antek1987 Posted October 3, 2025 Report Posted October 3, 2025 Sobota 20. IX. 2025r. Kolejne małe spotkanie ludzi, którzy tworzą wspaniały klimat i dzielą sie wspólną pasją. Ekipa wspólnie przeprowadziła korektę lakieru i zabezpieczyła lakier produktami Kamikaze Collection International . Produkty nietuzinkowe na naszym rynku i mało znane. Woski Over Coat Sealant i The d'Elegance Wax cechują sie wspaniałym zrzutem wody i bardzo prostą aplikacją. Over Coat Sealant wosk o strukturze masła, delikatny i subtelny o zapachu męskich perfum. Aplikacja bardzo przyjemna i wydajna. The d'Elegance Wax drugi wosk o zapachu wanilii przypominający budyń waniliowy ze względu na kolor samego wosku. Wosk o bardziej zbitej strukturze niż poprzednik. Aplikacja bardzo banalna, docieranie wosku po 20 minutach nie stanowi żadnego problemu. Jeden jak i drugi wosk pozostawia mega śliskość na lakierze. Dziękuję wszystkim którzy byli i pomogli przy pracy nad tym juz klasycznym autkiem Foto @hoder.jpg D jak Detailing, Evoxa, Ewocar Polska, Fortelock, @FLEX Polska@Marini23 @keza @Streat @osiolek1204@mj 3 13
Moderator Streat Posted October 3, 2025 Moderator Report Posted October 3, 2025 Jak zawsze super ekipa i auto obu więcej takich imprez 1
antek1987 Posted October 3, 2025 Author Report Posted October 3, 2025 @Streat dziękuję Z miłą chęcią wyrwal bym sie ze swoja Rodzinka w inna strone niż moj garaz czekamy na Twoje zaangażowaniem 1
keza Posted October 3, 2025 Report Posted October 3, 2025 Super sobota w świetnym składzie i jak zawsze pogoda dopisała 1
analyzator Posted October 3, 2025 Report Posted October 3, 2025 Fajne auto takie mocno wczesne lata 90 i dobry pacjent w stanie myte szmatą ale z niebanalnym lakierem i zakładam wersji do zachowania. Nieźle się bawicie. Zazdro Wydeszek na rano W ogóle to pamiętam że za dzieciaka sąsiad mojego dziadka u którego przesiadywałem w wakacje, za płotem trzymał dwa takie Scirocco w jakiejś fajnej wersji motorsportowej poobklejane z klatką itd. Pamiętam też że pewnego lata do dwóch różnych sąsiadów w zasięgu jazdy rowerem przyjechała rodzina z Niemiec. Sztuka 911 Turbo i sztuka 928. Fajne wspomnienia. 1
antek1987 Posted October 3, 2025 Author Report Posted October 3, 2025 @analyzator w styczniu znowu sie nie widzimy i zapraszamy jakis Pontiac ma być wspólnie do zrobienia... 4
Qlimaxss Posted October 4, 2025 Report Posted October 4, 2025 @antek1987 Oby zdrowie pozwoliło . A na pewno się zjawię 1
antek1987 Posted January 19 Author Report Posted January 19 W sobote 24 stycznia znowu sie widzimy... Autko juz na Was czeka 1 3
zeea Posted January 22 Report Posted January 22 @antek1987 Matko Boska w końcu auto które pasuje do tego garażu 1
antek1987 Posted January 25 Author Report Posted January 25 Bylo zacnie Dziękuję użytkownikom Forum KA za obecność na ile potrafiłem Was ugościć to zrobiłem, ja Bardzo dziękuję za obecność i do zobaczenia w Kwiecień/Czerwiec Niedługo więcej informacji 6 5
Qlimaxss Posted January 26 Report Posted January 26 @antek1987 Jak zawsze ugoszczeni jak w domu na świętach 1
Recommended Posts