Dystrybutor Cleantle Opublikowano 26 Czerwca 2023 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2023 Screen Wash to mocno skoncentrowany i skuteczny płyn do spryskiwaczy szyb i reflektorów samochodowych. Dzięki innowacyjnej formule nie zawierającej alkoholu, pozostawia szyby czyste i bez smug! Produkt bezpieczny dla powłok na szyby i dla produktów „niewidzialna wycieraczka”. Produkt jest bardzo wydajny z 100ml koncentratu uzyskuje się 10l gotowego produktu. Produkt w 99% pochodzenia naturalnego i jest łatwo biodegradowalny. ROZCIEŃCZANIE 1:100 (40ml koncentratu i 4litry wody) W przypadku twardej wody z sieci zalecamy używanie wody demineralizowanej do rozcieńczania produktu. Cechy produktu: -bezpieczny dla powłok i produktów typu „niewidzialna wycieraczka” -99% skład pochodzenia naturalnego -super wydajny – 20l gotowego produktu z 200ml koncentratu! -nie zawiera alkoholu -nie pozostawia smug -zapach Green Tea -łatwo biodegradowalny Cena: 200ml - 22,99 zł 6 1
ral6014 Opublikowano 26 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2023 @Cleantle To koncentrat płynu letniego? Planujecie zimowy?
Dystrybutor Cleantle Opublikowano 26 Czerwca 2023 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2023 @ral6014 Tak koncentrat letniego. Jak się przyjmie ten produkt to na zimę zrobimy zimowy 1
davor Opublikowano 26 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2023 @Cleantle kiedy będzie dostępny?
Tomas-sg Opublikowano 26 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2023 42 minuty temu, davor napisał(a): @Cleantle kiedy będzie dostępny? Obstawiam kwestia dni. W Gdańsku był dostępny i już zakupiłem 1
Dystrybutor Cleantle Opublikowano 26 Czerwca 2023 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2023 @davor już wysyłamy do sklepów więc w tym tyg 1
gprzesniak Opublikowano 26 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2023 @Cleantle Odkąd spaliła mi zona silniczki zimą, to nie kupuję więcej letniaka i prawdę mówiąc nie widzę sensu produkcji letnich płynów. Róbcie od razu zimowy, bo w zasadzie konkurencja na naszym rynku jest znikoma, a jak wasz koncentrat jest tej jakości co inne produkty to raczej macie sukces w kieszeni. 2
Dystrybutor Cleantle Opublikowano 26 Czerwca 2023 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2023 @gprzesniak zimowy musi zawierać alkohol A ten jest bez alkoholu więc też produkty typu hydro glass czy niewidzialne wycieraczki dłużej żyją na szybie jak tego alkoholu brak. Zimowy będzie droższy - dużo więc nie ma sensu lać zimowego w lecie. Letnie mają też zazwyczaj alkohol ale dużo mniejszą ilość niż zimowe.
marcineke Opublikowano 26 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2023 @Cleantle dla tego mam zbiornik na płyn 5l , wlewam 1,5-2 litry zimowego i resztę wody, przychodzi późna jesień to dolewam czysty.....przyznam że kilka lat nie kupowałem letniego.....może warto...
Putkowski07 Opublikowano 26 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2023 3 godziny temu, Cleantle napisał(a): @davor już wysyłamy do sklepów więc w tym tyg Ale super wiadomość z początku tygodnia, nie mogę się doczekać
Dystrybutor Cleantle Opublikowano 26 Czerwca 2023 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2023 @marcineke można tez właśnie tak. Dokupic sobie etanol albo ipe i w zimie dolewać
Moderator Streat Opublikowano 29 Czerwca 2023 Moderator Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2023 W dniu 26.06.2023 o 15:41, Cleantle napisał(a): @gprzesniak zimowy musi zawierać alkohol A ten jest bez alkoholu więc też produkty typu hydro glass czy niewidzialne wycieraczki dłużej żyją na szybie jak tego alkoholu brak. Zimowy będzie droższy - dużo więc nie ma sensu lać zimowego w lecie. Letnie mają też zazwyczaj alkohol ale dużo mniejszą ilość niż zimowe. Nie uzywam płynu letniego od 5 lat i dla mnie osobiście jest on zbędny. W lecie jak uzyje z 2-3 razy sprykiwaczy na sezon. Także czekam na zimowy bo letni w ogole mnie nie przekonuje 4
Dystrybutor Cleantle Opublikowano 3 Lipca 2023 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2023 @Streat pamiętajcie ze plyn z alkoholem powoduje że chityna się ścina i trudniej usunąć pozostalosci po robakach z szyb
Tuptuś Opublikowano 3 Lipca 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2023 Ja używam zimowy rozcieńczony bo mi zostaje po sezonie. Z 5l zimowego mam 20l letniego i też działa. Kiedyś używałem letnich i jakoś tak słabo żarły robale z szyby.
