cash Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Mam nadzieję, że shield jest po prawej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MM.MM Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Pewnie tak, teflon robi swoje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 shield jest po prawej tak, oczywiście zgodnie z zasadą, że stronę samochodu określamy "siedząc za kierownicą" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MM.MM Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 gruby_RS, Chcesz dowartościować CR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Toż przecież prawa strona autka była klepnięta i zapewne siła uderzenia spowodowała, że cały CR wylądował na glebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JM63 Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Ale chyba był walnięty od boku, więc CR przeleciał na drugą stronę maski przy okazji miażdżąc shielda. Sherlock to przy mnie pikuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 shield jest po prawej tak, oczywiście zgodnie z zasadą, że stronę samochodu określamy "siedząc za kierownicą" Z przykrością muszę przyznać rację grubemu_RS - nawet nie mogę oszukać bo sam go nakładał Trochę zawiodłem się na shield - bo jest jeden z ulubionych wosków ale CR pokazuję klasę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 dzinkins, nie gadaj, że CR tak dobrze odpycha wodę bez porównania z tym co się dzieje u mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 No to CR pokazał kto rządzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 4 Listopada 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 SZyBA, co Ty kunka wiesz o woskach?! Od dawna wiadomo,że rządzi colli476. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor EXCEDE Opublikowano 4 Listopada 2011 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Od dawna wiadomo,że rządzi colli476 ale nie w tym temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeper Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 dzinkins, nie gadaj, że CR tak dobrze odpycha wodę bez porównania z tym co się dzieje u mnie Czy to Isuzu jest garazowane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Xeper z tego co wiem - nie. Posmarowałem tą maskę z ogromnym entuzjazmem i tu chyba jest tajemnica rezultatów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 dzinkins, nie gadaj, że CR tak dobrze odpycha wodę bez porównania z tym co się dzieje u mnie Czy to Isuzu jest garazowane? Isuzu stoi pod chmurką - w nocy po domem, w dzień na budowie w kurzu i błocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeper Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 gruby_RS, no nie mow ze cytryne smarowałes bez entuzjazmu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xkem Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Miał ktoś z was do czynienia z tymi woskami: Z. Creame Polishangel Concours De Beauty Jakieś większe różnice w nakładaniu, wytrzymałości, odpychaniu wody itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Xkem, chwila szukania: http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... rs++beauty http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... rs++beauty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xkem Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Chodziło mi o porównanie konkretnie tych dwóch wosków między sobą... który lepiej wypada... a tamte tematy kilka razy już odwiedziłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Xkem, to chyba nie będzie łatwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 SJake ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xkem Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 No właśnie tak w głębi duszy to licze, że może SJake coś poradzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 10 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Obydwa wyglądają dobrze. alee.... majeste de passion jest trudny w aplikacji. Potrzebuje ciepła, a i aplikacja za pomocą aplikatora jest prawie nie możliwa. Łatwiejszy jest Concours de Beauty, lecz ten ma gorszą trwałość... Aby ograniczyć trochę koszta można kupić 75ml Concoursa de Beauty z Sonder Edition za 110zł. - na sklepie ich nie ma, ale na magazynie jest jeszcze po sztuce z każdego MDP i 360. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 10 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 alee.... majeste de passion jest trudny w aplikacji. Potrzebuje ciepła, a i aplikacja za pomocą aplikatora jest prawie nie możliwa. Mam go... i... aplikowałem aplikatorem Megsa prosto ze słoiczka w temp. 14stopni - szło identycznie jak z SV Concorso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 10 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 w temp. 14stopni 14 stopni to już jest ciepło Ja to robię zazwyczaj nocą (jakoś tak wychodzi) i w temperaturach 8-10 stopni to trzeba troszkę nasmarować ręcznie po "zimnej blasze". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi