globus Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2013 http://www.amazon.co.uk/Silverline-Silverstorm-129659-Sander-Polisher/dp/B0021L95WA/ref=cm_cr_pr_product_topBo ta druga nie ma stabilizacji obrotów. Wielkie dzięki. Masz rację nie wiem jak ja to przeoczyłem a jest w opisie na samym końcu Odnośnie BP: Flexi jest najpopularniejszy...Weź 125 mm i 75 mm z białej gumy i warto mieć jeszcze te same rozmiary z żółtej gumy - są bardziej miękkie... Czyli polecasz dwa zestawy BP. na razie chciałbym się ograniczyć do jednego zestawu bo jak kupię wszystko co mi trzeba do detalingu to spora kwota się robi To które bardziej polecasz na początek zabawy z polerką? Białe czy żółte?
fipa Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Większy weź biały, a mały żółty.
globus Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Większy weź biały, a mały żółty. Dzięki
globus Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2013 A do BP 125mm lepiej brać pady Menzerna 135mm czy 150mm?
coobah Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2013 A do BP 125mm lepiej brać pady Menzerna 135mm czy 150mm? Oba rozmiary będą OK, ale 150 mm bezpieczniej będzie
Lukk Opublikowano 6 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2013 Jeżeli ktoś jest z okolic Lubina lub nie straszna mu wysyłka to mój Silverline wpadnie dziś na dział giełda.
AMS Opublikowano 10 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2013 Kupował ktoś z was gdzieś w necie szczotki do tej silverki ze stabilizacją obrotów? Bo w sklepach ciężko dostać - są szersze niż standardowe kwadraciaki.
bedi Opublikowano 19 Lipca 2013 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2013 Panowie, czy źle szukam, czy po prostu ten model podrożał o 10Ł ?
mohseth Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2013 Witam:) Kolegowie. Można zrobić korektę one step tym Silverlinem i UC? Jakie Pady kupić?
coobah Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2013 Witam:) Kolegowie. Można zrobić korektę one step tym Silverlinem i UC? Jakie Pady kupić? Można walnąć polerkę UC, ale korektą to ja bym tego nie nazwał Pada weź średniego - tak samo jak średnia polerka z tego wyjdzie
Titeq Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2013 Znalazłem na amazon.co.uk taką oto ofertę: Silverline Silverstorm® 129659 180mm Car Polisher Sander Buffer Deluxe Platinum Pack Alpha http://www.amazon.co.uk/Silverline-Silverstorm%C2%AE-129659-Polisher-Platinum/dp/B005KSW1DQ/ref=sr_1_1?s=automotive&ie=UTF8&qid=1388411040&sr=1-1&keywords=silverline+silverstorm Niestety nie można wysłać do Polski. Co o niej sądzicie? Może da radę to jakoś obejść?
ble Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2014 Witam, pozwoliłem sobie odświeżyć ponieważ mam pytanie jaka jest prędkość na poszczególnych biegach? Ponieważ w mojej naklejka się odkleiła i niestety nie wiem.
sonax2 Opublikowano 1 Lutego 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2015 Wie ktoś jakie są wymiary szczotek w Silverline??
Pogodny Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2015 Wie ktoś jakie są wymiary szczotek w Silverline?? Ponawiam pytanie, kiedyś pytałem, ale się nie dowiedziałem hehe. Leży mi silverka czeka na nowe szczotki bo stare są zjechane, a będę chciał ją sprzedać a nie dam komuś maszynki bez szczotek. Także prosimy posiadaczy silverlinek o informację gdzie kupujecie szczotki ewentualnie jakie są ich wymiary. Z góry dziękuje.
troopers Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2015 Panowie, jestem właśnie na etapie zamawiania maszynki - polerka tylko do prywatnego użytku, tj. moje auto, ojca i teścia, z czego chciałbym zrobić korektę u ojca i teścia bo ich auta są w bardzo słabym stanie (używane auto w lesie jako prywatne) więc lakier ma mega zarysowania od gałęzi itp. i właśnie nie wiem która kliknąc-kupić: czy tytułową Silverstorm 129659 czy GRAPHITE 59G242 ? Poradzicie? będę wdzięczny
Tynkaolo Opublikowano 29 Marca 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2016 Podbijam temat która wybrać Silverline ta jasno niebieska czy nowego graphita bardzo proszę o opinię
Manolito77 Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2016 Zdaje się, że padały tu pytania o rozmiar szczotek w Silverlinie. Zmierzyłem więc swoje zapasowe: Pzdr.
zcv Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2016 Witam! Staje przed wyborem zakupu swojej pierwszej polerki w życiu.. Zainteresowałem się Silverline, czytałem, że jest idealna na początek przygody z detailingiem.. Nie chce inwestować w coś droższego, bo nie wiem, czy będę to robił w przyszłości - chce teraz spróbowac, czy wogóle się do tego nadaje... Pytanie w związku z polerką: - co zawiera zestaw z amazona (są zapasowe szczotki?) - jak wygląda ewentualna reklamacja w przypadku uszkodzenia mechanicznego polerki?
Pogodny Opublikowano 3 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2016 Ja swoją oryginalną silverkę z amazona katuję już kilka lat, nie idzie jej zajechać Nawet do moich prac amatorskich opędzam bez problemu wieloetapową korektę lakieru i poza wymianą szczotek, smaru nic w niej nie robiłem.
Libero Opublikowano 5 Lipca 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2016 Tylko ciekawe czy ta polerka nie zniechęci do dalszych działań. Może coś z krajową gwarancją np. K2?
xXKrystianXx Opublikowano 29 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2016 Mam pytanie, czy polerki Silverline na allegro są to oryginalne maszyny, czy jakieś podróbki? Jest tylko pare ofert, dlatego pytam
Adrian25 Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2017 Witam. Chce zakupić polerkę firmy Silverline lecz nie wiem jaka wybrac. Obecnie przebywam w De na ebay.de jest kilka typów tej oto polerki jedna taka jakby kanciasta druga bardziej smukła. O jakim modelu tej polerki panowie tu piszą?
Raczek Opublikowano 7 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2017 Gdzie kupujecie szczotki do swojego Silverline? Za nic nie mogę znaleźć tych szczotek w sklepie stacjonarnym czy na allegro.
Gość Opublikowano 10 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2017 @Raczek na Amazonie są, przynajmniej do 1200w
Rekomendowane odpowiedzi