freestyler Opublikowano 14 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2021 Witam. Czarny dach. Mam na nim takie dziwne ślady, jeden większy, drugi mniejszy. Wie ktoś od czego to może być? Da się jakoś to usunąć czy pozostaje tylko lakierowanie?
powalla Opublikowano 14 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2021 Godzinę temu, freestyler napisał: Mam na nim Wstałeś rano i były, czy kupiłeś auto z takim czymś na dachu?
freestyler Opublikowano 14 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2021 Kupiłem ale były sporo mniejsze.
Gardor Opublikowano 14 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2021 Odparzony lakier od anteny CB radia?
freestyler Opublikowano 14 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2021 Tez tak sądziłem ale ten ślad jest prawie w połowie dachu więc wątpię żeby poprzedni właściciel tam mocował antenę CB. ten drugi ślad wyszedł już za mojej kadencji posiadania tego wozu
Moderator Streat Opublikowano 15 Marca 2021 Moderator Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2021 wyglada jak odparzony lakier, powierzchnia jest gładka czy chropowata?
Moderator Streat Opublikowano 23 Marca 2021 Moderator Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2021 ciezko powiedziec od czego to. Mozesz sprobowac przepolerowac ten fragment i sprawdzic co sie stanie
freestyler Opublikowano 24 Marca 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2021 Widzę że jesteśmy z tego samego miasta. Można liczyć na pomoc?
Rekomendowane odpowiedzi