Moderator Eryczek Opublikowano 1 Grudnia 2013 Moderator Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2013 Rysiob, materiał bardziej do "co dziś zrobiłem przy swoim samochodzie" niż do pokaż swój blask"
Rysiob Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2013 Działają. Na ostatnim zdjęciu i 3 od końca już widać sedno sprawy Tak to jest po Ferecli niestety. Możesz doprecyzować? wiem, że opinie o farecli są hmm podzielone, ale akurat miałem ją w zasięgu ręki (i portfela), a to też pierwszy raz, jak polerowałem auto Rysiob, materiał bardziej do "co dziś zrobiłem przy swoim samochodzie" niż do pokaż swój blask" W takim razie proszę moderatora o przeniesienie Krople też takie sobie szczerze mówiąc - mocno już nieregularne. Faktycznie, wcześniej byly bardziej regularne: leżały w rzędach równiutko, ale niestety wtedy nie pomyślałem o cykaniu fotek
woof Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2013 miesięczny coli 476 na CG wet mirror finish, tydzień temu podbite QD+. Auto po 5 godzinach na deszczu. Auto od tygodnia nie myte. Jakieś 900 km zrobione, różne warunki, deszcz, śnieg itp itd.
golden0282 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2013 Nie wiem, czy zobaczysz to, czego chcesz, ale wybacz - nie mam wprawy w robieniu fotek pod kątem detallingu foto robione telefonem, podświecałem sobie ledową latarką: Wszystko widać idealnie , jak zmyjesz farelke i te inne smalce, obejrzyj auto w słoneczny dzień
magister Opublikowano 25 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2013 Poranna rosa na Sonaxie PNS który był aplikowany w połowie sierpnia i raz był wspomagany quick detailerem Sonaxa
maciekd24 Opublikowano 30 Grudnia 2013 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2013 Collinite 476s nakladany 15 pazdziernika na zimowe felgi
Joa. Opublikowano 2 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2014 takie tam, z zaskoczenia (dwumiesięczny colli + dwutygodniowy bsd)
paweu_s Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2014 Kilkudniowy FK 1000 na DG652, po nocnym deszczu
zyga_wr Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2014 No to czas na mój debiut na forum 3 miesięczna powłoka 4nano Lack Protect 3D + 1,5 miesięczny Coli 476 + 2 tygodniowy QD Sonax Xtreme Brillant Shine Detailer. Auto opłukane w sobotę 2 stycznia na "bezdotykówce", dziś trasa ok. 50km w deszczu i efekt po postoju na parkingu w deszczu: Zdjęcia robione kalkulatorem
zakazaj Opublikowano 11 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2014 miesiac po nałozeniu Dodo Juice Hard Candy i 2 albo 3 myć
ShinyGarage Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2014 Shiny Garage Dramatic Gloss Sealant, dwa miesiące po aplikacji. Shiny Garage Bee's Knees Purple Spray Wax
kamil_rosen Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2014 Fajnie, ciekawe, czy zostanie to tu na dłużej Nie ważne Na jaki cleaner kładziony Dramatic Gloss? Rozumie, że aplikacja łatwiejsza niż przy twardym wosku, ale pytanie czy wytrzyma tyle co Colli czy FK
ShinyGarage Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2014 Widziałem tu zdjęcia umieszczane, prze Partnerów forum, Dystrybutorów, czy Adminstrację, chyba żadnych zasad nie złamałem, woski leżą na moich autach. Dramatic Gloss aplikowałem na lakier po delikatnej korekcie pastami scholla :] Więcej na PW żeby nie odebrano tego jako reklamę.
Artih Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2014 Kropelki na czerwonym świetne. Chcoaiz bardziej byłem ciekaw właśnie Dramatic Gloss'a bo nigdzie jego testów nie ma a zakupiłem. Jak nie będzie do wiosny to sam zrobię.
saddam Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2014 Nic nowego. Sonax BSD na lakierze i plastiku. Aplikowany 4 dni temu.
zw1erz Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2014 2 tygodnie, 300km i jedno mycie po aplikacji paru kosmetyków ze stajni Nanolex Nanolex Premium Textile Sealant for Convertible Top Nanolex NanoWax Nanolex Glass Ultra Nanolex Ultra Paint and Alloy Sealant Nanolex Premium Textile Sealant for Convertible Top & Nanolex Ultra Paint and Alloy Sealant
ShiningCar Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2014 zw1erz, kąty niektórych kropelek.... Rewelacja!
LoozaQ Opublikowano 14 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2014 zw1erz, kąty niektórych kropelek.... Rewelacja! Cena też "rewelacyjna" , ale jak widać warto
ShiningCar Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2014 Yasiek, pytasz o moje kropelki ? Jeśli tak, to 1,5 tygodnia. Wczoraj szybki test na BP, po kilku "mokrych" dniach
MatthewG Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2014 ShiningCar, co to za wosk?
Rekomendowane odpowiedzi