Skocz do zawartości

Kolejne zakupy w angielskim sklepie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

o, to już są 4 osoby nie licząc all4auto :o zamawiając kosmetyki dla auta takim tempem to ja będę musiał zacząc oszczędząc na własnym mydle i wodzie :D

• Odpowiedzi 153
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ja się zdecydowałem na Eurowa ;) (albo Sonusa, bo robi dla nich Eurow), od rekawicy megsa trochę odrzuca mnie to że z jakiegoś powodu nie jest już sprzedawana. Chociaż ta megsa też wygląda porzadnie

Opublikowano

Prywatnie tak, co jakis czas kupię kilka produktów u nas niedostępnych, jako all4auto niestety nie, Panowie z cleanyourcar nie są w stanie bądź nie chcą wystawic mi dokumentu, który umozliwiałby mi sprzdaż ich produktów u nas.

Opublikowano
Panowie z cleanyourcar nie są w stanie bądź nie chcą wystawic mi dokumentu, który umozliwiałby mi sprzdaż ich produktów u nas.

Dziwne, sprzedają coś, a nie chcą wystawić dokumentu - podejrzane ;)

Opublikowano

I tu się mylisz, ani cleanyourcar ani 4wheelplay, w których kupowałem nie chciały takiej faktury wystawić, a dokumenty które od nich otrzymaywałem były zwykłym dokumentem sprzedaży nawet nie angielska faktura, po prostu zesatwienie produktów zakupionych i nie zostały zaakcepotwane przez moje biuro księgowe.

Opublikowano
I tu się mylisz, ani cleanyourcar ani 4wheelplay, w których kupowałem nie chciały takiej faktury wystawić, a dokumenty które od nich otrzymaywałem były zwykłym dokumentem sprzedaży nawet nie angielska faktura, po prostu zesatwienie produktów zakupionych i nie zostały zaakcepotwane przez moje biuro księgowe.

I nie zostaną, bo to co dostałeś to jakby taki nasz kwitek wydania z magazynu absolutnie nie mogący być zaksięgowany ;)

Trzeba by do nich zadzwonić i zagadać o co chodzi jeżeli zależy Tobie na sprawach formalnych.

Opublikowano

Jakie są te koszty wysyłki do podziału ?

Jaką glinke, coś pomiędzy glinką a woskiem i jaki wosk polecacie z tego sklepu :?:

myślałem o Collinite No. 476S

Opublikowano

Tez mnie interesuje zakup rękawicy Sonus Sheepskin Wash Mitt

I co szukuje się zamówienie bo nie wiem czy czekac czy brac rekawice Megsa w Pl