Skocz do zawartości

Kolejne zakupy w angielskim sklepie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A potem będzie płacz bo przysla co tam bede mieli akurat na stanie. Często im się to zdarza :-] Lepiej chyba poszukać innego sklepiku

• Odpowiedzi 153
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Koledzy, mam do Was pytanko. Czy polerki DAS-6 kupione przez niektórych z tego forum w CYC maja Backing Plate? Wiem że w opisie pisze że jest, dokładnie te poniżej:

Supplied with two Velcro Backing Plates Size: 125mm ( 5” ) and 150mm (6")

Pytam, gdyż dużo osób nie poleca tego sklepu, a chciałbym wiedzieć czy chociaż wszystko przysyłają.

Z góry dzięki za odp.

Opublikowano

ja nie wiem co wy tak na CYCa sie napalacie. mamy shinerame z tanią przesyłką i podobnymi cenami, i z na pewno pewniejszą obsługą..

Opublikowano

Plater das-6 + przesylka z cyc wyniesie cie tyle ile pro u noxa na miejscu pewnie - zastanow sie czy to ma sens? A wiem, ze nOx w niedlugim czasie bedzie mial das-6 i podobno za pare tygodni i w wersji PRO :)

Opublikowano

Zrobiłem tam zakupy na początku lutego przez mojego kolegę z pracy, który mieszka w Londynie. W przyszłym tygodniu jedzie do polski więc chciałbym wiedzieć czy wszystko jest w środku co ma być, czy go poprosić o sprawdzenie. Tak naprawdę przyjemność otwierania paczki chciałem zostawić sobie :)

Aro wiem że nasz kolega nOx ma te polerki. Chciałem u niego ją kupić, ale niestety jak do niego napisałem maila, to dostałem odp po dwóch tygodniach. Podejrzewam że był zajęty rozsyłaniem polerek z jesiennego zamówienia 2009. Niestety w tym czasie gdy czekałem na odp. od kolegi nOx-a już dokonałem zakupów w CYC.

Jeśli chodzi o przesyłkę, to nic mnie to nie będzie kosztować.

Opublikowano

To mnie chyba jakoś specjalnie potraktowali, bo nie dość, że miałem 2 uchwyty, 2 BP i 2 klucze to jeszcze dostałem 2 elementy zastępcze jakby coś w maszynce się zepsuło.. :-]:|

Opublikowano

Ja kupilem w shinearama i mialem 1 BP 6" dodatkowe szczotki zapasowe i 2 uchwyty. Oczywiscie klucz takze.

Ale instrukcja jest masakryczna - wiem ze pewnie nikt nie czytal...

Opublikowano

jak na razie moje poprzednie 2 zamówienia z CYC-a były w pełni kompletne i składały się dokładnie z tego co zamawiałem, więc osobiście nie mam do nich żadnego urazu.

Chodziło mi o produkty Chemical Guys i Carlack. Nie ma też Clearkota u nas

Opublikowano

Z Chemical Guys to głównie szampony. Przypadły mi do gustu i chętnie bym sobie sprawił tym razem galon Bodywash and Wax. Z Clearkote, to zastanawiałem się nad tym zestawem:

http://www.cleanyourcar.co.uk/complete-detailing-kits/clearkote-hand-polish-and-protect-kit/prod_195.html i widzę, że w sklepie co podałeś choć zestawu samego w sobie nie mają, to ogólnie mają całkiem sporą ofertę Clearkote. Człowiek ciągle się czegoś uczy :)

No a Carlack 68, to w ogóle jak dla mnie robi świetne produkty bazując na podstawie NSC i ich szamponu.

Opublikowano

Podłączam sie do pytania Gibon86. Szczególnie interesuje mnie coś takiiego tylko na podwójnym stelażu wiadro oraz kilka innych zabawek...

Opublikowano

a mnie z zabawek interesuje jeszcze jedna rękawica z owczej wełny. Po skorzystaniu z rękawicy Sonusa mam ochotę nigdy nie wracać do tej z mikrofibry od Meguiars :) Fajnie gdyby były takie do kupienia gdzieś w PL, najlepiej w Tesco podobnej jakości ale 5x taniej :P

Tak czy inaczej ja też się piszę na grupowe zamówienie. Pytanie tylko czy all4auto nadal coś sprowadza sobie i czy interesowałoby go zorganizowanie jeszcze raz takiego zamówienia.

Opublikowano

Ja myślałem o zamówieniu brinkmanna (sun gun), hyper dressing Megsa, kilka wosków i jeszcze troche by się znalazło. Jeśli ktoś w promieniu 150km od lbn np. wawa (żebym mógł podjechac) podejmie się zamówienia to mogę pokryc koszt wysyłki z uk ale moje 20 kilo w przesyłce bo poprostu nie chce mi się bawic w paypal itp.

Opublikowano

Gibon86 - Odezwij się na PW. Ja będę brał lekki hurt więc mozemy sie dogadać.

Masz do mnie ze 120km... a zawsze mozemy spotkac sie jakiś w dogodnych warunkach.

Opublikowano

Gibon86 odpuść brinkmanna;) Kupiłem ostatnio lampe black&decker'a za 80 zl+przesylka. Jedyny jej minus to taki,że jest pod zapalniczke lub klemy only. jeśli chcesz żeby uwydatnialo to swirils'y to jest ok;) jutro/pojutrze porobie fotki i ocenisz czyCi wystarczy. Sam chciałem kupić 3M PPS sun gun za 1700 zl ale odradzili mi na szczęscie :)

Opublikowano

Też prosiłbym fotki, bo czymś trzeba sobie doświetlać lakier, a Brinkmann wydawał się dla mnie najodpowiedniejszy.. :oops:

Opublikowano

Nie mowie, że Brinkmann jest zły bo nie używałem ale ostanie konsultacje z mądrzejszymi ode mnie uświadomiły mi, że to zbędne gadżety. Poradzili mi zwykła latarke chociaż mała latarka ma zbyt mocno skupioną wiązkę światła dlatego zaryzykowałem i zamówiłem TO. Nie sprawdzałem jej jednak jak uwydatnia hologramy... To kiedy jakieś zamówienia puszczamy do UK ?

Opublikowano
Z Clearkote, to zastanawiałem się nad tym zestawem:

http://www.cleanyourcar.co.uk/complete-detailing-kits/clearkote-hand-polish-and-protect-kit/prod_195.html i widzę, że w sklepie co podałeś choć zestawu samego w sobie nie mają, to ogólnie mają całkiem sporą ofertę Clearkote. Człowiek ciągle się czegoś uczy :)

A wystarczyło spojrzeć na listę dystrybutorów ClearKote: http://www.clearkote.com/Clearkoteweba/dealers.htm ;)

Ofertę z ClearKote mamy większą niż Clean Your Car :)

Wyjdzie taniej i szybciej niż z UK.