Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cześć.

Kupiłem Astre i po trasie zajechałem na myjnie. Zauważyłem odpryski jak na zdjęciach poniżej. Zapewne była przygotowana typowo pod sprzedaż dlatego wyszło to dopiero teraz. Jak można to usunąć?409ba88b-9a24-4613-8769-95926b71f364.jpg.7065037188c8ac73032f78116113dd3d.jpg

28547c42-e1a0-44b4-a52f-0b079454b4f9.jpg.e4d6da051b17c2d9cb9c2503632b1867.jpg

Posted

@hardnipple chropowate? Paznokieć staje? Dziwne. Pierwsze wygląda bardziej jak przypalenie po kupię - kształt.

Drugie zgadywał bym antena cb brudny dach wiele razy.

Posted
44 minuty temu, analyzator napisał(a):

@hardnipple chropowate? Paznokieć staje? Dziwne. Pierwsze wygląda bardziej jak przypalenie po kupię - kształt.

Drugie zgadywał bym antena cb brudny dach wiele razy.

Obydwa chropowate. Idzie to jakoś usunąć?

Posted
1 godzinę temu, analyzator napisał(a):

@hardnipple na pewno oba to odpryski? Mi to wygląda na oparzenie chemiczne lub wtrącenie.

Nie mam pojecia kolego. Odpryskami nazwałem to coś. 2 dni temu zakupiłem auto.

Posted

Wżery na lakierze spowodowane zbyt długim trzymaniem ptasiej kupy. 

Zmatowić lakier papierem do pożądanego efektu (po zdjęciu nr 2 widać, że może być problem bo wygląda na głęboko wżarte), a następnie wypolerować to miejsce.

Posted

To są wżery od ptasiego łajna, ciężko ocenić ile tam zostało lakieru bezbarwnego, ale obawiam się że w grę wchodzi naprawa punktowa.