Moderator Domel Posted January 21 Moderator Report Share Posted January 21 Ta gąbka zasługuje na osobny dział Mam ją dopiero z 20 dni ale użyłem chyba z 15 razy Jest dla mnie fe-no-me-nal-na ! Wielka, gruba ale ultra miękka. Jestem w stanie jedną ręką ją wycisnąć. Pięknie wciąga brud i łatwo się ją domywa. Te wypustki wchodzą pięknie w każdą szczelinę i obłość. Jestem zachwycony. Jest miększa niż BRS Spoiler Tutaj popełniłem faux pas i wymyłem nią felgi i progi - ale doczyściła się APC bez problemu = jak nowa. Do kół i progów używam starego Softa od tamtego dnia 5 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ad.am Posted January 22 Report Share Posted January 22 @Domel to tak, jak gdzieś już pisałem. Po tym jak spróbowałem, szybko kupiłem drugą. Jest fajnie miękka, ale skuteczna. Jedynie te nacięcia są chyba pro forma. Ogólnie mycie nią uważam za dużo przyjemniejsze niż 'oryginałem' 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeea Posted January 22 Report Share Posted January 22 Pierwsze mycie za mną tą gąbką i wszystko co zostało powiedziane potwierdzam. Co mnie zaskoczyło to fakt jaka jest delikatna i jak dobrze chłonie medium czyszczące Co mnie wkurzyło? Fakt, że tak późno ją kupiłem 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JakubBe Posted January 22 Report Share Posted January 22 @CAR CRAZY wiadomo kiedy gąbka wróci na sklep? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Partner forum CAR CRAZY Posted January 22 Partner forum Report Share Posted January 22 8 godzin temu, JakubBe napisał(a): @CAR CRAZY wiadomo kiedy gąbka wróci na sklep? Jutro sprawdzę czy nie mam 1-2 szt. Na magazynie. Oficjalnie ponownie w ofercie bliżej wiosny Link to comment Share on other sites More sharing options...
KrzysiekT5 Posted January 23 Report Share Posted January 23 Moje pierwsze podejście do rinselessa i chyba się polubie z tą metodą ,szybkie płukanie na bezdotyku a potem na podwórku gąbeczka od SCS z szamponem ADS osuszone princem i gitarka .Szybko fajnie i przyjemnie 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzysg101 Posted Friday at 03:52 PM Report Share Posted Friday at 03:52 PM W dniu 23.01.2023 o 00:50, CAR CRAZY napisał(a): Jutro sprawdzę czy nie mam 1-2 szt. Na magazynie. Oficjalnie ponownie w ofercie bliżej wiosny Czy coś wiadomo na temat dostępności tych ostatnich sztuk? Byłbym chętny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts