Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:good: Wielkie dzięki.

Masz rację nie wiem jak ja to przeoczyłem a jest w opisie na samym końcu :)

Odnośnie BP: Flexi jest najpopularniejszy...

Weź 125 mm i 75 mm z białej gumy i warto mieć jeszcze te same rozmiary z żółtej gumy - są bardziej miękkie...

Czyli polecasz dwa zestawy BP. :o na razie chciałbym się ograniczyć do jednego zestawu bo jak kupię wszystko co mi trzeba do detalingu to spora kwota się robi :(

To które bardziej polecasz na początek zabawy z polerką? Białe czy żółte?

• Odpowiedzi 626
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jeżeli ktoś jest z okolic Lubina lub nie straszna mu wysyłka to mój Silverline wpadnie dziś na dział giełda.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Kupował ktoś z was gdzieś w necie szczotki do tej silverki ze stabilizacją obrotów? Bo w sklepach ciężko dostać - są szersze niż standardowe kwadraciaki.

• 2 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano
Witam:)

Kolegowie. Można zrobić korektę one step tym Silverlinem i UC? Jakie Pady kupić?:)

Można walnąć polerkę UC, ale korektą to ja bym tego nie nazwał :)

Pada weź średniego - tak samo jak średnia polerka z tego wyjdzie ;)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Znalazłem na amazon.co.uk taką oto ofertę: Silverline Silverstorm® 129659 180mm Car Polisher Sander Buffer Deluxe Platinum Pack Alpha

http://www.amazon.co.uk/Silverline-Silverstorm%C2%AE-129659-Polisher-Platinum/dp/B005KSW1DQ/ref=sr_1_1?s=automotive&ie=UTF8&qid=1388411040&sr=1-1&keywords=silverline+silverstorm

Niestety nie można wysłać do Polski. Co o niej sądzicie? Może da radę to jakoś obejść?

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam,

pozwoliłem sobie odświeżyć ponieważ mam pytanie jaka jest prędkość na poszczególnych biegach? Ponieważ w mojej naklejka się odkleiła i niestety nie wiem.

• 3 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
Wie ktoś jakie są wymiary szczotek w Silverline??

Ponawiam pytanie, kiedyś pytałem, ale się nie dowiedziałem hehe. Leży mi silverka czeka na nowe szczotki bo stare są zjechane, a będę chciał ją sprzedać a nie dam komuś maszynki bez szczotek.

Także prosimy posiadaczy silverlinek o informację gdzie kupujecie szczotki ewentualnie jakie są ich wymiary.

Z góry dziękuje.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Panowie,

jestem właśnie na etapie zamawiania maszynki - polerka tylko do prywatnego użytku, tj. moje auto, ojca i teścia, z czego chciałbym zrobić korektę u ojca i teścia bo ich auta są w bardzo słabym stanie (używane auto w lesie jako prywatne) więc lakier ma mega zarysowania od gałęzi itp.

i właśnie nie wiem która kliknąc-kupić: czy tytułową Silverstorm 129659 czy GRAPHITE 59G242 ?

Poradzicie? będę wdzięczny

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Zdaje się, że padały tu pytania o rozmiar szczotek w Silverlinie. Zmierzyłem więc swoje zapasowe:

ZN49ZCX.jpg?1

E5PTMC5.jpg?1

Ff8QrMD.jpg?1

Pzdr.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Witam!

Staje przed wyborem zakupu swojej pierwszej polerki w życiu.. Zainteresowałem się Silverline, czytałem, że jest idealna na początek przygody z detailingiem.. Nie chce inwestować w coś droższego, bo nie wiem, czy będę to robił w przyszłości - chce teraz spróbowac, czy wogóle się do tego nadaje...

Pytanie w związku z polerką:

- co zawiera zestaw z amazona (są zapasowe szczotki?)

- jak wygląda ewentualna reklamacja w przypadku uszkodzenia mechanicznego polerki?

Opublikowano

Ja swoją oryginalną silverkę z amazona katuję już kilka lat, nie idzie jej zajechać :D

Nawet do moich prac amatorskich opędzam bez problemu wieloetapową korektę lakieru i poza wymianą szczotek, smaru nic w niej nie robiłem.

Opublikowano

Tylko ciekawe czy ta polerka nie zniechęci do dalszych działań. Może coś z krajową gwarancją np. K2?

• 5 miesięcy temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam. Chce zakupić polerkę firmy Silverline lecz nie wiem jaka wybrac. Obecnie przebywam w De na ebay.de jest kilka typów tej oto polerki jedna taka jakby kanciasta druga bardziej smukła. O jakim modelu tej polerki panowie tu piszą?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Gdzie kupujecie szczotki do swojego Silverline?

Za nic nie mogę znaleźć tych szczotek w sklepie stacjonarnym czy na allegro.

• 1 miesiąc temu...