S3ci0r Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2012 a to nie jest przypadkiem zwykły towot?
noktoto Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2012 Nie wiem, taki tu polecono i z takiego skorzystałem. Na pewno ma bardziej oleistą konsystencje niż ta oryginalna galaretka.
J0NES Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2012 noktoto, ciszej chodzi niz moja na załączonym filmiku kilka stron wczesniej ?
noktoto Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2012 Trudno powiedzieć na podstawie takiego nagrania, ale wydaje mi się że moja mniej jazgocze.
J0NES Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2012 i moja zaczęła działać już poprawnie napakowałem tam 60g smaru do przekładni czyszcząc wcześniej syf po grafitowym i śmiga aż miło
MikeOne Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2012 Chłopaki, quick question - zamówiłem już polerkę i cierpliwie czekam.. Dopiero teraz pomyślałem - Przecież to ma brytyjską wtyczkę! Przerabialiście ją, czy może w zestawie jest jakaś przejściówka?
zegarek Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2012 Ma europejską wtyczkę z nakładką UK'ową. Jest zdejmowalna, więc nie ma problemu.
Seba Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2012 Jest przejściówka założona na "naszą" wtyczkę, po prostu rozkręcasz wtyczkę i "w niej" jest pasująca do PL gniazdek wtyczka. [ Dodano: 27 Luty 2012, 17:55 ] zegarek, szybszy
MikeOne Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2012 Dzięki za info. Już nie mogę doczekać się wiosny
coobah Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 35 stron - no umówmy się, mogłem coś przeoczyć. a jeśli zamawiałeś z Amazon to jest tam foto tej magicznej wtyczki o takie:
ra.vi Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 USUNIĘTO ZE WZGLĘDU NA NARUSZENIE 17. PUNTU REGULAMINU a co myslicie o tej aukcjii?
aro_77 Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2012 Myślimy, że nie ma stabilizacji obrotów i nie ma soft startu zdaje się, więc... do bani
spiczek Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2012 a ta? ma stabilizacje i blokadę włącznika: USUNIĘTO ZE WZGLĘDU NA NARUSZENIE 17. PUNTU REGULAMINU
coobah Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2012 a ta? ma stabilizacje i blokadę włącznika:http://allegro.pl/polerka-samochodowa-1 ... 59337.html no bez żartów Może jeszcze blokadę włącznika ma, ale o stabilizacji można zapomnieć Najtańsze co znalazłem ze stabilizacją obrotów to Graphite albo Silverline USUNIĘTO ZE WZGLĘDU NA NARUSZENIE 17. PUNTU REGULAMINU <- tylko musisz podpytać czy ma blokadę włącznika http://temachem.sklep.pl/opis/2317540/s ... isher.html <- nie ma blokady włącznika
spiczek Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2012 Może jeszcze blokadę włącznika ma, ale o stabilizacji można zapomnieć W auckji jest napisane: "Elektroniczny nadzór prędkości obrotowej w celu utrzymania stałej prędkości obrotowej także pod obciążeniem" Dla mnie to oznacza, że stabilizacja jest.
coobah Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2012 Może jeszcze blokadę włącznika ma, ale o stabilizacji można zapomnieć W auckji jest napisane: "Elektroniczny nadzór prędkości obrotowej w celu utrzymania stałej prędkości obrotowej także pod obciążeniem" Dla mnie to oznacza, że stabilizacja jest. Tak napisali, teraz doczytałem.. Jeśli to byłaby prawda to mamy pogromcę Silverline'a Hmmm.. poszukaj na innych aukcjach takiej maszyny i sprawdź co inni sprzedający piszą... A w razie czego kup i podziel się uwagami
Aivars Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2012 Może jeszcze blokadę włącznika ma, ale o stabilizacji można zapomnieć W auckji jest napisane: "Elektroniczny nadzór prędkości obrotowej w celu utrzymania stałej prędkości obrotowej także pod obciążeniem" Dla mnie to oznacza, że stabilizacja jest. Tak napisali, teraz doczytałem.. Jeśli to byłaby prawda to mamy pogromcę Silverline'a Hmmm.. poszukaj na innych aukcjach takiej maszyny i sprawdź co inni sprzedający piszą... A w razie czego kup i podziel się uwagami Moze ktos juz mial taka polerke i moze potwierdzic te stabilizacje obrotow ? Bo jakos nie wydaje mi sie, zeby za taka kase byla taka polerka, z tymi wszystkimi funkcjami. Najlepiej jakbys ktos to potwierdzil w praktyce
coobah Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2012 Moze ktos juz mial taka polerke i moze potwierdzic te stabilizacje obrotow ? Bo jakos nie wydaje mi sie, zeby za taka kase byla taka polerka, z tymi wszystkimi funkcjami. Najlepiej jakbys ktos to potwierdzil w praktyce według mnie także jest to zbyt piękne aby było prawdziwe. Polerka ma niby prawie 2 kW, to stary hydrofor w domu moich rodziców miał mniej
rickson Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2012 http://temachem.sklep.pl/opis/2317540/s ... isher.html Jest to dokładnie ta sama maszyna która również jest sprzedawana pod innymi nazwami Makita, oraz Kestrel SIM180
coobah Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2012 http://temachem.sklep.pl/opis/2317540/silverline-sim180-silverstorm-rotary-polisher.html Jest to dokładnie ta sama maszyna która również jest sprzedawana pod innymi nazwami Makita, oraz Kestrel SIM180 biorąc pod uwagę kształt maszyny to faktycznie, taka sama
whateverek Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2012 http://temachem.sklep.pl/...y-polisher.html Czy ona faktycznie waży 5 kg? Czy ktoś się pomylił w opisie?
tukolarz Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2012 whateverek, nie, to prawdopodobnie tylko taka waga orientacyjna w sklepie, żeby Ci wyliczało ile paczka waży . Porównaj inne produkty ile "ważą"...
Shaddy Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2012 Silverline waży nieco ponad 3 kg. Zdjącia maszyny na wadze jest w temacie Silverline Vs Eurotec.
xman Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2012 Może jeszcze blokadę włącznika ma, ale o stabilizacji można zapomnieć W auckji jest napisane: "Elektroniczny nadzór prędkości obrotowej w celu utrzymania stałej prędkości obrotowej także pod obciążeniem" Dla mnie to oznacza, że stabilizacja jest. Tak napisali, teraz doczytałem.. Jeśli to byłaby prawda to mamy pogromcę Silverline'a Hmmm.. poszukaj na innych aukcjach takiej maszyny i sprawdź co inni sprzedający piszą... A w razie czego kup i podziel się uwagami Falontech FTPH 3110 teoretycznie ma stabilizacje obrotów. http://e-technik.pl/pdf_datasheet.php?products_id=87 Już chciałem zamawiać Powertec, ale jednak zaryzykuje i kupię Falontech.
coobah Opublikowano 1 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2012 o to jestem ciekaw co z tego Falontecha wyjdzie... Na Elektrodzie narzekali na szlifierkę tej firmy, że moc jaką posiada faktycznie mija się zupełnie z tym co napisane jest na naklejce/aukcji/ instrukcji... Ciekawe co wyjdzie z tą polerą.. Daj znać.
Rekomendowane odpowiedzi