spons Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Jeśli jeszcze zostały to poproszę: hydrofobowa powloka do szyb zabezpieczenie do lakieru mocny srodek do czyszczenia felg Nie potrzebujesz atomizerow, docelowo srodek do felg bedzie z atomizerem ale to tylko dla wygody uzytkownika.
pLaYmAn Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Myślałem, że nikt nie zauważy mojej pomyłki Już poprawione
damian Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Wstępnie chętny na: -hydrofobowa powloka do szyb, -zabezpiecznie do plastiku, -srodek do czyszczenia felg.
Slawek.k81 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2011 jak sie jeszcze łapie to poprosze -impregnat do tekstylii -zabezpiecznie do felg -hydrofobowa powloka do szyb lub ewentualnie coś do zabezpieczenia plastików
spons Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2011 sSlawek.k81, szyby juz nie dostepne z tego co widze, plastiki z antypara czy zwykle? Jezeli ktos posiada inny impregnat do tekstylii i bedzie w stanie zrobic bezposrednia konfrontacje, dorzucam jeszcze 2x 100ml
Administrator Evo Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Administrator Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Jak jest jeszcze siuwaks do lakieru, to byłbym chętny
damian Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Ja jednak rezygnuję z testu, więc na moje próbki możecie jeszcze się załapać.
spons Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Jak jest jeszcze siuwaks do lakieru, to byłbym chętny Jest, podeslij mi priv.
SzaKal Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2011 spons, Impregnat do tkanin Silny środek do czyszczenia felg Ochrona lakieru Poczekam na atomizery Gdyby nie było już tych rzeczy to możesz mi coś innego wrzucić, na pewno przetestuje.
Przemko Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Witam, ja chętnie przetestuję: - zabezpiecznie do felg 30m,l - zanezpieczenie do lakieru, - mocny srodek do czyszczenia felg 30ml, Poproszę na PW dane do przlewu.
Slawek.k81 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2011 spons, Plastiki z antypara mnie intrygują. posiadam impregnat do tekstylii - 303 FG , Lacroe
daniels Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2011 ja mogę coś potestować do impregnacji, felg, jak ci coś zostało to mam jeszcze dodatkowo 2 auta do zrobienia to będzie gdzie się pobawić, na atomizer mogę poczekać nie spieszy się. Pzdr
spons Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2011 spons, Plastiki z antypara mnie intrygują. posiadam impregnat do tekstylii - 303 FG , Lacroe Z tego co widze DamianTDCI zrezygnowal z zabezpieczenia do szyb wiec jedno zostalo gdybys wolal ten produkt. Impregnat dorzuce dodatkowo jako 4 produkt do porownania Daniels81, napisz co Cie interesuje z listy na poprzedniej stronie, impregnaty juz zostaly rozdane, chyba ze masz jakis inny do porownania to moge jeszcze 1 dorzucic.
sq8shq Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2011 ok to ja bym sie pisal na: - zabezpiecznie do felg - zabezpiecznie do plastiku - mocny srodek do czyszczenia felg - hydrofobowa powloka do szyb Zgubilem sie co jest dostepne a co nie jest... wiec prosilbym o info co i jak no i numer konta do przelewu za wysylke Edit co by nie zasmiecac: Nie doczytalem jakos o 3 probkach... moj blad. W takim razie 3 ponizsze: - zabezpiecznie do felg - zabezpiecznie do plastiku - mocny srodek do czyszczenia felg
spons Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Tak jak pisalem wczesniej, 1 user = max 3 probki. Jutro wieczorem zaktualizuje co zostalo [ Dodano: 4 Kwiecień 2011, 18:52 ] Ok, zostaly nastepujace probki: zabezp. do plastiku x4 plastik z anty x4 czyszczenie felg x4 mocne czyszczenie felg x1 zabezp. do kokpitu x4 impregnat do tkanin do porownianie z innym x1 siuwax do lakieru rozdal sie w 7 szt, niech tak zostanie. Jezeli probki nie rozejda sie do wieczora do godziny 0.00 piszcie komu co dorzucic Probki wysle jutro badz w srode [ Dodano: 4 Kwiecień 2011, 19:08 ] EDIT: Wyslalem PW do wszystkich nie czekajacych na atomizery, jezeli kogos pominalem prosze po ponowne PW [ Dodano: 4 Kwiecień 2011, 19:38 ] Update: zabezp. do plastiku x2 plastik z anty x4 czyszczenie felg x4 mocne czyszczenie felg x1 zabezp. do kokpitu x3 impregnat do tkanin do porownianie z innym x1
SZyBA Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Jak można zabezpieczenie do plastiku zabezpieczenie do kokpitu
spons Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Dzisiaj wysle probki do osob nie czekajacych na atomizer, z dbrym wiatrem beda na jutro Lista: Playman Rubio Evo Szakal Przemko Szyba Fireman Sq8shq Slawek.k81 Jezeli cos pokrecilem dajcie cynk
spons Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Wyslane przed 15, powinno na jutro byc jak poczta nie zawali
pLaYmAn Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Dzięki, w tym tygodniu postaram się wszystko przetestować
spons Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zapomnialem dopisac w instrukcji zeby kazdy produkt przed uzyciem wstrzasnac porzadnie Dzięki, w tym tygodniu postaram się wszystko przetestować
sq8shq Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2011 jak dotra i pogoda dopisze to w weekend test przynajmniej specyfiku do czyszczenia felg sie szykuje moze ruszy to co nielsen pozostawil po sobie.
SzaKal Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2011 spons, Powiedz mi ten silny środek do czyszczenia felg, jego użyć w takiej postaci jak jest czy rozrobić ? i jeszcze czy jest on na bazie kwasu czy raczej jest bezpieczny ?
spons Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Srodek jest gotowy do uzycia, nalezy uzywac oszczednie, jest bardzo wydajny. Najlepiej nalozyc po splukaniu luznego brudu na lekko wilotna powierzchne, rozprowadzic wilgotna szczotka lub pedzelkiem, poczekac 2-3 minutki i znowu zadzalac pedzlem jak przy normalnym czyszczeniu. Aha, srodek jest m.in. na bazie mineralow, nie zawiera kawasow i jest bezpieczny.
Rekomendowane odpowiedzi