Jump to content

KRÓTKIE PYTANIE - KRÓTKA ODPOWIEDŹ

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 4 months later...
  • 1 year later...
  • Moderator

Ostatnio jak byłem w detailing house to sprawdzałem dokładnie tą kombinacje z chłopakami i wyglądało jakby miało pasować, ale nie wciskaliśmy „na miejsce” bo potem jest misja żeby to zdjąć także takie mocne 75%

Edit: miscuzi, przymierzaliśmy pokrywkę z WS, ale chyba są takie same?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
  • Lubię to 1

• Moderator
19 minut temu, Detailing House napisał(a):

@Domel @Adrian89 Dokładnie tak. Pasować pasuje, ale wiadra pełnego wody bym w bagażniku luzem nie postawił. Natomiast jeśli chodzi o jakieś delikatne kołysanie się wody to śmiało można je łączyć 🙂

Thx 🙂

A czym "technicznie" różnią sie te dwa wiadra ?

https://www.detailing-house.pl/chemical-guys-ultra-clear-carwash-bucket-19l-wiadro-detalingowe

https://www.detailing-house.pl/chemical-guys-detailing-carwash-bucket-19l-wiadro-do-mycia

• Moderator
Godzinę temu, Detailing House napisał(a):

@Domel Technicznie to jest to samo wiadro. Czepiając się szczegółów to logo Chemical Guys na białym jest trochę bardziej rozmazane. Te Ultra Clear mają ostrzejsze, bardziej wyraźne logo. No i znak "warning" różni się minimalnie wielkością

Najwazniejsze dla mnie zeby ta pokrywka pasowala 😄 Bo do garazu mam 5 minut z buta wiec musze te kilka litrów wody bezpiecznie donieść 😄