Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cześć @ADBL @Chemik ADBL

Mam pytanie odnośnie formulacji Vampire Light. Z produktu korzystałem dość długo i się polubiliśmy. Ostatnio wziąłem dwie butelki z internetowej promocji datowane w ten sposób:

IMG20240907170158.jpg.fc1f544129fb564391d66d03d4293f67.jpg

I tutaj miałem duże zaskoczenie, ponieważ w odróżnieniu od zawartości butelki, którą miałem w arsenale z datą: 

IMG20240907170216.jpg.94e1faae0eef25698688df8ebe116d55.jpg

Ta nowo zakupiona wręcz pachnie, nie czuć w niej krzty zgniłego jaja. 

A zatem pytam, czy zmieniliście coś czy kupiłem produkt wątpliwego podchodzenia?

Dzięki!

Posted

@sztefan24 no to ta nowo zakupiona nie ma takiej informacji na etykiecie. Obie są takie same, jedna śmierdzi, a drugą można wąchać jak perfumy 

Posted
3 godziny temu, Mumins napisał(a):

jedna śmierdzi, a drugą można wąchać jak perfumy 

Śmierdząca jest bezpieczniejsza 😄 Wąchanie oparów nie jest dobrym pomysłem. Cleantle nawet zrobiło kwas do felg o zapachu migdałów, zapach migdałów wraz z kwasem pięknie atakował nos i płuca.

Posted
Godzinę temu, DaV napisał(a):

Śmierdząca jest bezpieczniejsza 😄 Wąchanie oparów nie jest dobrym pomysłem. Cleantle nawet zrobiło kwas do felg o zapachu migdałów, zapach migdałów wraz z kwasem pięknie atakował nos i płuca.

Oczywiście, że zdaję sobie sprawę z niebezpieczeństw wszelakich wąchania chemii - nie mówię, że używam ich jako perfum 😂 zastanawiam się jedynie czy nie trafiłem jakiejś podróby, bo nie mam naklejki o nowej formule. Jedynie logotyp jest już nowy.

• Lubię to 1
  • Dystrybutor
Posted

@Mumins Cześć! Naklejka była na początku wprowadzenia nowej formulacji. Wciąż produkt ma nową stałą formułę, ale już nie dodajemy naklejek. ,,Nowsza''  wersja nie ma już duszącego zapachu. 😄

• Dziękuję 1