przemas.p Opublikowano 5 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2023 Niestety minusem show carsa jest zapach (nitro), dlatego rzadko po niego sięgam. Krople raczej nie najlepsze ale jak słabnie to tafluje i nie ma tyle wycierania ręcznikiem. Potrafi posiedzieć do 2 miesięcy i daje fajne szkło. Gdyby nie ten zapach to całkiem fajny QD.Nadałem z mojego fona przy użyciu Tapatalka 3
penkus5 Opublikowano 5 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2023 @przemas.p Nie wiem którą wersję mam bo zbyt wiele ich było... jest na pewno zielona a nie żółta Na pewno jednak nie jest rozpuszczalnikowa w zapachu
przemas.p Opublikowano 5 Listopada 2023 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2023 @przemas.p Nie wiem którą wersję mam bo zbyt wiele ich było... jest na pewno zielona a nie żółta Na pewno jednak nie jest rozpuszczalnikowa w zapachu No to ja mam dwie . Stara która jest wadliwa ma płyn koloru żółtego i zapach jakiś taki pomarańczowy. Wersja którą testowałem i jest ok ma kolor kremowy i śmierdzi. Obie butelki są zielone.Nadałem z mojego fona przy użyciu Tapatalka 1
Rekomendowane odpowiedzi