hardnipple Opublikowano 19 Października Zgłoś Opublikowano 19 Października Cześć. Kupiłem Astre i po trasie zajechałem na myjnie. Zauważyłem odpryski jak na zdjęciach poniżej. Zapewne była przygotowana typowo pod sprzedaż dlatego wyszło to dopiero teraz. Jak można to usunąć?
analyzator Opublikowano 19 Października Zgłoś Opublikowano 19 Października @hardnipple chropowate? Paznokieć staje? Dziwne. Pierwsze wygląda bardziej jak przypalenie po kupię - kształt. Drugie zgadywał bym antena cb brudny dach wiele razy.
hardnipple Opublikowano 19 Października Autor Zgłoś Opublikowano 19 Października 44 minuty temu, analyzator napisał(a): @hardnipple chropowate? Paznokieć staje? Dziwne. Pierwsze wygląda bardziej jak przypalenie po kupię - kształt. Drugie zgadywał bym antena cb brudny dach wiele razy. Obydwa chropowate. Idzie to jakoś usunąć?
Rafal9304 Opublikowano 19 Października Zgłoś Opublikowano 19 Października Polerowanie, najpierw papierem, później maszyną.
hardnipple Opublikowano 19 Października Autor Zgłoś Opublikowano 19 Października Godzinę temu, Rafal9304 napisał(a): Polerowanie, najpierw papierem, później maszyną. A glinką by zeszło? Warto spróbować?
analyzator Opublikowano 19 Października Zgłoś Opublikowano 19 Października @hardnipple na pewno oba to odpryski? Mi to wygląda na oparzenie chemiczne lub wtrącenie.
hardnipple Opublikowano 19 Października Autor Zgłoś Opublikowano 19 Października 1 godzinę temu, analyzator napisał(a): @hardnipple na pewno oba to odpryski? Mi to wygląda na oparzenie chemiczne lub wtrącenie. Nie mam pojecia kolego. Odpryskami nazwałem to coś. 2 dni temu zakupiłem auto.
zeea Opublikowano 19 Października Zgłoś Opublikowano 19 Października Przecież to Tak jak @Rafal9304 pisał. Papier i Polerka....
xadamx Opublikowano 20 Października Zgłoś Opublikowano 20 Października Wżery na lakierze spowodowane zbyt długim trzymaniem ptasiej kupy. Zmatowić lakier papierem do pożądanego efektu (po zdjęciu nr 2 widać, że może być problem bo wygląda na głęboko wżarte), a następnie wypolerować to miejsce.
hardnipple Opublikowano 20 Października Autor Zgłoś Opublikowano 20 Października Sam się za to nie będę zabierał. Jaki może być koszt usunięcia tych dwóch zabrudzeń?
ochudy Opublikowano 21 Października Zgłoś Opublikowano 21 Października To są wżery od ptasiego łajna, ciężko ocenić ile tam zostało lakieru bezbarwnego, ale obawiam się że w grę wchodzi naprawa punktowa.
Rekomendowane odpowiedzi