silver200 Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Jak jest taka możliwość to i ja poproszę o wyjęcie na wierzch odsyłacza do nieprzeczytanych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manio49 Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Już jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Slovak, niestety ale to nie takie proste: http://screenshooter.net/1170096/31_07_2015__10_51_55 A w zakładkach coś masz - ucp.php?i=ucp_main&mode=bookmarks Ogólne ustawienia powiadomień - ucp.php?i=ucp_notifications&mode=notification_options Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
comando Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Czy będzie możliwość ignorowania tematów albo calych działów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Czy będzie możliwość ignorowania tematów albo calych działów ? Ani na phpBB 3.0, ani na phpBB 3.1 nie ma takiej modyfikacji, jeśli się pojawi to nie omieszkam zainstalować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vespa Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Slovak, niestety ale to nie takie proste: http://screenshooter.net/1170096/31_07_2015__10_51_55 A w zakładkach coś masz - ucp.php?i=ucp_main&mode=bookmarks Ogólne ustawienia powiadomień - ucp.php?i=ucp_notifications&mode=notification_options Tak, było to w zakładkach. Dzięki za pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
comando Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Czy będzie możliwość ignorowania tematów albo calych działów ? Ani na phpBB 3.0, ani na phpBB 3.1 nie ma takiej modyfikacji, jeśli się pojawi to nie omieszkam zainstalować. Ok. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Tak, było to w zakładkach. Dzięki za pomoc! Nie ma za co i dziękuje za przesłane zaktualizowanych rang . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid_Bojarski Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Panowie a gdzie zniknęła giełda? Bo wczoraj chyba jeszcze była a dzisiaj już znaleźć nie moge ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 Giełda jest dla użytkowników będących na forum ponad 3 miesiące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid_Bojarski Opublikowano 31 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 hmmm, dziwne bo już byłem na niej, kupowałem a nawet coś tam sprzedałem dopiero po przekroczeniu 10 postów otrzymasz pełny dostęp do wszystkich funkcji forum w tym zakładania nowych tematów i dostępu do działu giełda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 31 Lipca 2015 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2015 W związku z nagminnym procederem nabijania postów podjęliśmy decyzję, że dostęp do giełdy będą miały osoby z minimum 3 miesięcznym stażem na forum. Wkrótce zostanie zmieniony regulamin w tej kwestii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coobah Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Poprawcie literówkę: Jaką rangę otrzymam za zauważenie niezauważanego?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Poprawione, o niespodzianki trzeba się góry pytać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Czy to wina Tapatalk czy ostatnich zmian, ale przy wszystkich odpowiedziach mam datę : sty 01, 1970. Tak jakby nie był poprawnie w stanie przeparsować daty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid_Bojarski Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2015 Również tak mam, bez znaczenia na jakiej wersji Tapatalka jak i również na innych forach jest dobrze więc to tutaj raczej jest coś nie tak Wysłane z mojego C1905 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Może warto zajrzeć czasami na poprzednie strony tematu, zamiast ponownie zgłaszać/pytać o to samo? Wgrałem również nową wersję TT i zgłosiłem problem z datą do wsparcia TT, mam nadzieję, że wezmą to zgłoszenia poważnie i rozwiążą ten problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poorsultanpl Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Slovak czy jak byłbym wypisany z grupy "giełda" to nie widziałbym nowych tematów kupię/sprzedam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Slovak czy jak byłbym wypisany z grupy "giełda" to nie widziałbym nowych tematów kupię/sprzedam? Tak, jest to grupa, która daje możliwość przeglądania działów giełdy i możliwości pisania w nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papamitsu Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 domyślnie użytkownik jest w grupie "gielda"? Pytam, ponieważ po zmianie szaty forum nie widzę już działu kupię/sprzedam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 domyślnie użytkownik jest w grupie "gielda"? Pytam, ponieważ po zmianie szaty forum nie widzę już działu kupię/sprzedam. Cofnij się jedną stronę do tyłu i znajdziesz odpowiedź na swoje pytanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papamitsu Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 @Slovak, wybacz, moje niedopatrzenie. Nie ma sprawy - teraz przynajmniej wszystko jasne. Nie to że coś ale nie zaszkodziłoby trzymać się zapisów regulaminu lub jak przykład daje władza - dostosować "sobie" regulamin do bieżących pomysłów (...)4. Każdy nowy użytkownik po zarejestrowaniu jest zobowiązany do przedstawienia się w dziale PRZYWITAJ SIĘ (po wejściu do działu klikamy na NOWY TEMAT) oraz do zapoznania się z FAQ Portalu. Początkowo będziesz mógł jedynie odpowiadać w istniejących tematach na forum, dopiero po przekroczeniu 10 postów otrzymasz pełny dostęp do wszystkich funkcji forum w tym zakładania nowych tematów i dostępu do działu giełda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 W poniedziałek powinno wszystko zostać wyprostowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weglus Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Czy powróci dodawanie nicku użytkownika do pola pisania wiadomości po kliknięciu na jego nick? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slovak Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2015 Czy powróci dodawanie nicku użytkownika do pola pisania wiadomości po kliknięciu na jego nick? Było już na ten temat pisane i jest nawet ankieta na forum. - viewtopic.php?f=25&t=258&start=3030#p589002 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi