Slovak Opublikowano 1 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2023 @Cleantle, na szybko Ultracoat Quartz Tire Dressing i Good Stuff Tire Dressing.
Dystrybutor Cleantle Opublikowano 1 Grudnia 2023 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2023 @Slovak strzelam ze tez na rozpuszczalnikach. Reagowały z guma
Moderator Streat Opublikowano 1 Grudnia 2023 Moderator Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2023 20 godzin temu, Cleantle napisał(a): Nie spotkałem się z takim efektem w sumie, czy masz jakiś konkretny dressing na myśli? Ew czy był na bazie emulsji (bialy mleczny kolor lub zabarwiony) czy rozpuszczalniki (przezroczysty albo kolorowy ale transparentny) cała masa dressingów powoduje brązowienie opon, wspomniany ultracoat czy GS, do tego dorzuciłbym CP Pearl ktory jest na bazie wody czy geyone tire express. Wkurza to mnie niemiłosiernie...
Bapko Opublikowano 1 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2023 cała masa dressingów powoduje brązowienie opon, wspomniany ultracoat czy GS, do tego dorzuciłbym CP Pearl ktory jest na bazie wody czy geyone tire express. Wkurza to mnie niemiłosiernie... Może to być kwestia opony bo moje katowane na zmianę perlem i tire express na zmian od kilu lat i nie zauważyłem brązowienia Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Moderator Streat Opublikowano 1 Grudnia 2023 Moderator Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2023 6 minut temu, Bapko napisał(a): katowane na zmianę perlem i tire express na zmian od kilu lat i nie zauważyłem brązowienia sprawdzane na bridgestone, Michelin, barum wszedzie ten efekt kiedy dressing się konczy to opona robi sie brązowa
Dystrybutor Cleantle Opublikowano 1 Grudnia 2023 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2023 @Streat może jest po prostu brudna?
zeea Opublikowano 1 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2023 Kiedyś chyba Nowicki o tym wspominał, ale to była kwestia dressingów na bazie rozpuszczalników, że po czasie opona robiła się brązowa.
Moderator Streat Opublikowano 1 Grudnia 2023 Moderator Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2023 29 minut temu, Cleantle napisał(a): @Streat może jest po prostu brudna? Kurde to w takim razie mój ulubiony auto graph i adbl jest tak dobry ze sam czyści oponę? Ciekawy jestem czy wasza nowość powoduje brązowienie opon. Może kupie i moze przetestuje ale to nic pewnego
mariuszzar Opublikowano 1 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2023 Po ADBL black water także spotkałem się z brazowieniem opon.
Moderator Streat Opublikowano 1 Grudnia 2023 Moderator Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2023 @mariuszzar black water nie lubie wole tire dressing i o nim pisałem
Dystrybutor Cleantle Opublikowano 1 Grudnia 2023 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2023 @Streat nie zauważyłem takiego efektu.
Moderator Domel Opublikowano 31 Grudnia 2023 Moderator Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2023 Zapowiada się ciekawie, zaintrygował mnie ten produkt już, lubie te konsystencje kremowe. 5
xadamx Opublikowano 31 Grudnia 2023 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2023 W dniu 1.12.2023 o 21:21, mariuszzar napisał(a): Po ADBL black water także spotkałem się z brazowieniem opon. Nie miałem takiego przypadku.
Putkowski07 Opublikowano 1 Stycznia Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia No mi Wasz dressing siedzi przypadł mi do gustu. Fakt że brakuje pompki do niego jakbyście kiedyś zmienili z korka na pompkę to sztos
Dystrybutor Cleantle Opublikowano 1 Stycznia Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia @Putkowski07 zmienimy ale dopiero około maja. 1
Rekomendowane odpowiedzi