SJake Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Wax Paradise, Insta.... hmmm 3 tygodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał88 Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 SJake hmmm czyli jakość dobra, trwałość średnia ( bo 3 tyg to bez rewelacji żeby nie powiedzieć kiepsko) a widać na aucie że leży coś innego niż najtańsze marketowe dziadostwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 Rafał88, aplikacja jest łatwiejsza niż dziadostwa. Trwałość jest słaba ale za ta cenę nie ma co wybrzydzać. Co do wyglądu to ... na dobrze przygotowanym lakierze wszystko "lezy" superowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał88 Opublikowano 12 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2011 SJake Miałem FK 1000 i tu z trwałością nie było problemów ale teraz czas zobaczyć coś innego Dzięki za informacje Potestujemy zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeM Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Cześć! Po zakupie auta zerwałem z szyb folie (była źle położona) czym zmyje klej? Citrus nie daje rady... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tworek Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 eMeM, rozumiem że chodzi folie do przyciemniania szyb tak ? Jeżeli masz jakiegoś LIDLA w pobliżu to jedź po piankę do szyb firmy W5 Glass Cleaner, czy jakoś tak, sam usuwałem tym klej po folii i bardzo mi to ułatwiło życie. [ Dodano: 13 Wrzesień 2011, 16:44 ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeM Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Tworek, a mam takie coś na stanie w domu spróbuje jutro bo już dziś sił brakuje na dalsze prace jeśli kto jeszcze jakieś pomysły ma to proszę o odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 ja musiałem acetonem zmywać bo przy pomocy nitro schodziło się sto lat... tylko trzeba zakryć albo uważać na uszczelki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faraon3021 Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 Zmywacz silikonowy odtlusci szybe pod niewidzialna wycieraczke ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiaad Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Witam Jaka jest wytrzymałość RACE GLAZE 4X4 WAX 15ML - WOSK 48% CARNAUBA + TEFLON ? w porównaniu do FINISH KARE 1000P HI TEMP PASTE WAX ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Witam Jakie zrobić stężenie APC od Nielsena do plastików we wnętrzu i na zewnątrz aby nie poszarzały ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VuDoo Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Witam Jakie zrobić stężenie APC od Nielsena do plastików we wnętrzu i na zewnątrz aby nie poszarzały ? wewnętrzne traktuję 1:30, zewnętrzne 1:10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 podziękował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparco Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Witam,co jest lepsze do pielęgnowania kremowej tapicerki : SMARTLEATHER czy MEGUIARS Gold Class Rich Leather Cleaner ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lasic100 Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Witam, Mam pytanko i problem. W skrócie to irytuje mnie widok porysowanego częściowo auta (zarysowania powstały od tej twardszej części zwykłej gąbki). Polerowałem w wakacje ręcznie pastą k2 tempo na umytym aucie i odrazu po zbiegu wszystko fajnie ale przyszedł deszcz czy myjnia i rysy powróciły (w takim samym lub trochę mniejszym stopniu). Przedstawiam fotkę: Na czerwono zaznaczony obszar, a cieńszą linią przykład, że jak się przejedzie czymś mokrym to do czasu wyschnięcia substancji (np wody) nie widać rys (zazwyczaj do kilku minut) - Więc może lakier jest odratowania domowymi sposobami ? Jaka pasta/środek najlepiej by się sprawdził by usunąć rysy na zawsze ? (o ile to możliwe) Pozdrawiam i będę wdzięczny za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 użyj pasty polerskiej z prawdziwego zdarzenia. nie, tempo nie pomoże. ani wosk koloryzujący. całą resztę znajdziesz na forum, zachęcam do skorzystania z tego linka: http://forum.kosmetykaaut.pl/search.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Hej, ma ktoś może SV Master Collection i mógłby pstryknąć fotkę wnętrza? Kupiłem tą torbę i chciałbym zobaczyć, jak to jest poukładane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałoś Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Czy APC w stężeniu 1:5/1:10 może negatywnie wpływać na wosk? Mam świeżo nawoskowane auto i nie chce go za szybko zmyć, jak będę mył plastiki/zakamarki itd podczas "rutynowego" mycia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VuDoo Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 zależy od APC, ale wydaje mi się, że w takim stężeniu to każde zmyje wosk a czemu przy "rutynowym" myciu chcesz traktować plastiki i zakamarki tak stężonym APC? ja to robię tylko przy gruntownym czyszczeniu, do zwykłego codziennego mycia wystarcza woda z szamponem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałoś Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Raz w miesiącu robię sobie gruntowne mycie, bo często jeżdżę do rodziny, a niestety jedyna droga do nich to droga gruntowa (ok 2 km) więc wyobraź sobie co się czasem dzieje we wnękach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VuDoo Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Zdziwiłbyś się jak czasem moje wnęki potrafią wyglądać... Ja załatwiam to w taki sposób, że przy gruntownym myciu, po solidnym wyczyszczeniu wnęk APC, nakładam na nie FK 1000P i później wystarczy spłukać je samą wodą, lub przetrzeć rękawicą podczas mycia auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałoś Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Kurde o nałożeniu wosku na wnęki nie pomyślałem. Przy zabezpieczeniu auta na zimę tym się zajmę. Dzięki wielkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisYogi Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Ja chciałbym zapytac gdzie mozna kupic testery 3M, Megsa itp. szukałem po sklepach internetowych ale nigdzie nie znalazlem. pozdrawiam i przepraszam jezeli bylo to juz gdzies poruszone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 15 Września 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 MisYogi,umowny zakaz sprzedaży testerów przez partnerów forum obowiązuje od 1 września. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubz Opublikowano 15 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 MisYogi,umowny zakaz sprzedaży testerów przez partnerów forum obowiązuje od 1 września. Warto zaznaczyć, że chodzi o NIEORYGINALNE testery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi