dreadlook Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2012 Tylko na allegro to kupię? Czy w lidlu (lub gdziekolwiek) to dostanę?
Kr3t Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2012 Ale dlaczego od razu allegro? zajrzyj do działu naszych partnerów i skorzystaj z ich oferty - to naprawde dużo nie kosztuje, a warto, może akurat zaopatrzysz się w większy stuff, a jako forumowicz zaslugujesz na kilka procent rabatu Na pewno będzie taniej niż na allegro
Altay Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2012 W lidlu kiedyś były takie aplikatory z MF'a , też dają radę do dressingów, na pewno są w tesco Koło 4zł jeden.
dreadlook Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2012 Ok, dzięki bardzo. Nielsena też tym używać? I jeszcze takie pytanie, naoglądałem się czyszczenia wnęk auta tym środkiem ale nigdzie odpowiedzi na pytanie - czy po rozprowadzeniu tego spłukuję to potem wodą, czy ścieram szmatką? Jak to jest?
TADEK14 Opublikowano 3 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2012 Ok, dzięki bardzo. Nielsena też tym używać? I jeszcze takie pytanie, naoglądałem się czyszczenia wnęk auta tym środkiem ale nigdzie odpowiedzi na pytanie - czy po rozprowadzeniu tego spłukuję to potem wodą, czy ścieram szmatką? Jak to jest? Ja zawsze spłukuje, a resztki środka i wody wycieram mikrofibrą.
yunivers Opublikowano 10 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2012 mam pytanie czy do mycia plastików można użyć zamiast APC środka Dimer?
Altay Opublikowano 10 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2012 Wewnątrz nie polecam Zrobią się białe, vectra B się poddała
booohal Opublikowano 10 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2012 yunivers, Zewnętrznych tak. Do środka nie poleci Ci raczej nikt. Bywają problemy z plamami, odbarwieniami itp.
dreadlook Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2012 Poorboy's NL chyba nie spełnił moich oczekiwań, miał zamaskować przebarwienia na drzwiach a lepiej robi to plak..
chodko Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2012 kolego dimera używam po wymontowaniu plastików z auta (gdzie apc Lime nie dało rady). warunek po jego użyciu należy obficie zlać wodą element, co dyskwalifikuje go do użycia wewnątrz. tak mi się przynajmniej wydaje
daniels Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2012 Poorboy's NL chyba nie spełnił moich oczekiwań, miał zamaskować przebarwienia na drzwiach a lepiej robi to plak.. a jak była wczesniej przygotowana powierzchnia, jak był NL aplikowany?
dreadlook Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2012 Została umyta roztworem APC 1:10. Aplikowany był aplikatorem gąbkowym.
roomioo Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2012 Zapytam w tym temacie, aby nie tworzyć niepotrzebnie kolejnego. Mam mały problem z PB NL. Kupiłem kiedyś 0,5 l, później 1 l i wszystko było ok. Rzeczywiście w miarę naturalny wygląd. Teraz kupiłem opakowanie Galonowe i jest strasznie błyszczący. Nawet kiedy wykończę go MF, pozostawia taki tani świecący efekt. Ma ktoś jakiś pomysł na aplikacje ew. jakieś sugestie ? Nie wyrzucę Galonu NL, a z drugiej strony efekt jaki pozostawia odpada. Btw - czy jest na rynku jakiś dobrze zabezpieczający plastiki wewnętrzne produkt o zupełnie matowym wykończeniu ? Z góry dzięki za pomoc.
Koli_7 Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2012 AB pink sheen dostałem kiedyś w gratisie w autofanatic i zostawiał on całkowity mat.
Marco Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2012 roomioo, Wstrząsnąłeś opakowanie?
Moderator krd Opublikowano 13 Listopada 2012 Moderator Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2012 Btw - czy jest na rynku jakiś dobrze zabezpieczający plastiki wewnętrzne produkt o zupełnie matowym wykończeniu ? SV Protecton Z Vinyl Conditioner Koch TopStar
Geniusz Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2012 Mleczko matowy efekt Autolandu fajnie pachnie i nie świeci się po nim heh
rickson Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2012 krd, Zymol nie wszędzie zostawia mat, w astrze 3 się świecił i po pierwszym użyciu poszedł do żyda. Tam gdzie są miękkie plastiki jest ok
Administrator Evo Opublikowano 13 Listopada 2012 Administrator Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2012 SV Protecton Matt , zwykły będzie wpadał w połysk.
roomioo Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2012 Wstrzasnalem dużym opakowaniem przed odlaniem do mniejszego i jak zawsze małym opakowaniem przed użyciem. Być może trafił mi sie jakiś dziwny sort. Chyba tez będzie musiał iść do Żyda...
Pan Miyagi Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2012 A propos nowości... czekam na Snow Cake z PA (następca Venus). Jak tylko dostanę i uda mi się przetestować to podzielę się wrażeniami. Chyba, że ktoś już miał ten środek w użyciu...?
bili20@o2.pl Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2012 A propos nowości... czekam na Snow Cake z PA (następca Venus). Jak tylko dostanę i uda mi się przetestować to podzielę się wrażeniami. Chyba, że ktoś już miał ten środek w użyciu...? A Venus jest wart tych pieniędzy? Bo opakowanie jest malusie...
kamilgt Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2012 bili20@o2.pl, Venus jest mega wydajny, psik psik i deska ogarnięta podjedź kiedyś na spot to sobie przetestujesz
bili20@o2.pl Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2012 Podjadę, ale dopiero w wakacje, jak porządnie ogarnę się z samochodem mamy, żeby nie było obciachu, bo niestety w tym roku został bardzo zaniedbany, ale to długa historia. A własny samochód dopiero jest w fazie powstawania, więc nie mam czym się na razie chwalić Rozumiem, że jak każdy droższy dressing, jest matowy? Bo się zastanawiałem jeszcze nad Pearlem.
Rekomendowane odpowiedzi