Ziutek Opublikowano 5 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2009 o, to już są 4 osoby nie licząc all4auto zamawiając kosmetyki dla auta takim tempem to ja będę musiał zacząc oszczędząc na własnym mydle i wodzie
CMQ Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2009 5 osób Zdecydowałem się doposażyć się w rękawicę Lambswool Sonusa.
Ziutek Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2009 ja się zdecydowałem na Eurowa (albo Sonusa, bo robi dla nich Eurow), od rekawicy megsa trochę odrzuca mnie to że z jakiegoś powodu nie jest już sprzedawana. Chociaż ta megsa też wygląda porzadnie
CMQ Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2009 Dobrze że napisałeś, też chcę Sonusa, Megs tak mi się jakoś napisał...
Gansan Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2009 Vtam, Dopisuje sie jako kolejny. Szczegoly via PM. Gansan
CMQ Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2009 To wysyłkę albo odbiór możemy razem ogarnąć, Gan - blisko mamy.
Gansan Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2009 jop..wysylka do Ciebie. Kryzys...trzeba oszczedzac...po polowie bedzie. Gansan
CMQ Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2009 kryzys, kryzys... Jak ser to spleśniały Jak auto to bez dachu Jak wino to stare
wierzba Opublikowano 9 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2009 Ja bym chętnie przygarnął Sonus Perfect Paint Finish Kit tylko aktualnie na stronie jest out of stock :>
all4auto Opublikowano 9 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2009 Widzę, że zainteresowanie zakupami jest dość spore , poczekamy do końca miesiąca wtedy i ja coś kupię, ostateczny termin składania zamówień 30.09.
mieszacz Opublikowano 9 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2009 Ja tez jestem chetny zxamówienie poszło na priva
cyprianmeister Opublikowano 9 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2009 czy można się podpiąć ? Płatność rozumiem w złotówkach ?
all4auto Opublikowano 9 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Września 2009 Oczywiście, że można się podpiąć płatność w złotówkach według kursu z dnia zamówienia. Koszt przesyłki dzielimy pomiędzy wszystkie osoby zamawiające, zamówienia prosze kierować na priv bądź na kontak@all4auto.pl z dopiskiem zakupy anglia.
Thomas Opublikowano 11 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2009 all4auto, a TY się zaopatrujesz tutaj --> http://www.cleanyourcar.co.uk ??
all4auto Opublikowano 12 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2009 Prywatnie tak, co jakis czas kupię kilka produktów u nas niedostępnych, jako all4auto niestety nie, Panowie z cleanyourcar nie są w stanie bądź nie chcą wystawic mi dokumentu, który umozliwiałby mi sprzdaż ich produktów u nas.
Łukasz Opublikowano 12 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2009 Panowie z cleanyourcar nie są w stanie bądź nie chcą wystawic mi dokumentu, który umozliwiałby mi sprzdaż ich produktów u nas. Dziwne, sprzedają coś, a nie chcą wystawić dokumentu - podejrzane
all4auto Opublikowano 12 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2009 Wystawiają dokument sprzedaży ale nie jest to fv, a taki dokument byłby mi potrzebny.
Łukasz Opublikowano 12 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2009 Wystawiają dokument sprzedaży ale nie jest to fv, a taki dokument byłby mi potrzebny. Zawsze dostaje się fakturę z 0% VAT'em.
all4auto Opublikowano 12 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2009 I tu się mylisz, ani cleanyourcar ani 4wheelplay, w których kupowałem nie chciały takiej faktury wystawić, a dokumenty które od nich otrzymaywałem były zwykłym dokumentem sprzedaży nawet nie angielska faktura, po prostu zesatwienie produktów zakupionych i nie zostały zaakcepotwane przez moje biuro księgowe.
kuflik Opublikowano 12 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2009 a posiadasz europejski nip? bo wtedy teoretycznie muszą Ci fakturę wystawić.
Łukasz Opublikowano 12 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2009 I tu się mylisz, ani cleanyourcar ani 4wheelplay, w których kupowałem nie chciały takiej faktury wystawić, a dokumenty które od nich otrzymaywałem były zwykłym dokumentem sprzedaży nawet nie angielska faktura, po prostu zesatwienie produktów zakupionych i nie zostały zaakcepotwane przez moje biuro księgowe. I nie zostaną, bo to co dostałeś to jakby taki nasz kwitek wydania z magazynu absolutnie nie mogący być zaksięgowany Trzeba by do nich zadzwonić i zagadać o co chodzi jeżeli zależy Tobie na sprawach formalnych.
all4auto Opublikowano 12 Września 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Września 2009 Wiem o tym ale póki co nie są zainteresowani tego typu współpracą, niestety.
baka Opublikowano 12 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2009 Jakie są te koszty wysyłki do podziału ? Jaką glinke, coś pomiędzy glinką a woskiem i jaki wosk polecacie z tego sklepu myślałem o Collinite No. 476S
PN Opublikowano 12 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2009 myślałem o Collinite No. 476S Hej, ale 476s to przecież możesz kupić w PL - np. w http://www.all4auto.pl
Gość Opublikowano 13 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2009 Tez mnie interesuje zakup rękawicy Sonus Sheepskin Wash Mitt I co szukuje się zamówienie bo nie wiem czy czekac czy brac rekawice Megsa w Pl
Rekomendowane odpowiedzi