Yasiek Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2014 ktm950, w nowej wersji rozlewanej ma bardzo przyjemny zapach! Przy najbliższym spocie wezmę i zobaczysz - jak będziesz
kandy Opublikowano 1 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Października 2014 DG #111 ok 1,5 miesiąca od nałożenia. Autko przybrudzone zanim je pokropiło.
Moderator krd Opublikowano 2 Października 2014 Moderator Zgłoś Opublikowano 2 Października 2014 Mohs przykryty Cure :-)
hihol Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2014 Czyli bardziej Cure niz mohs? ile czasu i km ma powloka? DG#111 super wyglada.
Moderator krd Opublikowano 2 Października 2014 Moderator Zgłoś Opublikowano 2 Października 2014 hihol, 2 miesiace i okolo 4tys km.
manio49 Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2014 Miesięczny fusso. 3 000 km około. Jedna warstwa fusso do jasnych, na połowie auta na jałowy lakier po one stepie, na drugiej połowie na DG Skłiki klin Póki co bez różnic, elegancko zrzuca wodę.
RaptoR Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2014 Colli Nad ranem po całonocnym deszczu Foto marnej jakości
virllix Opublikowano 2 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Października 2014 RaptoR, lubię ten widok.
ARTBRABUS Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2014 Na samochodzie powłoka kwarcowa, na niej wosk. Samochód nie myty 8 dni przejechane 2000km w tym czasie. Świeżo spadł deszcz na niego więc fotki walnąłem. Żeby nie było pytań co tam leży na nim to już piszę: GYEON Q2 MOHS lakier GYEON Q2 RIM felgi GYEON Q2 VIEW lusterka szyby Wosk to Zymol Concours
JM63 Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2014 2 warstwy PA Cosmic + Zymol Titanium. Tydzień, ok 300km, po pierwszym myciu.
Tomek WRO Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2014 JM63, jestem ciekawy ile Titanium dodaje w tej kanapce
JM63 Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2014 Myślę, że sporo Ale powłoka bardzo lubi się z Zymolami. W lipcu w GLK przesmarowałem z ciekawości pół maski na cosmica nałożonego w połowie maja i do dzisiaj jest bardzo podobnie jak na filmiku, a nie był od tego czasu myty ręcznie...
MatthewG Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2014 A jak będziesz chciał położyć nowy wosk to jak przygotujesz powierzchnię? Wygląda ekstra
JM63 Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2014 Pany, mała poprawka do kropelkowania. Przypomniałem sobie, że lewych tylnych drzwi (za kierowcą) nie smarowałem Zymolem- tam jest goły Cosmic MatthewG, Prickbort, może glinka i wosk. A jak powłoka trochę nalata to HDC+ wosk Ale na razie nie mam potrzeby regularnego woskowania- chyba że mocno osłabnie kropelkowanie- wtedy posmaruję. BSD słabo się trzyma cosmic'a. Teraz posmarowałem titanium głównie ze względu na to, że musiałem wcześniej wyjechać i chciałem go trochę 'osłonić'. Od pierwszej warstwy do Zymola stał jakieś 12h, po przesmarowaniu jeszcze dwie, ponowne dotarcie i wyjazd. Jakieś 4-5h później trochę pokropiło. Myślę, że powłoka nie powinna mocno dostać.
MatthewG Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2014 Robiłeś jakieś testy jak długo powłoki trzyma się taka kanapka? Rozumiem, że cosmic słaby kropling i dobrze widać gdzie co leży
JM63 Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2014 Z hdc nie próbowałem. Na GLK już tafluje, ale był rzadko myty ręcznie i często stał pod syfiącymi drzewami. Umyję go ręcznie to może coś wrzucę. Jeśli chodzi o brudzenie i domywanie na bezdotyku na razie jest bardzo ok. No i nawet jak jest brudny to się błyszczy Świeży cosmic działa jak widać na filmiku- całkiem nieźle
MatthewG Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2014 Jestem ciekaw jak długo wytrzyma Jakiś czas temu psiknąłem na szybko woskiem koloryzującym w płynie ( ) PA Carnauba Arts, z 5 min odczekane, psiknięte wodą i Muszę znaleźć chwilę czasu na jakieś testy.
kamilgt Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2014 MatthewG, te carnauba artsy są świetne
MatthewG Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2014 Tylko brakuję im zapachu Czasy T-cut'a powracają
kamilgt Opublikowano 9 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2014 MatthewG, z buteleczki to wiadomo - lipa, ale przy psiknięciu już na fibrze raczej spoko
MatthewG Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2014 No właśnie raczej dalej słabo, upewnię się jeszcze przy najbliższej okazji
Rekomendowane odpowiedzi