antek1987 Posted July 10, 2025 Report Posted July 10, 2025 ️ **Nawoskowani V3** **28 czerwca 2025 r.** odbyło się kolejne spotkanie ludzi i rodzin, którzy kochają klasyczny detailing – woskowanie aut! Z roku na rok przybywa nowych twarzy, a starzy wyjadacze nie mogą odpuścić tej atmosfery Maniacy woskowania zjechali się z pół Polski (Gdańsk, Gdynia, Wałbrzych, Kraków, Katowice, Olsztynek, Grodzisk Mazowiecki i wiele innych ), by wspólnie popracować nad autem. W tym roku na warsztat trafiło **Porsche 996 Turbo** w przepięknym kanarkowym kolorze Lakier był przymglony, matowy i pełen mikrorysek. Ale... to nie stanowiło problemu dla naszej ekipy! Zabraliśmy się za korektę lakieru – dwuetapową, a miejscami nawet wieloetapową! Szczególne brawa dla Adriana z *Was Garage*, który maskę i błotniki wyciągnął na lustro Na koniec – jak przystało na „Nawoskowanych” – lakier został zabezpieczony woskiem Zymöl Vintage Podczas gdy panowie działali w pocie czoła (i uzupełniali elektrolity ), nasze niezastąpione połówki i dzieciaki miały swój festyn: dmuchaniec, sklepik DjD z topowymi produktami detailingowymi, pizza, lody, ciasta, bułeczki, napitki, oraz wspólny grillowy wieczór! Z okazji Eventu został zrobiony limitowany wosk przez Wax Gurus Dziękujemy z całego serca Wszystkim, którzy byli i pomogli w organizacji tego dnia Wasza energia tworzy to wydarzenie! Miało być ostatni raz u mnie… ale… **Widzimy się za rok – 27 czerwca 2026!** #NawoskowaniV3 #ZymolVintage #WasGarage #DjDsklepik #TopDetailing #DetailingRodzinny #WoskoweŚwiry #Porsche996Turbo #DetailingLove #PolskaDetailinguje D jak Detailing MK Auto Kosmetyka MG Studio Zymöl Fortelock Ewocar Polska Atelier K&W - Korekta Lakieru i Woskowanie Daniel Tomaszewski Sebastian Bęcki Piotr Grzyb Kuba Widuliński Krystian Markowski Waxholics Adrian Wilczyński Mateusz Niemier Marcin Jarecki Jakub Zajchowski Kovax Polska 4 11
Tomas-sg Posted July 11, 2025 Report Posted July 11, 2025 Dla samego loda organizatora warto było się zjawić Takie spotkanie jest niepodrabialne, kameralnie, w "rodzinnej atmosferze", bez hostess 4
addb1 Posted July 11, 2025 Report Posted July 11, 2025 No przyznam się że ja sam jestem pod wielkim wrażeniem jak maska totalnie zmieniła wygląd wozu. Było wspaniale, napewno zawitam w przyszłym roku A może ja wymyślę taki event, a mam w zanadrzu ciekawy wóz do szlifowania Pozdrawiam Adrian 3
keza Posted July 11, 2025 Report Posted July 11, 2025 Cóż to mówić, to trzeba przeżyć. Byłem po raz trzeci i nie ostatni. 1
antek1987 Posted July 11, 2025 Author Report Posted July 11, 2025 @keza @addb1 @Tomas-sg @Streat zapraszam za rok postaram się cos nowego dla pociech wymyślić A co do organizacji... będzie dalej rodzinnie i swojsko Jakie auto za rok... mam parę typow 3
Moderator Streat Posted July 12, 2025 Moderator Report Posted July 12, 2025 Najlepsza impreza detailingowa w roku czekamy na następną edycję
antek1987 Posted September 14, 2025 Author Report Posted September 14, 2025 Juz w najbliższą sobotę 20 września robię kolejne małe spotkanie Tym razem czekać bedzie na Was takie cudeńko 3 2
Qlimaxss Posted September 18, 2025 Report Posted September 18, 2025 @antek1987 Kurde myślałem że on idzie w niebieski a on zielony . Najs
antek1987 Posted September 18, 2025 Author Report Posted September 18, 2025 @Qlimaxss poprzednie zdjęcie trochę przekłamuje... bedzie piekna zieleń
Qlimaxss Posted September 18, 2025 Report Posted September 18, 2025 @antek1987 W takim razie nie mogę się doczekać soboty . 1
keza Posted September 18, 2025 Report Posted September 18, 2025 @Qlimaxss @antek1987 to się widzimy 2
ad.am Posted September 20, 2025 Report Posted September 20, 2025 @antek1987 jak wrażenia z wosku? Nad glazem też się zastanawiałem, ale jednak to dodatkowy step w treatmencie, a ja dążę do redukcji
antek1987 Posted September 20, 2025 Author Report Posted September 20, 2025 Jednym słowem.. Miazga Pasta to takie 70%, a Pasta wosk.. Wisienką torcie Jak to ze sobą współgra
Qlimaxss Posted September 21, 2025 Report Posted September 21, 2025 @antek1987 Szkoda że zdrowie na ostatniej prostej nie pozwoliło być z wami . Ale spokojnie to się jeszcze nadrobi 1
Recommended Posts