Skocz do zawartości

LSP z wyższej półki

Rekomendowane odpowiedzi

kompletny brak miejscówki w tym momencie żeby cokolwiek zrobić. :zly:

Miejscówkę w Krk podrzuciłem,więc nie wykręcaj się :lol:

A tak się spytam Concorso tylko by hand,czy też aplikatorkiem polecieć można? :o

kompletny brak miejscówki w tym momencie żeby cokolwiek zrobić. :zly:

Miejscówkę w Krk podrzuciłem,więc nie wykręcaj się :lol:

A tak się spytam Concorso tylko by hand,czy też aplikatorkiem polecieć można? :o

Tylko mi potrzeba trochę więcej czasu niż godzina. Jakbym chciał przygotować nawet samą maskę to trzeba spędzić z 2-3 godziny a wątpię aby chłop chciał sobie blokować myjnie na tyle.

Panowie Z Detail vs Z Glasur?? (oczywiście pomijając wielkości opakowań) :o Ktoś pomoże, bo bije się z myślami ;)

Możesz wziąć na początek Detaila, bo jest relatywnie tani. Mówię o cenie za opakowanie, a nie stosunku cena/ilość.

Gdy nie będziesz zadowolony, wypróbujesz Glasura ;)

• Moderator

Dzis wrzuce update z miesiecznym Detailem u mnie na aucie. Co do niego, na pewno lepiej zrzuca wode od Glasura. Zobaczymy jak z trwaloscia ;)

Osobiscie jednak wole zapach Glasura...

[ Dodano: 15 Grudzień 2012, 19:16 ]

Auto zrobilo ze 200km i stoi w garazu wiec nie widze sensu poki co. Aczkolwiek 2 warstwy Autobahna na moim... :shock: Jest swietnie. Zobaczymy przy kolejnym myciu za miesiac ;P

• 2 tygodnie później...

Panowie, jest taki wosk ze stajni sv jak 356 . Cytat od producenta

Wosk do lakierów syntetycznych stosowanych między innymi w Porsche 356, Mercedes-Benz 300 SL i 190SL.Wosk 356 został specjalnie opracowany dla syntetycznych lakierów żywicznych (zawiera 40% ultra czystego brazylijskiego wosku karnauba).

Czy ktoś ma doświadczenie z nim. Jak się zachowuje na współczesnych lakierach?

• 2 miesiące temu...

NA poczatku grudnia kladlem na S3 SV CR na dedykowanym cleanerze oraz PA Husaria rowniez na dedykowanym cleanerze. Zima jaka byla kazdy wie. Auto niestety nie bylo garazawone do tego kazdego dnia na budowie. Od czasu aplikacji raz myte recznie i kilkanscie razy bezdotyk. Tak sie prezentuja woski po bezdotyku.

SV CR:

dsc01798y.jpg

dsc01799dj.jpg

dsc01800g.jpg

a tak PA Husaria:

dsc01803xl.jpg

dsc01804m.jpg