maya Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 heh myślałem że tenzi truck to jest słaby już go używałem także tenzi green by nic nie ruszył, chodzi mi o mycie ramy, kół, zbiorników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 maya, truck jest najsilniejszy z tenzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ultratouch Opublikowano 8 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2011 Inna sprawa ,że w/w można sobie do kibla wylać jeżeli nie mamy do dyspozycji konkretnej myjki. Wytwornica piany też by się przydała. Chyba ,że mamy na myśli "ciężarówki" krótko dystansowe a nie takie które jeżdżą od Portugalii po daleką Rosję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harvard Opublikowano 9 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 A czy selant nie byby lepszym rozwiązaniem na zabezpieczenie lakieru zimą? Niż coli czy megs? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heli1 Opublikowano 9 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Położyłem na zimę selant DURAGLOSS 111 CLEAR COAT POLISH i mam pytanie jaki używać na to QD aktualnie posiadam PB QD+ oraz FINISH KARE EXTRA SLICK FINAL BODY SHINE Mogą być te czy do selantów są jakieś specjalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 9 Października 2011 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Czy ktos z was uzywal kiedykolwiek te produkty ? http://autodetailing.pl/products/?grid= ... 7&prid=294 Co to za firmia? Jakies opinie ? pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 9 Października 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Domelos, odpuść sobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maya Opublikowano 9 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 a nie takie które jeżdżą od Portugalii po daleką Rosję.trasy 2500 km w jedną strone także musi być coś konkretnego do mycia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ultratouch Opublikowano 9 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 a nie takie które jeżdżą od Portugalii po daleką Rosję.trasy 2500 km w jedną strone także musi być coś konkretnego do mycia Jak będę u znajomego w firmie w tym tygodniu to postaram się dowiedzieć co wlewają do wytwornicy piany. Czyste zestawy są tam priorytetem i muszę przyznać ,że całkiem im to wychodzi jak na mycie bezdotykowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
npiotr Opublikowano 9 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 a jak porównujecie tenzi truck do piany z Nielsena i Valet Pro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yukon Opublikowano 9 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 truck wcale nie jest taki mocny. pomyłka miałem na myśli Brute Force. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maya Opublikowano 9 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 truck wcale nie jest taki mocny. pomyśl nas magifoam. magifoam jest mocniejszy od tenzi truck i bezpieczny dla wosku ? coś mi mówi że chyba tak pięknie nie jest jakby ktoś testował i mógłby się wypowiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yukon Opublikowano 9 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 sory zamieszałem. miałem na myśli Vp Brute force. tutaj jest mój test: http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=6976 Brute force testowałem na dwóch autach i jest bdb. świetnie radzi sobie z zaschniętym syfem. na pewno zamówię tę pianę. truckiem nie usuniesz wosku i ogólnie obraziłem się na ten środek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ultratouch Opublikowano 9 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 truck wcale nie jest taki mocny. pomyśl nas magifoam. magifoam jest mocniejszy od tenzi truck i bezpieczny dla wosku ? coś mi mówi że chyba tak pięknie nie jest jakby ktoś testował i mógłby się wypowiedzieć Magifoam nie jest mocny ale za to bardzo aktywny i dzięki temu dobrze domywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arek_ Opublikowano 9 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 sory zamieszałem. miałem na myśli Vp Brute force. tutaj jest mój test: http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=6976 Brute force testowałem na dwóch autach i jest bdb. świetnie radzi sobie z zaschniętym syfem. na pewno zamówię tę pianę. truckiem nie usuniesz wosku i ogólnie obraziłem się na ten środek. do tej pory na opisywany na forum truck jako mega mocny i ściągający wszystko nie zmywa wosku ? czyli jest słabszy niż niektóre proszki na bezdotykówkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 9 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Ja z trucka jestem bardzo zadowolony, używam go do mycia silników, zawiasów, felg i jak dla mnie nr. jeden. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cubstone Opublikowano 9 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Dla mnie Truck też robi robotę. Ostatnio robiłem nim felgi, przy których padł Bilberry i APC AG. Dodam także, iż zbyt mocne stężenie usunęło mi miejscami lakier na Bandziorze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yukon Opublikowano 9 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 też używam trucka do różnych zadań ale ostatnio nie dał sobie rady na kilku autach i szukam czegoś innego. nie jest w stanie zmyć cięższego brudu z czym bez problemu radzi sobie Brute Force. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maya Opublikowano 9 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 jest jeszcze opcja k2pro truck cleaner, narazie brute force wydaję się najlepszą opcją tylko jest dość drogi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 10 Października 2011 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Domelos, odpuść sobie dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 maya beps.pl - killery do "odszczurzania" to tam mają naprawde zacne... Ja używam Multiwash, Bayswash - VP Orange Pre Wash to przy nich woda z mydlem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maya Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 która mocniejsza ? masz porównanie do tenzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 masz porównanie do tenzi ? niestety nie, mocniejszy jest Multiwash, ale u nich, to on stoi na półce "soft" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparco Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Który jest lepszy APC BILT HAMBER SURFEX HD czy Chemical Guys APC Green total interior/exterior ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tezapl Opublikowano 10 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Witam Chce przepolerować samochód z rys pastą tempo lekkościerną na biały lakier (akryl) który lepiej zastosować później wosk? FINISH KARE 1000P HI TEMP PASTE WAX czy SONAX Xtreme Wax 1 full protect Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi