Jump to content

Recommended Posts

Posted

Czym to usunąć lub zamalować?

Aceton,wd40,ocet poległyd6e5bac5bd8131d56850123ec9632337.jpg

Wysłane z mojego Pixel 6 Pro przy użyciu Tapatalka

Posted

@3echo alkohol etylowy, może ipa to ruszy ale etylowy byłby najlepszy. Jak nic nie masz to mogą być perfumy nawet.

Posted

A co to dokładnie jest?

Posted
19 godzin temu, DaV napisał(a):

@3echo alkohol etylowy, może ipa to ruszy ale etylowy byłby najlepszy. Jak nic nie masz to mogą być perfumy nawet.

Ani IPA ani spirytus ani toluen nie ruszył.

5 godzin temu, Rafal9304 napisał(a):

Google --> Tar & Glue.

Myślisz,że pomoże jak już tyle chemi poległo?Jakiś konkretny polecasz?

Posted

Czy T&G pomoże to nie wiem. Może delikatnie spróbować magiczną gąbką z APC ? tylko ostrożnie bo to niebezpieczne narzędzie 🙂

Posted

Do mnie na warsztat jak przychodziły jakieś części używane i były opisane białym markerem, to zmywałam to zwykłym zmywaczem silikonowym. Nie ważne czy był to plastik podobny do twojego, czy jakiś inny element, blacha, plastik, guma schodziło bez problemu i nie zostawiał bałaganu.

Posted

Kupiłem ten zmywacz i też poległ.Może się do czegoś przyda.Przypomniałem sobie o magicznej paście z Action.I dopiero ona dała rade.Na koniec przejechałem jakimś chińskim mleczkiem do plastików i jakoś to wygląda.
eac4a147acd8f5aee9b78d62328b549e.jpga44501ffae7b53144f2376f4bba6d44f.jpg

• Lubię to 1