Moderator Streat Opublikowano 3 Lipca 2023 Moderator Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2023 Godzinę temu, Cleantle napisał(a): pamiętajcie ze plyn z alkoholem powoduje że chityna się ścina i trudniej usunąć pozostalosci po robakach z szyb jeszcze z tym problemu nie mialem u mnie ogolnie zwykle mało owadów nawet po przejażdżce autostrada
Dystrybutor Cleantle Opublikowano 3 Lipca 2023 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2023 @Streat zazdroszczę ja mam cala szybę ukazana
Moderator Streat Opublikowano 3 Lipca 2023 Moderator Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2023 @Cleantle zapraszam na kurs jazdy Moze zakupie screen washa dla ojca bo on duzo uzywa spryskiwaczy nawet latem to dam znac jak sie sprawuje z domywaniem owadów
Dystrybutor Cleantle Opublikowano 3 Lipca 2023 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2023 @Streat w sensie ze jeździsz tak szybko że omijasz wszystkie robaki czy tak wolno że nie mają szansy się rozbryznac
Moderator Domel Opublikowano 20 Listopada 2023 Moderator Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2023 W dniu 26.06.2023 o 11:04, Cleantle napisał(a): Screen Wash to mocno skoncentrowany i skuteczny płyn do spryskiwaczy szyb i reflektorów Jestem już po kilku dobrych tygodniach testów. Powiem wam, że rzadko używam płynów do spryskiwaczy ale jak już używam to obficie pryskam szybę. Wasz produkt to najlepszy letni płyn do spryskiwaczy jaki miałem do tej pory. Pierwsza podstawowa zaleta to brak zapachu. Moja żona która ma "wrażliwy" nos i KAŻDA chemia jej śmierdzi od razu dała approvala na wasz produkt Druga zaleta która zaś mi się bardzo spodobała, to brak spienienia i dobry poślizg pod wycieraczkami. To spienienie w płynasz do spryskiwaczy zawsze było dla mnie czynnikiem de-klasyfikującym te płyny, stad używałem ich rzadko i mało. Wystarczyło jechać i psikać szyby i robiła się piana, ona gdzieś tam spływała w drodze po aucie, zostawiała zacieki, generalnie syf na lakierze. W waszym produkcie tego nie ma. Jakby to woda o wyczuwalnej mikro większej gęstości niż woda, świetnym podslizgu na moich szybach, brak zapachu, brak uciążliwej pianki i zacieków po wyschnięciu - dla mnie osobiście produkt prima sort. Wkrótce złoże do kupy material video i nagrywki żeby lepiej to z obrazować. Ale piszę to teraz bo oczekuję identycznego produktu ale zimowego do - 30 asap bo zima idzie 1
Dystrybutor Cleantle Opublikowano 20 Listopada 2023 Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2023 @Domel niestety zimowego koncentratu się nie da zrobić, żeby plyn zamarzał w -30 musisz dodać okolo 50% etanolu. Najlepiej kupić pare baniek etanolu i rozcienczac z koncentratem i woda jedyna wada to że będzie czuć alkohol. 1
Dystrybutor Cleantle Opublikowano 27 Marca Autor Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 27 Marca @blazej całkiem spoko bo nie ma alkoholu w składzie. przyschnietych nie usunie.
Pulse Opublikowano 12 Maja Zgłoś Opublikowano 12 Maja @Cleantle właśnie mam wrzucony w kilka samochodów i z nieprzyschniętymi to też tak średnio ale jeszcze nie widziałem takiego bezpiecznego który by sobie z owadami dobrze radził więc w żadnym razie to nie wada. Z moich obserwacji za to zapach na duży plus i radzenie sobie z takim typowym wiosenno-letnim pyłem i kurzem zdecydowanie powyżej przeciętnej. Mam parking na którym mega kurzy i pyli, ściąga ten syf mam wrażenie, że lepiej niż wszystko co miałem do tej pory. Fajny produkt
Rekomendowane odpowiedzi