Slovak Posted March 17 Report Posted March 17 Po ogromnym sukcesie poprzednich edycji Święta Detailingu w MrCleaner, wracamy z jeszcze większą dawką detailingowych atrakcji! Już niedługo odbędzie się kolejna edycja tego niepowtarzalnego wydarzenia, która gromadzi pasjonatów dbania o samochody, profesjonalnych detailerów oraz przedstawicieli najważniejszych marek z branży. Nie przegap okazji do poznania najnowszych trendów w detailingu, wymiany doświadczeń i spotkania z ekspertami! Detailing Together - III Święto Detailingu 6 1
SerowyCheetos Posted May 29 Report Posted May 29 48 minut temu, Slovak napisał(a): Z kim widzę się za tydzień? Możliwe że ze mną
skrzat06 Posted May 30 Report Posted May 30 7 godzin temu, Slovak napisał(a): Z kim widzę się za tydzień? Też mam plan się zjawić
pablo15005 Posted May 30 Report Posted May 30 Jak to jest z tym piątkiem właśnie? Można jakieś info na pw?
Slovak Posted May 30 Author Report Posted May 30 Piątek jest dniem zamkniętym dla studiów detailingowych.
pablo15005 Posted May 30 Report Posted May 30 @Slovak no właśnie a jak się w to wkręcić jak się jest „studiem” ? Bo nigdy mojego garażu nie nazwę studiem, aczkolwiek nie myję aut na podjeździe i nie jestem zależny od pogody
marcineke Posted May 31 Report Posted May 31 @Slovak w zeszłym roku miałem " zaproszenie" którego nikt nie sprawdzał. W piątek było luźno, do 12 drętwo, potem się rozkręciło.... W tym roku też w piątek się wybieram.
Slovak Posted June 5 Author Report Posted June 5 @keza, tradycyjne od 9:00. Najpewniej spotkacie mnie na stoisku ADBL'a 1
xadamx Posted June 6 Report Posted June 6 10 godzin temu, Slovak napisał(a): @keza, tradycyjne od 9:00. Najpewniej spotkacie mnie na stoisku ADBL'a Do zobaczenia
D@ViD Posted June 9 Report Posted June 9 Z kim się spotkałem i była okazaja zbić 5 oraz zamienić słowo - mówię dziękuje i dozoba za rok Mega impreza ! 2
Moderator Domel Posted June 9 Moderator Report Posted June 9 32 minuty temu, yas napisał(a): @Domel Wojt, o ktorej byles w sobote? jakos 11:00 - 15:30 ;]
Mumins Posted June 10 Report Posted June 10 10 godzin temu, yas napisał(a): @Slovak Damian, kim byl ten gosc ze szkocji od Angelwax? Alan Medcraf zapewne
yas Posted June 10 Report Posted June 10 @Slovak czyli dyrektor sprzedazy i marketingu, na cały swiat . to se pogadalem z nim, hah
Recommended Posts