analyzator Opublikowano 21 Maja Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja @imola33 niby tu o woskach a ja się upieram że nuba qd to sonus lub nie wiem co
imola33 Opublikowano 21 Maja Zgłoś Opublikowano 21 Maja @analyzator powinieneś zmienić nazwę tematu z "woskowych" na "oldschoolowe" podróże A właśnie, muszę Alfę umyć i porównać Sonusa i Biednegochłopca
analyzator Opublikowano 22 Maja Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja No dobra. Woskujemy dalej Julkę. I to wszystko przez was koledzy Oto jest Primerek ręcznie na całość włączając szyby. Fajnie. Wosk wybrany ale daj temu k poleżeć się kłania. Włoskie auto i włoskie doppio. Oglądaliśmy z Julia tv. Fajny wosk niby do veyrona ale giuli nie odejmie kiedyś coś o nim bo się zapoznajemy dopiero. Dwie warstwy potem bam. Czemu ten model? Bo. Moje tributo italiano ma wybrane elementy bezpośrednio z GTA m tylne światła są jakieś takie inne niż w julkach na ulicy. Bo są po tylne światła z GTA m. I ten akcencik z włoską flagą na lusterku. Cytat z GTA m Może ma coś jeszcze ale jeszcze nie wiem.. Kolor pastel alfa red ładniejszy ale specka tego modelu jest fantastyczna. Model z firmy solido. A to stoi. Potem pójdzie do gabinetu to żeby zobaczyć ten piękny tyłek Julki nie będę musiał schodzić na dół 3 2
SerowyCheetos Opublikowano 22 Maja Zgłoś Opublikowano 22 Maja @analyzator Czekam na zdjęcie kropelek 1 1
imola33 Opublikowano 23 Maja Zgłoś Opublikowano 23 Maja @SerowyCheetos ja też Super wykonany model, Solido robi Solidne rzeczy 1
analyzator Opublikowano Niedziela o 18:59 Autor Zgłoś Opublikowano Niedziela o 18:59 Wracamy na nie metalik. Myśleliście że będzie niedziela bez podróży? nie będzie. Wolfgang fuzion. bliska rodzina pinnacle ale to inny wosk. W sumie się fajnie wpisuje w uzupełnieniu do gamy pinnacle. Często wymieniany jako sugestia na wosk do czerwonego. To popatrzmy. Wylany jakoś śmiesznie co tu się działo nie wiem. Zapach miły może cukierkowy, trochę kwiatowy ale jest też jakaś nutka sugerująca nienaturalne oleje. Co się powtarza w grupie. Ani twarde ani miękkie. Ale wskakuje chętnie. Sam wosk rusza się w puszce. Nie kapie olejem jak signature. Nie jest tak szmineczkowy jak souveran. Coś o aplikacji. Zapach przyjemny wyczuwalny ale nie będzie to perfuma na cały garaz. Bardzo przyjemnie sunie. Jest olejek. Widać na lakierze. Bardzo ładnie się rozkłada i nie trzeba go dobierac. Wygląda na to że wydajność bardzo wysoka. Co zaraz potwierdzę. Wosk zostawiony na 30 minut. Docieram jakimś krótkim lekkim ręcznikiem i nie mam najmniejszego problemu. Miejscami są to nawet trzy ruchy ręcznikiem ale jest lekko i miło. Czuć że zostaje na lakierze. Pojawia się fajna śliskość. Nie mistrzowska ale ponownie bardzo bardzo dobra. Podróż jest fajna to idziemy dalej. Inny aplikator. Good stuff przy pierwszym podejściu się spisał ale wiem, że on akurat nie jest mistrzem od śliskości. Ale jest wygodny. Drugie podejście aplikator mały chyba automotice care. Taka mała okrągła miękka gąbeczka. Jeszcze lepiej. Nabrałem tyle co nic i machnąłem sobie Poł maski 1/3 dachu I tu i tam. I lusterko. I jeszcze błotnik. Po godzinie wracam z grubym ręcznikiem Finito. Look. Chyba nie tak ciepły jak signature. Nie tak ciemny jak souveran Coś pomiędzy. Bardzo bardzo dobry połysk. Czy to jest pretendent do bycia mistrzem na czerwonym? Kurde, mistrzem trudno byc ale na moje oko, blisko. Wyskoczymy na słoneczko itd. Wosk raczej nie ma krycia na ile byłem w stanie popatrzeć na mikrosyski to nie znika. To co z tym woskiem? No znakomity wosk. Bardzo fajna aplikacja. Popisowy look. Dobrej niedzieli. I doceniamy chwile, kiedy możemy na te podróże sobie pozwolić 8 1
analyzator Opublikowano Poniedziałek o 19:17 Autor Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 19:17 A tego gagatka pamiętacie? Wosk zachwycający. Tak potrafi się wypocić po 24 godzinach 3
Rekomendowane odpowiedzi