Dystrybutor e36ace Opublikowano 13 Lutego Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego Quick Detailer czyli jeden z naszych sztosików Quick detailer z polimerami krzemowymi w składzie, pozbawiony wosku co to oznacza? Oznacza to tyle że możemy go stosować na wszystkich dostępnych na rynku powłokach ochronnych bez obaw że zaburzy efekt hydrofobowy powłoki, mało tego będzie odżywiał naszą powłokę. Oczywiście można stosować na lakier nawoskowany oraz na jałowy lakier, nadając mu niesamowitego szkiełka, śliskości i hydrofobowości. Serdecznie zapraszam do dyskusji. 8
menior Opublikowano 13 Lutego Zgłoś Opublikowano 13 Lutego Potwierdzam produkt zaskoczyl mnie pieknymi kropelkami i trwaloscia wieksza niz deklarujecie....do tego przyjemna aplikacja tzw.poslizg i cena bardzo konkurencyjna az dziwne ze tak malo znany 1
Dystrybutor e36ace Opublikowano 14 Lutego Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 12 godzin temu, menior napisał(a): Potwierdzam produkt zaskoczyl mnie pieknymi kropelkami i trwaloscia wieksza niz deklarujecie....do tego przyjemna aplikacja tzw.poslizg i cena bardzo konkurencyjna az dziwne ze tak malo znany Dziękuję za tak miłe słowa. Postanowiłem dołączyć na forum i sprôbować przybliżyć nasze produkty bo są warte tego zdecydowanie 1
sztefan24 Opublikowano 14 Lutego Zgłoś Opublikowano 14 Lutego @e36ace Ja tak jak pisałem wcześniej czekam na gloss enhancera
Dystrybutor e36ace Opublikowano 14 Lutego Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 6 godzin temu, sztefan24 napisał(a): @e36ace Ja tak jak pisałem wcześniej czekam na gloss enhancera to całkiem odmienne od siebie produkty ehancer jest nastawiony głównie na wygląd tutaj mamy produkt którym min serwisowane są nasze powłoki
sparco0 Opublikowano 18 Lutego Zgłoś Opublikowano 18 Lutego Na jałowym lakierze+/- jaka jest trwałość?
menior Opublikowano 18 Lutego Zgłoś Opublikowano 18 Lutego @sparco0 spora jak na zwyklego QD u mnie w trudnych warunkach potrafil lezec ok poltora miesiaca a w lepszych pewnie jeszcze dluzej 1
Dystrybutor e36ace Opublikowano 18 Lutego Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 1 godzinę temu, sparco0 napisał(a): Na jałowym lakierze+/- jaka jest trwałość? mam feedback o nawet 2 miesiącach, niemniej nie trwałość jest w nim najważniejsza bo to w końcu QD 1
Webster88PL Opublikowano 6 Marca Zgłoś Opublikowano 6 Marca banalny w aplikacji i dobre efekty. Nie ma problemów z ciężkim docieraniem smugami itd. Jak ktoś szuka szybkiego odświeżenia lakieru po myciu polecam! Stawiam go na równi z takim QD jak np od Chemotion 5 1
czester Opublikowano 11 Marca Zgłoś Opublikowano 11 Marca Zamówiłem dzisiaj butelkę, czy można się wspomagać QD przy osuszaniu?
Dystrybutor e36ace Opublikowano 11 Marca Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 11 Marca 58 minut temu, czester napisał(a): Zamówiłem dzisiaj butelkę, czy można się wspomagać QD przy osuszaniu? można 1
czester Opublikowano 12 Marca Zgłoś Opublikowano 12 Marca @e36ace @Slovak Dzięki za info! Mam nadzieję, że wkrótce czas pozwoli i będę mógł pobawić się trochę tym produktem
Rekomendowane odpowiedzi