Moderator Domel Opublikowano 20 Listopada 2022 Moderator Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2022 Rozglądam się za jakims fajnym stołkiem detailerskim. Macie swojego faworyta? Znalazłem na ali dośc ciekawe konstrukcje w dobrej cenie. link link link link
Moderator Streat Opublikowano 23 Listopada 2022 Moderator Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2022 @Domel do pracy z lakierem potrzebujesz czy do polerki? Ja swego czasu zaprojektowałem taki pod zwykły wózek geko
Moderator Domel Opublikowano 23 Listopada 2022 Autor Moderator Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2022 22 minuty temu, Streat napisał(a): do pracy z lakierem potrzebujesz czy do polerki? Generalnie do pracy przy aucie, nie tylko lakier ale też np mycie kół
yas Opublikowano 24 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2022 @Domel , Wojt, ja bym wybral najnizszy, bo niski mozna jakos podwyzszyc, a wysokiego ponizyc trudniej, i trza sie wiecej schylac, po pol godz uj cie strzela 1
Grzechu23 Opublikowano 24 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2022 W dniu 20.11.2022 o 23:50, Domel napisał(a): Macie swojego faworyta? Brałbym chyba nr 1 po bokach masz te kieszonki największe i takiej bardziej ogólne. Wrzucisz co Ci się podoba. Te które mają wytłoczenia na butelki to przeważnie są spoko, ale jak korzystasz zapewne z największych butli 1l to jakoś to stabilnie pewnie stoi, a domyślam się, że jak postawisz mniejsze (0.5l, 02l) to będzie to latało na wszystkie strony. Nie wiem tylko, czy samo siedzisko w nr 1 jest z tych miękkich, czy coś ala twardy styropian 1
Winni. Opublikowano 24 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2022 Ten pierwszy wygląda na naprawdę przemyślany, ale wysyłka droższa od samego produktu... Szkoda
Rekomendowane odpowiedzi