freestyler Posted March 14, 2021 Report Posted March 14, 2021 Witam. Czarny dach. Mam na nim takie dziwne ślady, jeden większy, drugi mniejszy. Wie ktoś od czego to może być? Da się jakoś to usunąć czy pozostaje tylko lakierowanie?
powalla Posted March 14, 2021 Report Posted March 14, 2021 Godzinę temu, freestyler napisał: Mam na nim Wstałeś rano i były, czy kupiłeś auto z takim czymś na dachu?
freestyler Posted March 14, 2021 Author Report Posted March 14, 2021 Kupiłem ale były sporo mniejsze.
freestyler Posted March 14, 2021 Author Report Posted March 14, 2021 Tez tak sądziłem ale ten ślad jest prawie w połowie dachu więc wątpię żeby poprzedni właściciel tam mocował antenę CB. ten drugi ślad wyszedł już za mojej kadencji posiadania tego wozu
Moderator Streat Posted March 15, 2021 Moderator Report Posted March 15, 2021 wyglada jak odparzony lakier, powierzchnia jest gładka czy chropowata?
Moderator Streat Posted March 23, 2021 Moderator Report Posted March 23, 2021 ciezko powiedziec od czego to. Mozesz sprobowac przepolerowac ten fragment i sprawdzic co sie stanie
freestyler Posted March 24, 2021 Author Report Posted March 24, 2021 Widzę że jesteśmy z tego samego miasta. Można liczyć na pomoc?
Recommended Posts