Shoober Opublikowano 7 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2021 Czołem, pytanie jak w temacie. Czy w miejscach przeznaczonych dla DA o talerzu 75 nowy Flex PXE80 również o talerzu 75 może zastąpić tradycyjną małą DA w miejscach jak słupki, klapa czy zderzaki, czy jednak moc za mała?
Moderator BiałyGTi Opublikowano 7 Stycznia 2021 Moderator Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2021 spokojnie moze zastapic. Ja swoja 75 wlasnie sprzedalem po tym jak kupilem pxe 1
Shoober Opublikowano 7 Stycznia 2021 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2021 4 godziny temu, BiałyGTi napisał: spokojnie moze zastapic. Ja swoja 75 wlasnie sprzedalem po tym jak kupilem pxe To zamawiam, dzięki!
lukeu Opublikowano 7 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2021 @BiałyGTi a rotację zastąpi? Chodzi mi głównie o lampy. Ja jestem z młodego pokolenia i fajnie sobie radzę DA i mimośrodową i w sumie mająć XFE i VRG brakuje mi tylko małego DA i małej rotacji do detali i lamp.
PiterG Opublikowano 7 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2021 @lukeu jesli chodzi o rotacje i lampy to fajnie sie tym pracuje. Dodatkowo w DE mozesz dokupic sobie talerz 50mm oraz przedluzke. Sam korzystam z tych akcesoriow.Obecnie na forum jest jakis zakup grupowy akcesoriów do LE ale w tym sklepie mozna rowniez zamowic akcesoria do PXEWysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka 1 1
Moderator BiałyGTi Opublikowano 7 Stycznia 2021 Moderator Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2021 Wlasnie do lamp uzywam glownie pxe. A talerzem 50 mm
Administrator AreK Opublikowano 8 Stycznia 2021 Administrator Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2021 W dniu 7.01.2021 o 01:07, Shoober napisał: Czołem, pytanie jak w temacie. Czy w miejscach przeznaczonych dla DA o talerzu 75 nowy Flex PXE80 również o talerzu 75 może zastąpić tradycyjną małą DA w miejscach jak słupki, klapa czy zderzaki, czy jednak moc za mała? Oczywiście, że tak. Odkąd mam PXE, nie używam innej maszyny „75mm” 2
zeea Opublikowano 3 Lutego 2023 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2023 Rozkminka Jestem w trakcie polerki i tam gdzie zawsze używałem Rollera na padzie 75mm dziś testuje PXE. Wiadomo małe, wąskie, różne kształty obszary i PXE słabo daje rade, wręcz staje. Gdzie ADBL śmiga jak wściekły (wiadomo kabel=moc). Pytanie do Was czy w takich miejscach używacie PXE do lekkiego ONE STEPa czy udaje sie Wam również wyciąć tą małą czerwoną maszyneczką coś grubszego?
Moderator Streat Opublikowano 3 Lutego 2023 Moderator Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2023 @zeea pamietaj ze docisk przy ruchu da nie jest szczegolnie potrzebny ja pxe uzywam własnie do takich zakamarków i daje ona rade tylko trzeba sie jej troche nauczyc 2
Rekomendowane odpowiedzi