Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jeśli jeszcze zostały to poproszę:

hydrofobowa powloka do szyb

zabezpieczenie do lakieru

mocny srodek do czyszczenia felg

Nie potrzebujesz atomizerow, docelowo srodek do felg bedzie z atomizerem ale to tylko dla wygody uzytkownika.

Opublikowano

sSlawek.k81, szyby juz nie dostepne z tego co widze, plastiki z antypara czy zwykle?

Jezeli ktos posiada inny impregnat do tekstylii i bedzie w stanie zrobic bezposrednia konfrontacje, dorzucam jeszcze 2x 100ml :)

Opublikowano

spons, Impregnat do tkanin

Silny środek do czyszczenia felg

Ochrona lakieru

Poczekam na atomizery :)

Gdyby nie było już tych rzeczy to możesz mi coś innego wrzucić, na pewno przetestuje.

Opublikowano

Witam, ja chętnie przetestuję:

- zabezpiecznie do felg 30m,l

- zanezpieczenie do lakieru,

- mocny srodek do czyszczenia felg 30ml,

Poproszę na PW dane do przlewu.

Opublikowano

ja mogę coś potestować do impregnacji, felg, jak ci coś zostało to mam jeszcze dodatkowo 2 auta do zrobienia to będzie gdzie się pobawić, na atomizer mogę poczekać nie spieszy się. Pzdr

Opublikowano
spons, Plastiki z antypara mnie intrygują.

posiadam impregnat do tekstylii - 303 FG , Lacroe

Z tego co widze DamianTDCI zrezygnowal z zabezpieczenia do szyb wiec jedno zostalo gdybys wolal ten produkt.

Impregnat dorzuce dodatkowo jako 4 produkt do porownania :)

Daniels81, napisz co Cie interesuje z listy na poprzedniej stronie, impregnaty juz zostaly rozdane, chyba ze masz jakis inny do porownania to moge jeszcze 1 dorzucic.

Opublikowano

ok to ja bym sie pisal na:

- zabezpiecznie do felg

- zabezpiecznie do plastiku

- mocny srodek do czyszczenia felg

- hydrofobowa powloka do szyb

Zgubilem sie co jest dostepne a co nie jest... wiec prosilbym o info co i jak no i numer konta do przelewu za wysylke

Edit co by nie zasmiecac:

Nie doczytalem jakos o 3 probkach... moj blad.

W takim razie 3 ponizsze:

- zabezpiecznie do felg

- zabezpiecznie do plastiku

- mocny srodek do czyszczenia felg

Opublikowano

Tak jak pisalem wczesniej, 1 user = max 3 probki. Jutro wieczorem zaktualizuje co zostalo :)

[ Dodano: 4 Kwiecień 2011, 18:52 ]

Ok, zostaly nastepujace probki:

zabezp. do plastiku x4

plastik z anty x4

czyszczenie felg x4

mocne czyszczenie felg x1

zabezp. do kokpitu x4

impregnat do tkanin do porownianie z innym x1

siuwax do lakieru rozdal sie w 7 szt, niech tak zostanie.

Jezeli probki nie rozejda sie do wieczora do godziny 0.00 piszcie komu co dorzucic :) Probki wysle jutro badz w srode ;)

[ Dodano: 4 Kwiecień 2011, 19:08 ]

EDIT:

Wyslalem PW do wszystkich nie czekajacych na atomizery, jezeli kogos pominalem prosze po ponowne PW :)

[ Dodano: 4 Kwiecień 2011, 19:38 ]

Update:

zabezp. do plastiku x2

plastik z anty x4

czyszczenie felg x4

mocne czyszczenie felg x1

zabezp. do kokpitu x3

impregnat do tkanin do porownianie z innym x1

Opublikowano

Dzisiaj wysle probki do osob nie czekajacych na atomizer, z dbrym wiatrem beda na jutro :) Lista:

Playman

Rubio

Evo

Szakal

Przemko

Szyba

Fireman

Sq8shq

Slawek.k81

Jezeli cos pokrecilem dajcie cynk :)

Opublikowano

Zapomnialem dopisac w instrukcji zeby kazdy produkt przed uzyciem wstrzasnac porzadnie :)

Dzięki, w tym tygodniu postaram się wszystko przetestować ;)

:good:

Opublikowano

jak dotra i pogoda dopisze to w weekend test przynajmniej specyfiku do czyszczenia felg sie szykuje :) moze ruszy to co nielsen pozostawil po sobie.

Opublikowano

spons, Powiedz mi ten silny środek do czyszczenia felg, jego użyć w takiej postaci jak jest czy rozrobić ? i jeszcze czy jest on na bazie kwasu czy raczej jest bezpieczny ?

Opublikowano

Srodek jest gotowy do uzycia, nalezy uzywac oszczednie, jest bardzo wydajny. Najlepiej nalozyc po splukaniu luznego brudu na lekko wilotna powierzchne, rozprowadzic wilgotna szczotka lub pedzelkiem, poczekac 2-3 minutki i znowu zadzalac pedzlem jak przy normalnym czyszczeniu. Aha, srodek jest m.in. na bazie mineralow, nie zawiera kawasow i jest bezpieczny.