KiziorDZN Opublikowano 28 Lutego 2022 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2022 @DZIADZIA Jeśli możesz i dasz radę znaleźć to podrzuć mi link do tej folii co siedzi na lampach. A rotor siadł wyśmienicie i jak na początku nie byłem przekonany do tego wzoru tak teraz do całej bryły A4 i jej koloru pasuje ideolo
DZIADZIA Opublikowano 28 Lutego 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2022 @KiziorDZN dzięki Wiedziałem że ten wzór usiądzie miodnie, a to jeszcze nie koniec, jest jeszcze parę zmian i wtedy będzie miodzio.
DZIADZIA Opublikowano 15 Marca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2022 Dla odświeżenia, letniaki zarzucilem już w lutym Czas na zaciski 1
DZIADZIA Opublikowano 4 Lipca 2022 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2022 Jakiejś Jessice lub Brayanowi dupę urwało z zazdrości i ocharkała/ocharkał świeżo zrobiony serwis powłoki uzupełniony reoladem. Dosłownie na drugi dzień po serwisie. Niestety auto stało cały dzień w słońcu i wgryzło się w powłokę i nie schodzi. Obyś stała/stał na wodzie i napić się nie mogła/nie mógł. 1
Przem@S Opublikowano 4 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2022 To chyba jakiś OBCY był że tak się wżarło. 1
Adrian89 Opublikowano 4 Lipca 2022 Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2022 Ślinę ma ostrą Przez czaszke przepływa, w miejscu gdzie powinien być mózg. Takiej osobie nawet napluć w twarz to szkoda śliny… Nie zrozumiem ludzi, którzy nie szanują cudzej własności - ja jestem nauczony, że cudze się szanuje bardziej niż własne.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 4
Administrator AreK Opublikowano 4 Lipca 2022 Administrator Zgłoś Opublikowano 4 Lipca 2022 Prawidłowe pH śliny powinno wynosić między 6 a 7. Po zjedzeniu np. słodyczy, kwasowość znacznie wzrasta. Tak mogło być w tym przypadku. Deb..,.,,$#%....zm
Rekomendowane odpowiedzi