Skocz do zawartości

Kropelkowanie - zdjęcia i filmy forumowiczów

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Może kropelkowanie nie jest książkowe, ale ja stosowałem się do rad i w dodatku byłem bardzo zachwycony z efektu. Poprawiałem to detailerem V7 i za każdym razem "rozwalał" mnie wygląd auta.

To w takim razie kropelkowanie nadał V7 :) Duragloss zaleca stosowanie dedykowanych produktów, tj. Duragloss Fast Clean & Shine #921 oraz Duragloss Aquawax #951.

Opublikowano
Może kropelkowanie nie jest książkowe, ale ja stosowałem się do rad i w dodatku byłem bardzo zachwycony z efektu. Poprawiałem to detailerem V7 i za każdym razem "rozwalał" mnie wygląd auta.

To w takim razie kropelkowanie nadał V7 :) Duragloss zaleca stosowanie dedykowanych produktów, tj. Duragloss Fast Clean & Shine #921 oraz Duragloss Aquawax #951.

Nie zrozumiałeś mnie. Poprawiałem przy kolejnych myciach. Zdjęcia robione dwa dni po aplikacji zestawu Duraglossa.

Opublikowano

po paru dniach deszczu to i kilka zdjęć się zrobiło :P

R222 100% CARNAUBA WAX - nałożony ok 2 tyg temu

img3686ch.jpg

img3689q.jpg

img3687iw.jpg

img3688b.jpg

oraz CQuartz :o - nałożony ok 2 miechy temu

img3690x.jpg

Opublikowano

Hmmm... Co do CQuartz'a - śmiem wątpić że nie został należycie nałożony. Na filmikach na Youtubie inaczej to wygląda :|

Opublikowano

PB BH + FK 1000p 12 godzin po nałożeniu :

c649bc054ba64e61.jpg

Zobaczymy jak długo wytrzyma z tym glaze, myty będzie raz na tydzień na 2 wiadra + VP Poseidon Carnauba.

Opublikowano

Tworek, zastanawia mnie skąd będzie wiadomo czy woda perli się przez FK czy Poseidona :idea:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wolfgang Deep Gloss Paint Sealant 3.0 kilka dni po nałożeniu:

22072011103.jpg

22072011104.jpg

22072011105.jpg

22072011107.jpg

22072011108.jpg

Na szybach Glass Science Rain Clear Windshield Repellant Gel

22072011106.jpg

Opublikowano

Poorboy's Black Hole nakładany maszynowo 1 warstwa + Race Glaze 55 jedna warstwa

Nałożone 2 tygodnie temu. Auto stoi cały czas pod chmurką a deszcz pada codziennie. Myte już 3 razy szaponem valet pro posseidon carnauba a na to QD Sonus carnauba spritz.

054e8a8e442c63b8med.jpg

dc31a783f9b034a4med.jpg

2f14e9a46ea770f7med.jpg