Zenek_M Opublikowano 26 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2023 Chciałem zrobić przegląd szczotek, które mamy dostępne do mycia nadkoli. 1. Szczotka do felg, np. Vikan 2. Szczotka do opon 3. Mothers Fender I przy okazji podpytać - czym wy myjecie nadkola? Ja np. mam problem ze znalezieniem idealnej szczotki, która będzie wygodna do pracy w wąskiej szczelinie pomiędzy kołem a nadkolem, nie za miękka i nie za twarda. Szczotka do felg, np. Vikan - jest za gruba, włosie ponad 5cm, niewygodnie się ją wkłada w wąską szczelinę. Jest też za miękka. Mothers Fender nie mam, ale wydaje mi się, że podobnie jak Vikan jest za gruba. Szczotki z mikrofibrą są za delikatne do sprawnego mycia nadkoli. Typowa szczotaka do opon jest wąska ładnie wchodzi, w szczelinę, ale za twarda, słychać jak szoruje plastik, a i mycie nie jest zbyt efektywne. Przydałoby się więcej, miękkszego włosia, np. takiej twardości jak pędzel WS czarny. Co polecacie?
DZIADZIA Opublikowano 26 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2023 Ta jest ideolo, pomimo że do felg 1
Moderator Streat Opublikowano 31 Maja 2023 Moderator Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2023 @Zenek_M ez brush go mi sie sprawdza idealnie 2
keza Opublikowano 31 Maja 2023 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2023 45 minut temu, Streat napisał(a): ez brush go Dokładnie, też polecam. 2
Zenek_M Opublikowano 31 Maja 2023 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2023 1 hour ago, Streat said: ez brush go @Streat @keza mam tę standardową dużą czerwoną, rozumiem, że ta ma sztywniejsze włosie? Trzeba by sprawdzić, ale drogawa, 129 zł
gprzesniak Opublikowano 1 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2023 Ez , Fender też Ok, ale zdecydowanie ta 1 jest wygodniejsza.
przemas.p Opublikowano 1 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2023 Na Amazonie ez jest za 20e.Ez smallNadałem z mojego fona przy użyciu Tapatalka
marcelus Opublikowano 1 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2023 @przemas.p za 20e jest ez brush go, czyli do nadkoli. Za 24,5e widze mala do felg. 1
przemas.p Opublikowano 1 Czerwca 2023 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2023 Heh. A u mnie Amazon pokazuje odwrotnie .Sam się przymierzam do EZ Go (20e u miejscowego) Z dużej EZ jestem mega zadowolony, jest warta pieniędzy.Nadałem z mojego fona przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi