Damianldz Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2013 wkr, sklepowa Aroma Car pachnie tak jak pisałem 3 dni i ma naprawde fajne zapachy Swoop, ja kupiłem od kolegi z forum
GrzegorzLU Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2013 Swoop, bardzo mozliwe ze tester jest duzo bardziej intensywny to tak jak z perfumami swoim intensywnym zapachem ma zachecic Pana Kowalskiego do kupna a potem niestety mala intensywnosc dlatego jak kupuje np perfumy to zawsze testery
escimo Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2013 Ja miałem tester, zwykłe opakowanie i galonowe. Żadnych różnic w trwałości nie zauważyłem
wkr Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2013 Damianldz, Mój post dotyczył Strippera a nie Aroma
Damianldz Opublikowano 17 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2013 wkr, ja wiem ,tylko porównuję że środek z wysokiej półki ja CG nie dorasta do pięt sklepowej Aromie z trwałością zapachu
Michal200 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2013 Mój tyestowany zapach od Aromy to Organic BLACK zapach fajny ... jakby trochę jakieś perfumy ale ... albo go nie wyczuwam albo coś jest nie tak ... Inni czują a ja nie ... jak przyłożę do kratki to pachnie bardzo intensywnie miaem to i zapach mi nie podchodzil - tak jak mowiesz jak perfumy, a to ze nie czujesz po jakims czasie to przyzwyczajenie do zapachu. Ja ile razy mialem truskawke, ile razy zapomnialem o tym e jest w aucie, ktos wchodzi i mowi ale ladnie pachnie
jedrek1980 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2013 Koledzy zachwalacie zapachy aroma czy chodzi o coś takiego http://allegro.pl/aroma-zel-zapach-samo ... 98344.html i gdzie można je zakupić prócz allegro?
Damianldz Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2013 mi chodziło o AC w sprayu , ale wiem że można dostać je w carefourze i w Tesco
Pływak Opublikowano 18 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2013 Koledzy zachwalacie zapachy aroma czy chodzi o coś takiegohttp://allegro.pl/aroma-zel-zapach-samo ... 98344.html i gdzie można je zakupić prócz allegro? Ja akurat chwale sobie serie organic. Tych żelowych jeszcze nie testowałem. Do nabycie są w Tesco, makro, Realu i na niektórych stacjach benzynowych. Tu masz cała gamę zapachów http://mtm-industries.eu/pl/produkty/za ... a-car.html
rustin Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2013 Cena aroma jest podobna jak CS to CS nie lepszy?
Maciej WTN Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2013 Ja płaciłem za Arome 12 zł, kupiłem Black i Bubble Gum. Póki co siedzi Black zapach wychuwalny, nawet bardzo mocno Dziewczyna wczoraj otwierała okna i wietrzyła, bo dla niej za intensywny W garażu leży CS Laguna Breeze i nadal jak wącham z puszki to jest mega wyczuwalny, mam go od listopada
michałoś Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2013 Ktoś próbował przelać Strippera do pustego opakowania po AmbiPur Car? Mam takie puste opakowanie, wystawiłem je wczoraj na zewnątrz, żeby wywietrzało, ale przydałoby się jeszcze jakoś zneutralizować "poprzedni" zapach. jakieś pomysły?
Pływak Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2013 Wypłukać w IPA i odstawić żeby odparowało? Cena aroma jest podobna jak CS to CS nie lepszy? Po pierwsze CS normalna cena to 17zł, a aroma 10-12zł wiec 60-70% różnicy. Po drugie zapachy które testowałem mi nie odpowiadały za ciężkie i za słodkie, a z tego co czytam to wszystkie CS takie są. Ostatnio zakupiony CS balboa bubble gum nawet na sekundę nie zawitał w aucie bo kompletnie mi nie odpowiadał natomiast Bubble gum od Aroma car jest dla mnie super.
SJake Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2013 Reasumując: Zapach do auta jest kwestią indywidualną! Wyrokowanie który lepszy, gorszy... to taka czcza gadka.
Swoop Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2013 Wyrokowanie który lepszy, gorszy... to taka czcza gadka. ale przez to wątek nie umarł i coś się w nim dzieje
GrzegorzLU Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2013 michałoś, mysle ze stripper jest na tyle intensywny ze nie wytrzymal bym w samochodzie jak byl by w Ambipurze 125 jest duzo bardziej intensywna od 470 ml
peciu Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2013 Ktoś próbował przelać Strippera do pustego opakowania po AmbiPur Car? Mam takie puste opakowanie, wystawiłem je wczoraj na zewnątrz, żeby wywietrzało, ale przydałoby się jeszcze jakoś zneutralizować "poprzedni" zapach. jakieś pomysły? Kiedyś próbowałem już podobnego eksperymentu - nie sprawdziło się.
bati Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2013 Jakby ktoś chciał to mam na sklepie (gdzie pracuję) produkty Aroma Car ;-) Mam SPRAY, ORGANIC, INTENSO (w różnej formie) WOOD, na kratkę itp itd ;-) Mogę także raz na jakiś czas coś zamówić/domówić
Damianldz Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2013 jaki zapach z spraya polecasz , oprócz truskawi i jeżyny
Pływak Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2013 Wyrokowanie który lepszy, gorszy... to taka czcza gadka. Dlatego ja zawsze pisze magiczne słowa "dla mnie" lub "moim zdaniem". Po za tym nie chodzi o wyrokowanie bo wiadomo zapach rzecz indywidualna ale jak parę stron wstecz ktoś napisał, ze orange od CS jest słodki jak pozostałe ich zapachy to dla mnie taka informacja wystarczyła żeby sobie CS odpuścić.
bati Opublikowano 20 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2013 jaki zapach z spraya polecasz , oprócz truskawi i jeżyny Planuję kupić kokos&marakuja (chyba taka jest kombinacja) bo mi przypomina dzieciństwo i gumę TURBO
Sabat Opublikowano 21 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2013 a ja sobie wczoraj wrzuciłem Auto finesse Midnight Oil Aroma troszkę przypomina zapach New Car od CS , ciekawe jak długo wytrzyma Zawieszek nie lubię, ale ta nawet nieźle wygląda.
michałoś Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2013 michałoś, mysle ze stripper jest na tyle intensywny ze nie wytrzymal bym w samochodzie jak byl by w Ambipurze No właśnie jestem w takcie testów i na razie szaunima. Pojemniczek po AmbiPurze przemyłem IPA, wytarłem do sucha, wlałem strippera i w kratkę. Efekt: Zapach jest lekko wyczuwalny, ale w o wiele mniejszym stopniu niż AmbiPur w tym samym pojemniczku.
GrzegorzLU Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2013 u mnie w citroenie jest taki pojemnik wbudowany na zapach ciekawe jak go zamocze jaki bd efekt
Treys Opublikowano 22 Czerwca 2013 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2013 Mówiłem że przetestuje zapachy od Dr Marcusa , jestem zawiedziony producent mówi ze trzymają do 7 tygodni , a tutaj u mnie wytrzymał tydzień ( nie wiem czy warunki atmosferyczne mają coś do tego ? ) samochód stał na dworze i nagrzewał się codziennie
Rekomendowane odpowiedzi