Master kecav Opublikowano 19 Grudnia 2011 Master Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 mi się frutte udało dotrzeć tylko po jednym wstępnym dotarciu Rozumiem, że rzecz w tym przypadku dotyczy 'frutte'. Czy z pozostałymi 'woskami' z tej stajni jest podobnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jmajka Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Ja osobiście mam w kolekcji frutta i original i oba testowałem, jak dla mnie trochę zbyt drażniący zapach pomarańczy w frutta(choć uzależnia ) original mam mnie drażniący zapach cytrusowy(tu też tak samo ) co do wet looka, nie daje go aż takiego wyrazistego jak choćby ag hd czy 476s, ale nie mam też mu czego zarzucić , oba nie będą dłużej trzymać niż 3-4 tygodnie na lakierze(auto trzymane na zewnątrz) dla mnie aplikacja była przyjemnością szczególnie rękoma, ale docieranie to masakra godzina i wosk nadal był jak świeżo nałożony, bardzo pomocne jest użycie qd z migliore, albo lamp ir ale w tym wypadku nie można się spodziewać żeby się wyschnął jak inny wosk, oba te woski raczej bym brał jako ciekawostkę, niż jakiś poważnych graczy szczególnie że opakowania są zrobione na od*ierdol i że trzeba poświęcić ponad godzinę na wyschnięcie a drugą na dotarcie go sądzę że przy primo będzie to podobnie wyglądać, choć i tak pewnie go kupie żeby powąchać oraz dla opakowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 23 Grudnia 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Co wybrać? Shield czy Glasur? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Arekkaz, przecież carbon wystarcza:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 23 Grudnia 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 ...ale choroba postępuje!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piciosz Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Ja bym wziął Shielda, coś innego niż kolejny zymol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Arekkaz, przecież carbon wystarcza:) Też zadawałem sobie takie pytanie... lepiej mieć wszystkie i spać spokojnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Też zadawałem sobie takie pytanie... lepiej mieć wszystkie i spać spokojnie Tym samym tropem poszedłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 W tym roku widze obfity mikołaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 W tym roku widze obfity mikołaj :D No właśnie SZyba nie - kryzys Mialem brać Divine i Vintage lub Zymöl Royale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 23 Grudnia 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Na razie to rozważania czysto teoretyczne bo ceny dla mnie zaporowe. Jestem po prostu ciekaw Waszych opinii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy49 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Mnie Mikołaj sprawił takie woski na Nowy Rok: Zymöl - Glasur i Concours Swissvax - Shield, Concorso i Mystery oraz POLISHANGEL® Master Sealant Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Aż tyle na Mla potrzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy49 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Jak się bawić to się bawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Jak się bawić to się bawić. Podoba mi się takie podejście - to czekamy na relację i testy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwawa Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Mnie Mikołaj sprawił takie woski na Nowy Rok:Zymöl - Glasur i Concours Swissvax - Shield, Concorso i Mystery oraz POLISHANGEL® Master Sealant Gratuluję ,chętnie zobaczyłbym na foto Twój prezent od Mikołaja bo w poprzednich postach piszesz rzeczy troszkę odmienne: 30 Październik 2011, 09:43 Shield Czy ktoś z Was używa (testował) w/w wosku Swissvaxa to proszę o opinię. (dot. Shielda) a już 2h później nie potrzebujesz opinii o tym wosku bo używałeś go od czerwca do października? Wysłany: 30 Październik 2011, 11:50 Ja woskuję tak: od listpada do końca lutego - POLISHANGEL® Master Sealant od marca do końca maja - Zymöl Glazur od czerwca do końca października - Swissvax Shield oczywiście w okresie używania danego wosku, używam cleanrów, szamponów, quick detailerów itd... tej samej marki. Testy rozpoczynam od POLISHANGEL® Master Sealant. Piszę to świadaomie bo lubię wiedzieć czy czytam posty osób, które rzeczywiście czegoś używają czy przeczytały o czymś na DW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy49 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 lukwawa napisał/a: Gratuluję ,chętnie zobaczyłbym na foto Twój prezent od Mikołaja bo w poprzednich postach piszesz rzeczy troszkę odmienne: 30 Październik 2011, 09:43 Shield Czy ktoś z Was używa (testował) w/w wosku Swissvaxa to proszę o opinię. (dot. Shielda) a już 2h później nie potrzebujesz opinii o tym wosku bo używałeś go od czerwca do października? Wysłany: 30 Październik 2011, 11:50 Ja woskuję tak: od listpada do końca lutego - POLISHANGEL® Master Sealant od marca do końca maja - Zymöl Glazur od czerwca do końca października - Swissvax Shield oczywiście w okresie używania danego wosku, używam cleanrów, szamponów, quick detailerów itd... tej samej marki. Testy rozpoczynam od POLISHANGEL® Master Sealant. Piszę to świadaomie bo lubię wiedzieć czy czytam posty osób, które rzeczywiście czegoś używają czy przeczytały o czymś na DW Wszysko się zgadza - test rozpoczołem sealntem. Po licznych rozmowach między innymi z Hubertem i Jackiem, postanowiłem nabyć woski jakie wymieniłem w poprzednim poście i takie nabyłem. Jeżeli test za czołem od listopada to wiadomo, że marzec itd dopiero będą w przyszłym roku. Jeżeli chcesz foto to mogę wysłać na e-mail bo nie mam ochoty bawić się z wklejaniem zdjęć na str. np: fotosik itd. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwawa Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 OK, czekam na testy i wrażenia ze stosowania ww Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Arekkaz, glasur bardzo fajny, opinii co nie miara, na zimę leży shield zobaczymy jak sobie poradzi IMO to trochę woski z innych pór roku, nie lubię LSP co leżą miesiącami, a shield i titanium zapewne do takich należą (szczególnie latem). Najlepiej kupić sobie jakiegoś holiday'a (po za 1 ) i spokój na kilka sezonów. dzinkins, masz jakieś porównanie concours'a do destiny i atlantique?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 dzinkins, masz jakieś porównanie concours'a do destiny i atlantique?? Jeszcze nie Ale myślę że na wiosnę pierwsze testy będę bo wiem kto ma destiny i atlantique Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 23 Grudnia 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 porównanie concours'a do destiny i atlantique?? A co byś chciał wiedzieć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 A co byś chciał wiedzieć ? Czy ma coś w sobie czego nie mają inni poza procentową przewagą białej carnauby miałem puścić sampler na sprzedaż, ale wypowiedz dzinkins, że to jego ulubieniec trochę mnie przyhamowała z decyzją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 miałem puścić sampler na sprzedaż, ale wypowiedz dzinkins, że to jego ulubieniec trochę mnie przyhamowała z decyzją No i dobrze zrobiłeś - BMW koloru "kosmiczno szary" wyglądało jak nigdy wcześniej A wbrew opinii "weekendowego" poleżał jak dobrze pamiętam 2-3 miechy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yesfan Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Ja mam concoursa (na lakierze) od września! I ciągle jest! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cash Opublikowano 23 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 dzinkins, yesfan, dzięki concours zostaje To teraz go sobie otworzę i powącham Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi