Dystrybutor Cleantle Opublikowano 22 Stycznia Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia EasyOne QD to produkt do nabłyszczania i pielęgnacji karoserii. Jest szybki i łatwy w użyciu. Nie pozostawia smug i mazów. Tworzy hydrofobową i antystatyczną powłokę, która nadaje lakierowi śliskości i niesamowity blask. Dzięki temu lakier wolniej się brudzi i jest łatwiejszy w czyszczaniu. Zawiera filtry UV, które chronią lakier przed blaknięciem. Produkt może być stosowany jako samodzielna ochrona lakieru oraz jako dodatkowa warstwa na wcześniej zaaplikowany wosk lub powłokę. Produkt łatwo biodegradowalny. Dostępne w sprzedaży od 26.01.2024! Ceny: 500ml - 35,99 zł 1l - 49,99 zł 5l - 159,99 zł Cechy produktu: ● łatwy i szybki w aplikacji ● nie pozostawia smug i mazów ● tworzy powłokę hydrofobową i antystatyczną ● nadaje śliskości lakierowi ● szkli lakier ● chroni przed promieniowaniem UV i blaknięciem lakieru ● samodzielna ochrona lakieru ● idealny do przedłużania żywotności woskom ● może być aplikowany na folię PPF i winylową ● brak piktogramów ● zapach czarnej wiśni Sposób użycia: 1. Wstrząśnij lekko przed użyciem. 2. Rozpyl produkt na mikrofibrę lub suchy/mokry lakier. 3. Wypoleruj produkt do sucha. 4. W przypadku nadmiaru, dotrzyj mikrofibrą lub poczekaj aż produkt odparuje. 6 1
menior Opublikowano 22 Stycznia Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia @Cleantle hydro takie jak w starym Easyone czy tym razem sa kropelki?
belzebiasz Opublikowano 22 Stycznia Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 56 minut temu, Cleantle napisał(a): tworzy powłokę hydrofobową i antystatyczną Jest to typowy QD o trwałości od mycia do mycia? Czy może dłużej utrzyma się na lakierze?
Dystrybutor Cleantle Opublikowano 22 Stycznia Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia @belzebiasz dłużej ale tutaj nie trwalosc jest priorytetem. 1
maciek-drummer Opublikowano 23 Stycznia Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia @Cleantle zmieniona formuła względem pierwszego EasyOne różowego CleanTecha?
Dystrybutor Cleantle Opublikowano 23 Stycznia Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia @maciek-drummer tak to całkowicie coś innego 1
luk45z Opublikowano 23 Stycznia Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia Czyli Glossify przyciemnia i maskuje, a EasyOne szkli. Szeregując produkty wg trwałości (od najkrótszej) to będzie: EasyOne -> Glossify -> Ceramic Booster. Wszystko dobrze rozumiem? Czy jest sens stosować którykolwiek z nich na Admire po bieżącym myciu? Czy dalej Booster raz na pół roku starczy?
Dystrybutor Cleantle Opublikowano 24 Stycznia Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia @luk45z tak, glossify też dodaje blasku. Można używać ale przy admire nie trzeba jeśli chodzi o pielęgnację hydro za to glossify mocno podbija look Admire. Ja na Admire jeszcze nigdy nawet Boostera nie używałem a powloka już trochę jeździ na aucie 1
Gardor Opublikowano 25 Stycznia Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia W dniu 24.01.2024 o 08:36, Cleantle napisał(a): Można używać ale przy admire nie trzeba jeśli chodzi o pielęgnację hydro za to glossify mocno podbija look Admire. Gdzieś na Facebooku przeczytałem że w przypadku Admire nie zalecacie używać qd co dają hydro, bo wręcz mogą pogorszyć i sprawić że łatwo złapie WS. To czego najlepiej używać do przetarcia auta z tą powłoką po myciu? QD w stylu megs lasttouch, FW botox?
Dystrybutor Cleantle Opublikowano 25 Stycznia Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia @Gardor ręcznika Looper albo Soaker od Cleantle Pisaliśmy że nie ma sensu smarować qdkami po powloce w naszej opinii co mycie. Wytrzeć auto do sucha i tyle. 1
Moderator Streat Opublikowano 25 Stycznia Moderator Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 49 minut temu, Cleantle napisał(a): Wytrzeć auto do sucha i tyle. ja jak nie nałoże czegos po myciu to chodze struty u mnie must have jest aplikacja czegokolowiek po myciu bo usuwa sie WS które nie dotarło sie na czas i poprawia mi to humor 1 1
Dystrybutor Cleantle Opublikowano 25 Stycznia Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia @Streat to wydalismy easyone i glossify
D@ViD Opublikowano 1 Lutego Zgłoś Opublikowano 1 Lutego W dniu 23.01.2024 o 16:13, maciek-drummer napisał(a): @Cleantle zmieniona formuła względem pierwszego EasyOne różowego CleanTecha? Kupiłeś juz ?
Dystrybutor Cleantle Opublikowano 2 Lutego Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego @maciek-drummer już raczej nie dostaniesz nigdzie, nie produkujemy już tego bardzo długo
luk45z Opublikowano 2 Lutego Zgłoś Opublikowano 2 Lutego @maciek-drummer Na allegro jeszcze chyba dwa sklepy mają z wysyłką od ręki w 5l. @Cleantle Pobawiłem się też nowym EasyOnem, totalnie bezproblemowy produkt w każdych warunkach, każdej wilgotności (zimno na zewnątrz, ciepło w garażu) nie ważne czy użyty na mokro czy sucho. Zdejmuje świeże waterspoty jak prawilny QD, wykończenie tak jak pisaliście ślisko i szklisto Hydro również bardzo ładne
Dystrybutor Cleantle Opublikowano 2 Lutego Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego @luk45z dlatego się nazywa easyone
Syrio Opublikowano 7 Lutego Zgłoś Opublikowano 7 Lutego Polecam go na szyby boczne. Znakomicie odprowadza deszczówkę. 1
menior Opublikowano 14 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia Czy Easyone ma tez wlasciwosci czyszczace? Mozna go uzyc np.do usuniecia ptasich "plackow" czy raczej sie nie sprawdzi w tym celu?
Dystrybutor Cleantle Opublikowano 14 Kwietnia Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia @menior delikatne ma, można. Najważniejsze to ptasia kupę zmiękczyć i wtedy schodzi. 1
menior Opublikowano 14 Kwietnia Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia @Cleantle no wlasnie o takie zmiekczenie mi chodzi ja mam bardziej dedykowane produkty w tym celu ale znajomy ktoremu polecilem waszego Easyone i poza nim wlasciwie nic nie ma zadal mi pytanie czy moze go tak uzyc
StanDL Opublikowano Poniedziałek o 20:48 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 20:48 Dla mnie aktualnie jeden z lepszych QD. Banalny w aplikacji w każdych warunkach. Nadaje mega połysku i mam wrażenie, że zdecydowanie wolniej auto się brudzi. Idealny od mycia do mycia na lato.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1
Rekomendowane odpowiedzi