Administrator Administrator Posted November 16 Administrator Report Posted November 16 Pewnie większość z Was zauważyła, że wystartowała nowa zakładka centrum wiedzy. Raz w miesiącu pojawi się w niej porada i rozbudowana definicja danego hasła auto detailingowego. Jestem bardzo ciekawy, jakie tematy Was nurtują i chcielibyście, aby zostały poruszone na łamach Kosmetyki Aut? 2
AndrewZS Posted November 18 Report Posted November 18 Na każdym zebraniu jest tak, że ktoś musi zacząć Proponuję hasła: - dekontaminacja - kwas (do czego używamy, jakie zabrudzenia usuwa, bezpieczne postępowanie) - zasada (jak wyżej) 1
Moderator Domel Posted November 18 Moderator Report Posted November 18 Klasycznie - ph - ipa - cleaner 1 1
Administrator Administrator Posted November 19 Author Administrator Report Posted November 19 @keza, co masz na myśli? @Mumins, mogę Was zaskoczyć tutaj
keza Posted November 19 Report Posted November 19 3 godziny temu, Administrator napisał(a): co masz na myśli Definicja one step na grupach FB ma wiele znaczeń i czasami tam dochodzi do dużych scysji między użytkownikami. A na pewno jest tu kilkanaście osób, ktyóre miały okazję przeczytać takie rozmowy.
SerowyCheetos Posted November 19 Report Posted November 19 @keza Jestem jedną z osób które miały okazje i powiem szczerze ze śmiesznie się czyta takie wypociny XDD Tam to jest taka wojna czasami że dać tylko po nożu każdemu i obserwować dalszy rozwój sytuacji 1
MMCzysci Posted November 19 Report Posted November 19 Od kiedy przeczytałem na fb, że nie ma co przepłacać za kosmetyki, skoro można, za przeproszeniem, opier***ić skóry szarym mydłem, unikam wszelkiego rodzaju dobre rady z grup szerokim łukiem.Wyryte w skale z S20 FE 5G
Recommended Posts