Borek Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 żadna realcja nie wstrząsa tak jak merytoryczna aktualizacja Szyby i wystarczą 2 zdjęcia a nie pińcet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 7 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2011 maci10, Żebym miał weekend wolny to z chęcią a wiesz jak jest.... Pavlik, Noo wiem wiem zapuściłem się gruby_RS, WUjek Gruby zawsze dobre słowo powie, nie nie az takiej mega relacji nie będzie o ile będzie ale napewno coś tam wkleje. Ciebie Master nikt nie przebije, aż takiego humoru nie mam Borek, Bo jak to się mówi SZyBA i wszystko jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danio Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Szyba... gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
San Blas Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Szyba rządi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 19 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Po zmianie opon na zimowe wygląda tak prawie nic się nie zmieniło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 19 Grudnia 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Szyba, ogarnij się Jak będziesz miał jakąś aktualizacje z PRAC nad autem, a nie prezentująca po raz kolejny brudne auto, to daj znać na PW i odblokuje temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 1 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Po dłuższej nie obecności a zarazem braku czasu ogarnięcia koali wczoraj stała się taka możliwość za co wszystkim którzy przyczynili się do tego serdeczne podziękowania. Na aucie miało miejsce następujące zjawiska Dokładnie opryskanie auta pianą, mycie, glinkowanie, następnie krótkie odświeżenie przez uczestników spotu na koniec poszedł aby tradycji stało się zadość przed zimą Coli 476. Na szybach jest w fazie testów NW od MXNowickich. Na oponach Scholl Blue. Foto jeszcze nie mam ale postaram się dzisiaj albo jutro cyknąć. Obiecuje poprawę i nie dopuścić do takiego stanu jak było przed Dzięki Evo za odblokowanie tematu Fotka autorstwa ShineOn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShineON Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Obiecuje poprawę i nie dopuścić do takiego stanu jak było przed Trzymamy za słowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 1 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 No to teraz już udokumentowane więc nie może być lipy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Justyna Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 No nareszcie czekam na foty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi