Moderator Domel Opublikowano 21 Stycznia 2023 Moderator Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2023 Ta gąbka zasługuje na osobny dział Mam ją dopiero z 20 dni ale użyłem chyba z 15 razy Jest dla mnie fe-no-me-nal-na ! Wielka, gruba ale ultra miękka. Jestem w stanie jedną ręką ją wycisnąć. Pięknie wciąga brud i łatwo się ją domywa. Te wypustki wchodzą pięknie w każdą szczelinę i obłość. Jestem zachwycony. Jest miększa niż BRS Spoiler Tutaj popełniłem faux pas i wymyłem nią felgi i progi - ale doczyściła się APC bez problemu = jak nowa. Do kół i progów używam starego Softa od tamtego dnia 5 1
ad.am Opublikowano 22 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2023 @Domel to tak, jak gdzieś już pisałem. Po tym jak spróbowałem, szybko kupiłem drugą. Jest fajnie miękka, ale skuteczna. Jedynie te nacięcia są chyba pro forma. Ogólnie mycie nią uważam za dużo przyjemniejsze niż 'oryginałem' 2
zeea Opublikowano 22 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2023 Pierwsze mycie za mną tą gąbką i wszystko co zostało powiedziane potwierdzam. Co mnie zaskoczyło to fakt jaka jest delikatna i jak dobrze chłonie medium czyszczące Co mnie wkurzyło? Fakt, że tak późno ją kupiłem 1
JakubBe Opublikowano 22 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2023 @CAR CRAZY wiadomo kiedy gąbka wróci na sklep?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 22 Stycznia 2023 Partner forum Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2023 8 godzin temu, JakubBe napisał(a): @CAR CRAZY wiadomo kiedy gąbka wróci na sklep? Jutro sprawdzę czy nie mam 1-2 szt. Na magazynie. Oficjalnie ponownie w ofercie bliżej wiosny
KrzysiekT5 Opublikowano 23 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2023 Moje pierwsze podejście do rinselessa i chyba się polubie z tą metodą ,szybkie płukanie na bezdotyku a potem na podwórku gąbeczka od SCS z szamponem ADS osuszone princem i gitarka .Szybko fajnie i przyjemnie 9
krzysg101 Opublikowano 27 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2023 W dniu 23.01.2023 o 00:50, CAR CRAZY napisał(a): Jutro sprawdzę czy nie mam 1-2 szt. Na magazynie. Oficjalnie ponownie w ofercie bliżej wiosny Czy coś wiadomo na temat dostępności tych ostatnich sztuk? Byłbym chętny
PawelRDM Opublikowano 31 Stycznia 2023 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2023 @krzysg101 pojawiła się na sklepie edit: już zniknęła
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 1 Lutego 2023 Partner forum Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2023 Mam 2 sztuki jakby ktoś chciał
Moderator Domel Opublikowano 7 Marca 2023 Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2023 O kurcze oni też ją mają 2:34 3:53 1 1
JakubBe Opublikowano 8 Marca 2023 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2023 @Domel oni używają "Speed Master Rinseless Wash Sponge"
Moderator Domel Opublikowano 8 Marca 2023 Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2023 2 godziny temu, JakubBe napisał(a): @Domel oni używają "Speed Master Rinseless Wash Sponge" Wiem zgrywam się 1 1
JakubBe Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Hej @CAR CRAZY. Coś wiadomo z dostępnością ?
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 6 Kwietnia 2023 Partner forum Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2023 5 godzin temu, JakubBe napisał(a): Hej @CAR CRAZY. Coś wiadomo z dostępnością ? 2 tygodnie temu pojawił się mega problem, z firmą transportową i towar był zatrzymany w porcie w DE. Wczoraj dostałem info że wszystko powinno dotrzeć tam gdzie trzeba więc liczę że kwestia tygodnia, dwóch i dojedzie cały opóźniony towar. 1
Mardi69 Opublikowano 5 Lipca Zgłoś Opublikowano 5 Lipca Można tej gąbki używać do klasycznego mycia ?
Rekomendowane odpowiedzi