Dystrybutor BINDER Posted September 19, 2023 Dystrybutor Report Posted September 19, 2023 Binder Towel & Pad Cleaner - produkt do prania ręczników, padów i aplikatorów Towel & Pad Cleaner to produkt, dzięki któremu wypierzemy ręczniki, pady i aplikatory, pozbawiając je wszelkich zabrudzeń nawet tych najcięższych. Produkt posiada świetne cechy piorące, sprawnie i szybko usuwa zanieczyszczenia z powierzchni, na których się znajdują. Towel & Pad Cleaner nie tylko świetnie sprawdzi się jako detergent do prania, ale także posiada cechy regenerujące, polepszając absorpcje wody przez ręcznik. Sposób użycia: przed użyciem produktu załóż gumowe rękawice, dodaj produkt do gorącej wody i delikatnie zamieszaj, by uwolnić produkt, myj ręcznie przez ok. 5-10 min następnie wypłucz w czystej wodzie, produkt jest wyjątkowo mocny, dlatego zaleca się pranie mocnych kolorów osobno by uniknąć zabarwienia. Rozcieńczenie: lekkie zabrudzenia: 1:2000 średnie zabrudzenia: 1:1000 mocne zabrudzenia: 1:500 Produkt sprawdzi się także w pralce, do ręcznego czyszczenia padów oraz w padwasherze. 3
Qukie Posted September 19, 2023 Report Posted September 19, 2023 2 godziny temu, BINDER napisał(a): następnie wypłukaj w czystej wodzie
Moderator Domel Posted September 19, 2023 Moderator Report Posted September 19, 2023 3 godziny temu, BINDER napisał(a): Rozcieńczenie: lekkie zabrudzenia: 1:2000 średnie zabrudzenia: 1:1000 mocne zabrudzenia: 1:500 ile ML na 7kg pralke?
Strus Posted September 19, 2023 Report Posted September 19, 2023 5 godzin temu, BINDER napisał(a): wypłukaj No żartów sobie nie róbcie i poprawcie to migusiem. Najlepiej we wszystkich sklepach
Dystrybutor BINDER Posted September 20, 2023 Author Dystrybutor Report Posted September 20, 2023 22 godziny temu, Domel napisał(a): ile ML na 7kg pralke? @Domel Najlepiej sprawdzić zużycie wody w Twojej pralce na cykl prania. I według podanej tabeli rozcieńczenia policzyć Prawdopodobnie będzie to między 30-50ml.
Moderator Domel Posted September 20, 2023 Moderator Report Posted September 20, 2023 40 minut temu, BINDER napisał(a): @Domel Najlepiej sprawdzić zużycie wody w Twojej pralce na cykl prania. I według podanej tabeli rozcieńczenia policzyć Prawdopodobnie będzie to między 30-50ml. Dokładnie. Wlałem 30ml dziś. Powiem szczerze pierwsze wrażenie bardzo pozytywne - wyciagnołem wszystkie szmaty - i bardzo mięciutkie w dotyku. A jestem dość świeżo w sprawdzaniu bo wczoraj taka sama ilość szmat prałem w tym samym systemie ale w CarLabie i takiego efektu "puszystości" nie miałem w rękach. Nie bede wysuwał jeszcze wniosków. Wypowiem się jak zuzyje pół butli finalnie 4
Recommended Posts