Jump to content

Jaki transmiter fm do samochodu? Z dobrym zestawem głośnomówiącym.

Recommended Posts

Posted

Siemka jak w tytule mam stare radio w moich samochodzie bez androida. Szukam jakiegoś transmitera, który po 1. nie będzie mi mulił co chwilę, czyli dobry sygnał. Kolejna sprawa, aby miał dobry mikrofon, bo chciałbym rozmawiać przez telefon w trybie głośnomówiącym. Kupiłem jakiś szajs w stacjonarnym sklepie i muszę się dosłownie nachylać do niego, aby ktoś zrozumiał co mówię. No chyba, że znacie jakieś inne rozwiązania na radio bez bluetooth i androida? Z góry dziękuję za pomoc.

Dzięki wszystkim za odpowiedzi 🙂 chciałem dać znać, że ostatecznie trafiłem na taki ranking https://rankingi.net/rtv/transmitery-fm-do-samochodu/ranking/ i kupiłem model Xblitz X300 Pro, ogólnie działa bardzo sprawnie i jestem mega zadowolony z zakupu. 

Posted

xiaomi roidmi, mikrofon w kazdym tranismiterze jest słabe, musialbys pociagnac mikrofon jak w zestawach parrota np nad słonecznik.
można też kupić nowe auto które ma wszystko w sobie juz na starcie xD

Posted

Podbijam Roidmi. Mam pierwszą wersję i działa genialnie. Kusiło mnie nawet przez chwilę montowanie androida do mojego e46, jednak uchwyt z ładowarką indukcyjną plus Roidmi i wszystko pod ręką - od muzyki przez nawigację.