Moderator Domel Posted November 20, 2022 Moderator Report Posted November 20, 2022 Rozglądam się za jakims fajnym stołkiem detailerskim. Macie swojego faworyta? Znalazłem na ali dośc ciekawe konstrukcje w dobrej cenie. link link link link
Moderator Streat Posted November 23, 2022 Moderator Report Posted November 23, 2022 @Domel do pracy z lakierem potrzebujesz czy do polerki? Ja swego czasu zaprojektowałem taki pod zwykły wózek geko
Moderator Domel Posted November 23, 2022 Author Moderator Report Posted November 23, 2022 22 minuty temu, Streat napisał(a): do pracy z lakierem potrzebujesz czy do polerki? Generalnie do pracy przy aucie, nie tylko lakier ale też np mycie kół
yas Posted November 24, 2022 Report Posted November 24, 2022 @Domel , Wojt, ja bym wybral najnizszy, bo niski mozna jakos podwyzszyc, a wysokiego ponizyc trudniej, i trza sie wiecej schylac, po pol godz uj cie strzela 1
Grzechu23 Posted November 24, 2022 Report Posted November 24, 2022 W dniu 20.11.2022 o 23:50, Domel napisał(a): Macie swojego faworyta? Brałbym chyba nr 1 po bokach masz te kieszonki największe i takiej bardziej ogólne. Wrzucisz co Ci się podoba. Te które mają wytłoczenia na butelki to przeważnie są spoko, ale jak korzystasz zapewne z największych butli 1l to jakoś to stabilnie pewnie stoi, a domyślam się, że jak postawisz mniejsze (0.5l, 02l) to będzie to latało na wszystkie strony. Nie wiem tylko, czy samo siedzisko w nr 1 jest z tych miękkich, czy coś ala twardy styropian 1
Winni. Posted November 24, 2022 Report Posted November 24, 2022 Ten pierwszy wygląda na naprawdę przemyślany, ale wysyłka droższa od samego produktu... Szkoda
Recommended Posts