Rafał_RW Opublikowano 17 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2014 Dzięki za odpowiedź. O to mi chodziło.Jest sporo sprzecznych informacji. U Marka przeczytałem, że to SEALANT.... Nieźle
Masta Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Witam!Jest to wątek o produktach AG więc mam pytanie(szukałem odpowiedzi ale jednoznacznej nie znalazłem) jakiego rodzaju produktem jest AG Ultra Deep Shine i jak go nakładać (maszynowo, ręcznie, padem, mikrofibrą)? W różnych sklepach różnie się go określa? Wosk, glaze.... No właśnie. Może moje pytanie jest banalne ale chciałbym po prostu wiedzieć. Z góry dziękuję za odpowiedź. Podbijam pytanie. Bo właśnie przyszedł czas na ojca auto i też myślę o AG UDS. A że mam rotacje i niebieski pad 3M, to fajnie by było sobie skrócić czas pracy Zdaję mi się że jak najmniejsze obroty, max to 1000? A jak długo go wypracowywać? Po nałożeniu AG UDS można nałożyć Colli 476? pozdrawiam
Stefan-16 Opublikowano 11 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2015 Ktoś wie jak wygląda opcja łapania brudu i kurzu przez AG EGP??
MarkPol Opublikowano 12 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2015 Ktoś wie jak wygląda opcja łapania brudu i kurzu przez AG EGP?? Dwa tygodnie temu, położyłem na próbę na dach. Jak na razie nic niepokojącego nie zauważyłem Kurzu nie łapie.
zybi Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Lipca 2015 Uzywałem kosmetków AG -od kilku lat,ale Meguiar's bije je o głowe.
Rekomendowane odpowiedzi