Skocz do zawartości

Zapachy do autka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wkr, sklepowa Aroma Car pachnie tak jak pisałem 3 dni i ma naprawde fajne zapachy

Swoop, ja kupiłem od kolegi z forum

Opublikowano

Swoop, bardzo mozliwe ze tester jest duzo bardziej intensywny :) to tak jak z perfumami swoim intensywnym zapachem ma zachecic Pana Kowalskiego do kupna :) a potem niestety mala intensywnosc :) dlatego jak kupuje np perfumy to zawsze testery

Opublikowano

wkr, ja wiem ,tylko porównuję że środek z wysokiej półki ja CG nie dorasta do pięt sklepowej Aromie z trwałością zapachu

Opublikowano
Mój tyestowany zapach od Aromy to Organic BLACK ;) zapach fajny ... jakby trochę jakieś perfumy ale ... albo go nie wyczuwam albo coś jest nie tak ... :dontknow:

Inni czują a ja nie ... jak przyłożę do kratki to pachnie bardzo intensywnie :good:

miaem to i zapach mi nie podchodzil - tak jak mowiesz jak perfumy, a to ze nie czujesz po jakims czasie to przyzwyczajenie do zapachu. Ja ile razy mialem truskawke, ile razy zapomnialem o tym e jest w aucie, ktos wchodzi i mowi ale ladnie pachnie :-]

Opublikowano
Koledzy zachwalacie zapachy aroma czy chodzi o coś takiego

http://allegro.pl/aroma-zel-zapach-samo ... 98344.html

i gdzie można je zakupić prócz allegro?

Ja akurat chwale sobie serie organic. Tych żelowych jeszcze nie testowałem. Do nabycie są w Tesco, makro, Realu i na niektórych stacjach benzynowych.

Tu masz cała gamę zapachów http://mtm-industries.eu/pl/produkty/za ... a-car.html

Opublikowano

Ja płaciłem za Arome 12 zł, kupiłem Black i Bubble Gum. Póki co siedzi Black zapach wychuwalny, nawet bardzo mocno :D Dziewczyna wczoraj otwierała okna i wietrzyła, bo dla niej za intensywny :lol: W garażu leży CS Laguna Breeze i nadal jak wącham z puszki to jest mega wyczuwalny, mam go od listopada ;)

Opublikowano

Ktoś próbował przelać Strippera do pustego opakowania po AmbiPur Car?

Mam takie puste opakowanie, wystawiłem je wczoraj na zewnątrz, żeby wywietrzało, ale przydałoby się jeszcze jakoś zneutralizować "poprzedni" zapach.

jakieś pomysły?

Opublikowano

Wypłukać w IPA i odstawić żeby odparowało?

Cena aroma jest podobna jak CS to CS nie lepszy?

Po pierwsze CS normalna cena to 17zł, a aroma 10-12zł wiec 60-70% różnicy. Po drugie zapachy które testowałem mi nie odpowiadały za ciężkie i za słodkie, a z tego co czytam to wszystkie CS takie są. Ostatnio zakupiony CS balboa bubble gum nawet na sekundę nie zawitał w aucie bo kompletnie mi nie odpowiadał natomiast Bubble gum od Aroma car jest dla mnie super.

Opublikowano

Reasumując:

Zapach do auta jest kwestią indywidualną!

Wyrokowanie który lepszy, gorszy... to taka czcza gadka. ;)

Opublikowano

ale przez to wątek nie umarł i coś się w nim dzieje :D

Opublikowano

michałoś, mysle ze stripper jest na tyle intensywny ze nie wytrzymal bym w samochodzie jak byl by w Ambipurze :D 125 jest duzo bardziej intensywna od 470 ml :P

Opublikowano
Ktoś próbował przelać Strippera do pustego opakowania po AmbiPur Car?

Mam takie puste opakowanie, wystawiłem je wczoraj na zewnątrz, żeby wywietrzało, ale przydałoby się jeszcze jakoś zneutralizować "poprzedni" zapach.

jakieś pomysły?

Kiedyś próbowałem już podobnego eksperymentu - nie sprawdziło się.

Opublikowano

Jakby ktoś chciał to mam na sklepie (gdzie pracuję) produkty Aroma Car ;-)

Mam SPRAY, ORGANIC, INTENSO (w różnej formie) WOOD, na kratkę itp itd ;-)

Mogę także raz na jakiś czas coś zamówić/domówić ;)

Opublikowano

Dlatego ja zawsze pisze magiczne słowa "dla mnie" lub "moim zdaniem". Po za tym nie chodzi o wyrokowanie bo wiadomo zapach rzecz indywidualna ale jak parę stron wstecz ktoś napisał, ze orange od CS jest słodki jak pozostałe ich zapachy to dla mnie taka informacja wystarczyła żeby sobie CS odpuścić.

Opublikowano
jaki zapach z spraya polecasz , oprócz truskawi i jeżyny

Planuję kupić kokos&marakuja (chyba taka jest kombinacja) bo mi przypomina dzieciństwo i gumę TURBO ;):kox::good:

Opublikowano

a ja sobie wczoraj wrzuciłem Auto finesse Midnight Oil Aroma troszkę przypomina zapach New Car od CS , ciekawe jak długo wytrzyma :)

Zawieszek nie lubię, ale ta nawet nieźle wygląda.

Opublikowano
michałoś, mysle ze stripper jest na tyle intensywny ze nie wytrzymal bym w samochodzie jak byl by w Ambipurze

No właśnie jestem w takcie testów i na razie szaunima.

Pojemniczek po AmbiPurze przemyłem IPA, wytarłem do sucha, wlałem strippera i w kratkę.

Efekt:

Zapach jest lekko wyczuwalny, ale w o wiele mniejszym stopniu niż AmbiPur w tym samym pojemniczku.

Opublikowano

Mówiłem że przetestuje zapachy od Dr Marcusa , jestem zawiedziony producent mówi ze trzymają do 7 tygodni , a tutaj u mnie wytrzymał tydzień ( nie wiem czy warunki atmosferyczne mają coś do tego ? ) samochód stał na dworze i nagrzewał się codziennie