Skocz do zawartości

Kolejne zakupy w angielskim sklepie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
kiedy rozłozy sie go na więcej osób to ceny mają całkiem atrakcyjne

to fakt i chyba to jest najlepsze wyjście :)

• Odpowiedzi 153
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Do mnie też paczka dotarła dzisiaj w okolicach 14-tej - co prawda nie wiem co jest w środku, bo właśnie jestem na wakacjach :> ale tak z doświadczenia to sądzę, że wszystko będzie w 110% - polecam all4auto :!::)

Opublikowano

Czy będzie realizowane w najbliższym czasie jakieś zamówienie w CYC-u bo chętnie bym się dołączył?

Opublikowano

Cieszę się, że paczki dotarły. Gdybyście chcieli złożyć zamówienie na kolejne produkty to proszę pisać, w każdej chwili można zorganizować kolejny zakup grupowy ;)

Opublikowano

jeśli rozdzielamy koszty wysyłki, to może 5 osób starczy? Dalsze różnice typu 1-2 funta są do przełknięcia, no chyba że ktoś jest pewien, że np złoty będzie się umacniał a funt leciał to można poczekać aż będzie dogodniej ;)

Ja z kolei mam pytanie do all4auto jak z produktami o pojemności 1 galona, da radę przejść coś takiego?

Opublikowano

A dlaczego miałoby nie dać rady ;) ostatnio zamawiane były również środki w pojemnikach 5 litrowych i nie było najmniejszego problemu :)

Od jutra do 23.08 jestem na urlopie i nie będe miał dostępu do sieci, także zainteresowanych proszę o wysyłanie zamówień na priv

Opublikowano

Dzięki - w poniedziałek wracam z urlopu i od razu zabieram sie za mycie, żeby zobaczyć jak tam się Victoria po 1000-kilometrowym tescie spisuje ;)

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Całkiem niezłe tempo, w tydzień czasu z Anglii przez Poznań do mnie do domu :)

Wielkie, oficjalne podziękowania do all4auto za zgrabne przeprowadzenie zamówienia.

W sumie to nie zamówiłem jeszcze wszystkiego, co mnie interesuje, więc jakby co, to piszę się na następne grupowe zamówienie ;):mrgreen:

Opublikowano

Paczka faktycznie dotarła w błyskawicznym tempie.

Cieszę się, że wszystko ok. Oczywiście gdyby ktoś był zainteresowany to możemy za jakiś czas zorganizować kolejene zakupy. ;)

Opublikowano

Zgadza się, przepraszam za opóźnienie, chłopacy w Anglii się uwinęli dość szybko ale Meguiar's w Polsce potrzebował trochę więcej czasu :/

Mam nadzieję, że wszystko będzie ok, czekam na wiadomość