Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

I jak impreza? Mógłby się ktoś wypowiedzieć i zdać relację jak było? Czy warto być?

Zastanawiam się czy jutro jechać, spoko kilometrów mam i w dodatku musiałbym zrezygnować z wielu zaplanowanych rzeczy :roll:

Opublikowano

Coś mi się wydaje, że jutro będzie trwać krócej, bo chyba zostało do nałożenia 8 z 32 wosków.

Opublikowano
Moja porcja zdjęć
Świetne zdjęcia. Naprawdę żałuję, że nie dotarłem na imprezę. Mam nadzieję, że będzie jeszcze okazja do spotkania ;)

Liczę na więcej zdjęć i obszerną relację z CWWC :)

Opublikowano

ja również chciałbym podziękować wszystkim za spotkanie jak i tym którzy pomagali w przygotowaniach przed polerką Clio.

Fakt, że do godz 20 nie miałem nawet czasu spojrzeć na Porsche, ale chciałem żeby Renault wyglądało na 5+. Jest na nim 7 różnych wosków z.... powiedzmy szczerze najwyższej półki. Myślę, że z czasem pojawią się fotki więc sami ocenicie skalę imprezy. Atmosfera była rewelacyjna, organizacja też. Gratulacje dla j32, który z zapałem pogłębiał swoją wiedzę na temat detailingu.

Opublikowano

Hehe, dzięki :D

Mam nadzieję, że się nie nabawię przeziębienia.

Szczerze mówiąc, to nie wiem, czy Clio nie podobało mi się bardziej od Porsche. Mimo że wg urządzenia mniej się błyszczało, to wizualnie wyglądało lepiej.

Opublikowano
Mimo że wg urządzenia mniej się błyszczało

o nie nie. Cleanerfreak napisze jak sie blyszczalo. Po polerce wychodzilo ponad 90!!!

wiec to byl standard Prosiaka :mrgreen: ale tutaj mamy różnicę pomiędzy lakierami

Opublikowano

Po polerce może tak, ale wosk zmniejsza ten połysk wg miernika. A Porsche tyle to miał po wosku.

Opublikowano

Dziękuję wszystkim za spotkanie i gratuluję organizacji.

Mili, przyjaźnie nastawieni ludzie i koleżeńska atmosfera.

Jestem pozytywnie zaskoczony i ani trochę nie żałuję, że byłem.

Mam nadzieje, że jeszcze nie raz się spotkamy!

Pozdrawiam

Opublikowano

Witam, byyyyło mega fajnie i miło :)

Mam nie moge się doczekac kolejnego etapu :D

fotek mam aż za dużo :D

jedno na zachętę mam nadzieje ze się ogarnę i dam rade zresztą i metys mi w tym pomoże :D

Przepiękne clio sport :D

cliosport.jpg