i tutaj moc nafty ulega na rzecz preparatow dedykowanych typu tar & glue remover Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
celinskip Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 Dzieki Kolego za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tezapl Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 czy moglibyście mi odpowiedzieć tak lub nie na moje pytanie? bo nie wiem czy czytać dalej forum czy zamawiać WitamCzy taki zestaw byłby ok aby usunąć ryski i nawoskować biały samochód na zime? Meguiar's Ultimate Compound + INSTA FINISH BUTTER WET WAX 355ML czy może wystarczyłoby umyć szamponem i użyć Insta Finish Cherry Wet Wax 355ml? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gtszudi Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 http://www.sklep.car-spa.pl/pl/product/ ... r-kit.html czy taki zestawik nada sie na poczatek + jakas pasta polerska ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 12 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2011 czy moglibyście mi odpowiedzieć tak lub nie na moje pytanie? bo nie wiem czy czytać dalej forum czy zamawiać WitamCzy taki zestaw byłby ok aby usunąć ryski i nawoskować biały samochód na zime? Meguiar's Ultimate Compound + INSTA FINISH BUTTER WET WAX 355ML czy może wystarczyłoby umyć szamponem i użyć Insta Finish Cherry Wet Wax 355ml? jesli Insta butter wet wax to to samo co CG to wytrzyma Ci 2tyg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi