3echo Posted April 5 Report Posted April 5 Czym to usunąć lub zamalować?Aceton,wd40,ocet poległy Wysłane z mojego Pixel 6 Pro przy użyciu Tapatalka
DaV Posted April 5 Report Posted April 5 @3echo alkohol etylowy, może ipa to ruszy ale etylowy byłby najlepszy. Jak nic nie masz to mogą być perfumy nawet.
3echo Posted April 6 Author Report Posted April 6 A co to dokładnie jest?Wysłane z mojego Pixel 6 Pro przy użyciu Tapatalka
3echo Posted April 6 Author Report Posted April 6 19 godzin temu, DaV napisał(a): @3echo alkohol etylowy, może ipa to ruszy ale etylowy byłby najlepszy. Jak nic nie masz to mogą być perfumy nawet. Ani IPA ani spirytus ani toluen nie ruszył. 5 godzin temu, Rafal9304 napisał(a): Google --> Tar & Glue. Myślisz,że pomoże jak już tyle chemi poległo?Jakiś konkretny polecasz?
Rafal9304 Posted April 6 Report Posted April 6 Czy T&G pomoże to nie wiem. Może delikatnie spróbować magiczną gąbką z APC ? tylko ostrożnie bo to niebezpieczne narzędzie
slawik_G Posted April 6 Report Posted April 6 Do mnie na warsztat jak przychodziły jakieś części używane i były opisane białym markerem, to zmywałam to zwykłym zmywaczem silikonowym. Nie ważne czy był to plastik podobny do twojego, czy jakiś inny element, blacha, plastik, guma schodziło bez problemu i nie zostawiał bałaganu.
3echo Posted April 7 Author Report Posted April 7 Kupiłem ten zmywacz i też poległ.Może się do czegoś przyda.Przypomniałem sobie o magicznej paście z Action.I dopiero ona dała rade.Na koniec przejechałem jakimś chińskim mleczkiem do plastików i jakoś to wygląda.Wysłane z mojego Pixel 6 Pro przy użyciu Tapatalka 1
Recommended Posts